分享
分销 收藏 举报 申诉 / 8
播放页_导航下方通栏广告

类型2019_2020学年新教材高中英语Unit5IntothewildPeriod2课时作业二外研版必修第一册.doc

  • 上传人:二***
  • 文档编号:4494902
  • 上传时间:2024-09-25
  • 格式:DOC
  • 页数:8
  • 大小:2.60MB
  • 下载积分:5 金币
  • 播放页_非在线预览资源立即下载上方广告
    配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019 _2020 学年 新教材 高中英语 Unit5IntothewildPeriod2 课时 作业 二外研版 必修 一册
    资源描述:
    Period 2 Understanding ideas 课时作业(二) [基础训练] Ⅰ 单词拼写 1.He took up a ________ (位置) in the center of the room. 答案:position 2.The investigation will finally ________ (确定) what happened on earth. 答案:determine 3.He is the typical absent-minded ________ (教授). He is quite forgetful. 答案:professor 4.She hopes to get a job on the local newspaper and ________ (最终) works for the Times. 答案:eventually 5.I've provided a perfect ________ (解决办法) to the puzzle and our headmaster praises me in front of the class. 答案:solution Ⅱ 单句语法填空 1.There are various of ________ (butterfly) existing in the world. 答案:butterflies 由前面的修饰语various可知,设空处应填名词的复数形式,故填butterflies。 2.In England and America distance ________ (measure) in miles, not in kilometres. 答案:is measured 主语distance和measure之间为被动关系,且本句描述一般事实,应用一般现在时的被动语态,故填is measured。 3.(2017·江苏高考)________ (determine) where we are in relation to our surroundings remains an essential skill for our survival. 答案:Determining 此处应用动名词短语作主语,描述一般行为和习惯。 4.(2017·浙江高考)He was ________ (amaze) at what Benjamin had done with his gift. 答案:amazed be amazed at ... 为常用搭配,意为“对……感到吃惊”。 5.It's cruel to kill beautiful and intelligent ________ (creature) like elephants. 答案:creatures 此处应用名词的复数形式,泛指各种动物,故填creatures。 6.His only chance of ________ (survive) is a heart transplant. 答案:survival of后应用名词,survival “生存,存活”,符合题意。 7.He had no ________ (aware) of his mistakes. 答案:awareness 此处意为“不知道”,设空处作had的宾语,故用所给词的名词形式。 8.Many laws have been passed to prohibit cutting ________ the trees. 答案:down cut down为固定动词短语,意为“砍倒”。 9.Children who live in the Country's rural areas are very likely ________ (be) poor. 答案:to be be likely to do “很可能……” 10.The building ________ (destroy) by fire completely yesterday. 答案:was destroyed building与destroy之间为被动关系,且在描述过去发生的事情,故用一般过去时的被动语态。 Ⅲ 单句写作 1.每年成千上万的黑斑蝴蝶从加拿大开辟道路经过长途迁徙来到墨西哥的森林。 __________________________________________________________________ 答案:Every year, hundreds of millions of Monarch Butterflies from Canada find their way to have a long migration to the forests of Mexico. 2.他们在十月下旬到达米却肯州(Michoacan)并发现过冬地点。 __________________________________________________________________ 答案:They arrive in Michoacan in late October and discover a right place to spend winter. 3.一到那里,它们就聚集成大团(mass)。 __________________________________________________________________ 答案:Once there, they gather together in large masses. 4.这些大团很重,以至于压弯或压折树枝。 __________________________________________________________________ 答案:The masses often become so heavy that they cause tree branches to bend or even break. 5.这些蝴蝶团可以让(allow)蝴蝶在夜间低温下生存。 __________________________________________________________________ 答案:These butterfly groups can allow butterflies to survive in the low nighttime temperatures. Ⅳ 连句成篇(微写作,用上面单句连接而成) 答案: Every year, hundreds of millions of Monarch Butterflies from Canada find their way to have a long migration to the forests of Mexico. They arrive in Michoacan in late October and discover a right place to spend winter. Once there, they gather together in large masses, which often become so heavy that they cause tree branches to bend or even break. But these butterfly groups can allow butterflies to survive in the low nighttime temperatures. [思维训练] Ⅰ 阅读理解 A Many animals recognize their food because they see it. So do humans. When you see an apple or a piece of chocolate you know that you can eat it. You can also use other senses when you choose your food. You may like it because it smells good or because it tastes good. You may dislike some types of food because they do not look, smell or taste very nice. Different animals use different senses to find and choose their food. A few animals depend on only one of their senses, while most animals use more than one sense. Although there are many different types of food, some animals spend their lives eating only one type. The giant panda (大熊猫) eats only one particular type of bamboo (竹子). Other animals eat only one type of food even when given the choice. A kind of white butterfly (蝴蝶) will stay on the leaves of a cabbage, even though there are plenty of other vegetables in the garden. However, most animals have a more varied diet (多样化饮食). The bear eats fruits and fish. The fox eats small animals, birds and fruits. The diet of these animals will be different depending on the season. Humans have a very varied diet. We often eat food because we like it and not because it is good for us. In countries such as France and Britain, people eat food with too much sugar. This makes them overweight, which is bad for their health. Eating too much red meat and animal products, such as butter, can also be bad for the health. Choosing the right food, therefore, has become an area of study in modern life. 篇章导读:本文是一篇说明文。文章主要描述动物和人识别食物的方法以及动物和人不同的饮食习惯。 1.We can infer from the text that humans and animals ________. A.depend on one sense in choosing food B.are not satisfied with their food C.choose food in similar ways D.eat entirely different food 答案:C 推理判断题。根据第一段第一、二句“Many animals recognize their food because they see it. So do humans.”可以知道人和动物在选择食物方面具有相似的方法。故C正确。 2.Certain animals change their choice of food when ________. A.the season changes B.the food color changes C.they move to different places D.they are attracted by different smells 答案:A 细节理解题。根据文章第二段最后一句可知,一些动物的饮食会随季节变化而改变,故A正确。 3.Which of the following eats only one type of food? A.The white butterfly. B.The small bird. C.The bear. D.The fox. 答案:A 细节理解题。根据文章第二段第四句可知,一种白蝴蝶只吃白菜叶子,故A正确。 4.We can learn from the last paragraph that ________. A.food is chosen for a good reason B.French and British food is good C.some people have few choices of food D.some people care little about healthy diet 答案:D 推理判断题。根据文章最后一段第二句可知,通常,人类吃某种食物不是因为这些食物有营养,而是爱吃,故推断出人们选择食物时并不十分在意健康问题,故答案选D。 B Are African wild dogs really dogs? What's the difference between African wild dogs and the dogs we know as pets? For one thing, African wild dogs, which live in Africa, only have four toes, while domestic (驯养的) dogs and wolves have five. But you won't want to count for yourself, because they are truly wild animals. “Wild dogs are not somebody's domestic dogs that ran away and didn't come back, although some people used to think that,” explains Dr McNutt, who studies these animals at Wild Dog Research Camp in the African country of Botswana. “They are actually Africa's wolves, and just like wolves, they do not make good pets. They need to be out in the wild doing what they are supposed to do—find the food they need to survive and feed their babies.” In fact, they travel so far that researchers have to use radio collars (颈圈) to keep track of them. The collars send out radio signals that tell people where the dogs are. No two wild dogs have the same pattern of coats, so it is easy to tell them apart. African wild dogs are smart and sociable, like pet dogs. Adult dogs, male and female, are willing to take good care of young ones. Millions of domestic dogs live on the planet, but there are probably fewer than 6,000 African wild dogs left. Humans hunt them and farmers who don't want them to go after cows and sheep poison them. Humans are also destroying the wild, natural habitat (栖息地) they need to survive in. Fortunately, today more farmers are finding other ways to protect their cows and sheep from African wild dogs instead of killing the animals. 篇章导读:本文是一篇说明文。主要介绍了非洲野狗的生活习性及现状。 5.Which of the following can explain why African wild dogs are different from domestic dogs? A.African dogs can live longer than domestic dogs. B.African dogs have fewer toes than domestic dogs. C.African dogs are much bigger in size than domestic dogs. D.African dogs are much more dangerous than domestic dogs. 答案:B 细节理解题。根据第一段第三句可知,非洲野狗只有四个脚趾,而家养的狗和狼有五个脚趾,由此可知B项正确。 6.In Dr McNutt's view, African wild dogs ________. A.are a kind of wolves B.can be trained as pet dogs C.actually are missing domestic dogs D.generally are not used to living in groups 答案:A 细节理解题。根据第二段第一、二句可知,Dr McNutt认为,非洲野狗不是那些跑了却没有回来的家养狗,尽管有些人过去常常这么想。他们实际上是非洲的狼群……,由此可知在Dr McNutt看来,非洲野狗就是一种非洲狼,故选A项。 7.What suggestion does the author give in the last paragraph? A.Farmers should use domestic dogs to fight against wild dogs. B.African wild dogs should be protected instead of being killed. C.Farmers should take responsibility for feeding African wild dogs. D.African wild dogs should be used to protect farmers' cows and sheep. 答案:B 推理判断题。根据最后一段内容可知,幸运的是,今天更多的农民正在寻找其他方法来保护他们的牛羊免受非洲野狗的伤害,而不是杀死这些动物。由此可推知,我们人类应保护这些数量并不多的非洲野狗,故选B项。 8.Which of the following can be used as the title of the passage? A.How to keep wild dogs B.How to train domestic dogs C.An introduction to African wild dogs D.Differences between domestic dogs and wild dogs 答案:C 标题判断题。通读全文可知,本文主要对非洲野狗的现状作了介绍。分析选项A.How to keep wild dogs “如何饲养野狗”;B.How to train domestic dogs “如何驯养家养犬”;C.An introduction to African wild dogs “介绍非洲野狗”;D.Differences between domestic dogs and wild dogs “家养犬与野狗的区别”可知,最好的题目应当是C(介绍非洲野狗),故选C项。 Ⅱ 应用文写作 假定你是李华。你校准备组织学生植树,请你根据下表的内容,以学生会的名义用英语写一份通知,张贴在学校的布告栏里。 注意:1.词数80左右,题目已为你写好; 2.可以适当增加细节,以使行文连贯。 NOTICE [精彩范文] NOTICE All the teachers and students in Senior One are required to go to Mt South to plant trees on April 20. We are going to set out at 7:30 am and return at 5 pm. It is decided that we gather at the gate of our school before 7:30 and then go there on foot. Please put on suitable clothes and take lunch and water with you. Please don't forget the time: 7:30 am, April 20. Do come on time! Student Union - 8 -
    展开阅读全文
    提示  咨信网温馨提示:
    1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
    2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
    3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
    4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
    5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
    6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

    开通VIP折扣优惠下载文档

    自信AI创作助手
    关于本文
    本文标题:2019_2020学年新教材高中英语Unit5IntothewildPeriod2课时作业二外研版必修第一册.doc
    链接地址:https://www.zixin.com.cn/doc/4494902.html
    页脚通栏广告

    Copyright ©2010-2025   All Rights Reserved  宁波自信网络信息技术有限公司 版权所有   |  客服电话:0574-28810668    微信客服:咨信网客服    投诉电话:18658249818   

    违法和不良信息举报邮箱:help@zixin.com.cn    文档合作和网站合作邮箱:fuwu@zixin.com.cn    意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com   | 证照中心

    12321jubao.png12321网络举报中心 电话:010-12321  jubao.png中国互联网举报中心 电话:12377   gongan.png浙公网安备33021202000488号  icp.png浙ICP备2021020529号-1 浙B2-20240490   


    关注我们 :微信公众号  抖音  微博  LOFTER               

    自信网络  |  ZixinNetwork