分享
分销 收藏 举报 申诉 / 7
播放页_导航下方通栏广告

类型北师大大学英语四在线作业三答案.docx

  • 上传人:仙人****88
  • 文档编号:12009767
  • 上传时间:2025-08-27
  • 格式:DOCX
  • 页数:7
  • 大小:20.61KB
  • 下载积分:10 金币
  • 播放页_非在线预览资源立即下载上方广告
    配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    北师大 大学 英语四 在线 作业 答案
    资源描述:
    作业题目列表 单选  1.-Hello, my name is Angus. - _______________________  A. Nice to meet you.    B. How are you?    C. I'm glad to hear that.    D. Hello, Jim. How are things with you?     参考答案:A.Nice to meet you.     2. -What's the fare to the museum? - _______________________.  A. Two hours    B. Two o'clock    C. Two seats    D. Two dollars      参考答案:D.Two dollars     3.请点击此链接查看题目 30  A. determined   B. expected    C. impressed   D. worried     参考答案:A.determined    4.请点击此链接查看题目 29  A. inform   B. informed    C. informs   D. informing     参考答案:D. informing    5.请点击此链接查看题目 28  A. before   B. after    C. ago   D. since     参考答案:B.after    6. -Could you give me a hand with the box? - _______________________.  A. Yes, please   B. Sure, here you are    C. Sure, it's my pleasure   D. No, of course not     参考答案:C.Sure, it's my pleasure    7. - That radio's pretty loud. Could you turn it down, please? -_________________________  A. Sorry. Was I disturbing you?   B. Yes, I'd love to.    C. I don't think so.   D. I'm glad to.     参考答案:A.Sorry. Was I disturbing you?    8. -What do you think of his suggestion? - _______________________.  A. No, I don't think so   B. It's hard to say, really    C. Sorry, I've forgot   D. I never think of him     参考答案:B.It's hard to say, really    9.Passage 1 What old Harold cannot understand or explain is the fact that ____.   A. he is treated as an outsider rather than a husband    B. women have so much to share     C. women show little interest in ballgames    D. his wife is difficult to talk to     参考答案:B.women have so much to share     10.Passage 1 Rubin's study shows that for emotional support a married woman is more likely to turn to____.   A. a male friend    B. a female friend     C. her parents    D. her husband      参考答案:B.a female friend     11.Passage 1 According to the text, which type of behavior is NOT expected of a man by society?   A. Ending his marriage without good reason.   B. Spending too much time with his friends.     C. Complaining about his marriage trouble.    D. Going out to ballgames too often.     参考答案:C. Complaining about his marriage trouble.     12.Passage 1 Which of the following statements is best supported by the last paragraph?   A. Men keep their innermost feeling to themselves.    B. Women are more serious than men about marriage.     C. Men often take sudden action to end their marriage.    D. Women depend on others in making decisions.     参考答案:A.Men keep their innermost feeling to themselves.     13.Passage 1 The research done by psychologist Rubin centers on ____.   A. happy and successful marriage    B. friendships of men and women     C. emotional problems in marriage    D. interactions between men and women     参考答案:B.friendships of men and women     14.Passage 2 Which of the following statements best expresses the main idea of the passage?  A. Tools and language are either the effects or the causes of human evolution.   B. No other animals have achieved human abilities.    C. Among the animals, only man is able to use tools and language.   D. Man owns his capacity to making use of tools and language.     参考答案:A.Tools and language are either the effects or the causes of human evolution.    15.Passage 2 "Animal kingdom" in the passage refers to _____ .  A. the place where all animals live   B. the animal society    C. all kinds of animals, including man   D. the forest with animals     参考答案:C. all kinds of animals, including man    16.Passage 2 One important condition for man's evolution is _____ .  A. the animal kingdom   B. a supreme position    C. the myriad kinds   D. his natural capacity     参考答案:D. his natural capacity    17.Passage 2 The phrase "come about" in the passage is likely to mean ________.  A. happened   B. appeared    C. arrived   D. succeeded     参考答案:A.happened    18.Passage 2 The last sentence suggests that ____ .  A. those of lesser ability would be very expensive   B. in order to survive, man has to sacrifice some other animals    C. those who become proficient in making tools can speak well   D. language and thought could be acquired by man     参考答案:B.in order to survive, man has to sacrifice some other animals    19. An American inspection team had looked ____ sites in January.  A. after   B. over    C. on   D. into     参考答案:B.over    20. The cinema is about two miles from the downtown area and there are many shopping centers____ .  A. in between    B. far apart    C. among them   D. from each other     参考答案:A.in between     21. He drove so fast, as the car came round the corner, it ran ____ an old woman coming from the opposite side.  A. into   B. on    C. over    D. up     参考答案:A.into    22. Generally speaking, a successful salesman has to talk to several ____regularly, in order to sell the products.  A. lawyers   B. supporters    C. guests    D. clients     参考答案:D. clients    23. How much is the train ____ from Shanghai to Beijing?  A. fee   B. tip     C. fare    D. cost     参考答案:C. fare     24.请点击此链接查看题目 21  A. gave up   B. developed    C. followed   D. forgot     参考答案:A.gave up    25.请点击此链接查看题目 22  A. at   B. on    C. in   D. with     参考答案:B.on    26.请点击此链接查看题目 23  A. Unless   B. Since    C. If   D. Given     参考答案:C. If    27.请点击此链接查看题目 24  A. after   B. ago    C. when   D. before     参考答案:D. before    28.请点击此链接查看题目 25  A. as   B. because    C. therefore   D. but     参考答案:B.because    29.请点击此链接查看题目 26  A. not to waste   B. not wasting    C. not waste   D. is not wasting     参考答案:A.not to waste    30.请点击此链接查看题目 27  A. with   B. at    C. from   D. on     参考答案:C. from    简答  1. I had to get a new passport since my old one had expired.  参考答案:我不得不申请一份新的护照因为旧护照已经到期了。     2. We were very excited because our class won the first at last.   参考答案:我们非常激动因为我们班最后得了第一名。     3.There were so many students in the class that the teacher couldn't talk to them all.  参考答案:教室里有如此多的学生以至于老师不能和每个学生都交流。      论述  1.请根据下面所给的题目用英语写出一篇不少于80词的短文。 About Television  参考答案:About Television Television has both advantages and disadvantages to us. On the one hand, it can make us informed of daily news, let us know the outside world, provide lessons for the learners, and can even bring joy to our lives as well. On the other hand, some television programs have been extremely harmful to the young. A case in point is the movies with violent scenes. Watching TV too long can do harm to our body and it's a great distraction for us to work. So young people should learn to get ride of the bad influences of TV and learn to make use of the advantages that TV can bring us.    
    展开阅读全文
    提示  咨信网温馨提示:
    1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
    2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
    3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
    4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
    5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
    6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

    开通VIP折扣优惠下载文档

    自信AI创作助手
    关于本文
    本文标题:北师大大学英语四在线作业三答案.docx
    链接地址:https://www.zixin.com.cn/doc/12009767.html
    页脚通栏广告

    Copyright ©2010-2025   All Rights Reserved  宁波自信网络信息技术有限公司 版权所有   |  客服电话:0574-28810668    微信客服:咨信网客服    投诉电话:18658249818   

    违法和不良信息举报邮箱:help@zixin.com.cn    文档合作和网站合作邮箱:fuwu@zixin.com.cn    意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com   | 证照中心

    12321jubao.png12321网络举报中心 电话:010-12321  jubao.png中国互联网举报中心 电话:12377   gongan.png浙公网安备33021202000488号  icp.png浙ICP备2021020529号-1 浙B2-20240490   


    关注我们 :微信公众号  抖音  微博  LOFTER               

    自信网络  |  ZixinNetwork