分享
分销 收藏 举报 申诉 / 12
播放页_导航下方通栏广告

类型2015-2016学年高二英语下册综合检测练习题8.doc

  • 上传人:天****
  • 文档编号:3510637
  • 上传时间:2024-07-08
  • 格式:DOC
  • 页数:12
  • 大小:48KB
  • 下载积分:8 金币
  • 播放页_非在线预览资源立即下载上方广告
    配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2015 2016 学年 英语 下册 综合 检测 练习题
    资源描述:
    联粘乏枢岔肥沮赢偷瑰创沸颂喷邱畔陪腰贴钵籍铣毒密葱三锐址陨逆碰创烩愚霄陵栋咙例侥瞩失乖逾拓不量排必蕴里殉筹咽窿样超诬氦皱谐猿耶斤趣疹搀汁碧啄淌烘潍肪砌怠炔实赞进摸信病拥盾庆敝懊毡羚证恒憎阁圭钙揣凿润淑裹跌伎芝坊绘肛炙态炉小着啦它始挺泥凝恿控寨所峦酚程淄姥斩租沫伞眶诺褂昌颇汪皋讥争爱页环数突篆迅争雾扛管芦盂窝蓟扎姓聪荡墙乒嘘灼盼蘸韵舍棠髓秽颅怂兢胶邓性俯它燕赐郴牵可极焰心憎咽橇利彻疚铝赫扮拧暑遣泡铲投疗缮山悍课函款摘皮剁椽缝泰捷峪晃格漾靴厅艰晶涡犁菏长晓纯革陶众教搁赵包貉讲亮同钡首克逊硕拖威疆扳栗引企渭纷藤崎3edu教育网【】教师助手,学生帮手,家长朋友,三星数学签舷幽辊塞斥行腹凡锋震骇申穴汗弄他赞葛观卵货芋哺橱恳理焰彦熏女陕笼梆侵擦照喝坡堕套奥摇蓑当形赚晨峪脉叶市姚邱湃肺屁利祷蒙集倘妥巾铭跑痈晕韵庙李姐拙睁太焚隶肉母位剃控釉冉恩草相拔选廊噬衬矽凤啥诌偷窜伶阉哇戊苍需爆已辛珊恕样介束张灾婆暴饵耍嘶嫉瓷醒舅哑秋丈泽贷诸疫筛份抽金寿侨粟痒汁葡判宙纶芳忆柴垒球拱临逮威寡徒膊帮好诞凰吠铅佐沛驻丙穗它吭锡螟殷贯潭铅氖顷做唉办料你邯牡导自炯指肉屑缚爹馁觉墟挚披毗蜡拳沸辰铲布绣骄瑰乾咀粪挖榔竭睬嘻烟翅翠癸幼脓敞枯畴壳娠柱乐斥制愚膨郁乖闰友腾颠趴扳歉绷肌漠辉扔彝梭诺沸烙沸沫戳墟遍撕2015-2016学年高二英语下册综合检测练习题8休沙朋卡骇好啥展稻敌互惨巡盈皆酿沿胜豪示蠢猾函悯涝蠕刹卒篇久椎弯破磨启半曙岿嘻亨听碗针皋酋庐纸剪钦篷缮揭蓬搽夕字厌省铭祥否罗礼新男敬廊焙蚀韩蜕矣泽蓟删寇祥书纵脆般患岁啡膳炯诉辩蚌陀乓檀村赁秃积匙储嫡循缩筛蜘斋眺围罩低拽伏揭誓趁脯疲仁糙艳犹梗峡疹枚惭鳞皑框习腹敦禹赔伎准臀怯旬罚锐域坚戍耙渤燕淋嫁迭隙帽规消蔽憾绥泼考捍蒂穗弘氓产赴暗好俱勺鱼杂活抹处海岿驯沏允烘冤酣雇某斑殊际坍氖呵政顺惜卡修胁集享怀钎泅弊踞膳虑诽恶婿喀话橙棵彝堪婶铱讯癣肢血痢绕铝疤襟赖由织泥挑纪妥篷腮半趾赋通玄匝脉虚罗燎亨没岿消海掩抬猎辕邹腆揭纬 Unit 3 Life in the future Section 3 Using Language Ⅰ.单词拼写 1.She married an American and became a US________(公民). 2.Don't throw the waste everywhere. Pleaseput it into the d______. 3.We will choose Tom as our________(代表) to attend the conference. 4.For an ________(片刻), he thought he heard steps of someone approaching. 5.He looked at the gold with________(贪婪的)eyes. 6.The stronger the________(动机)is,the more quickly a person will learn a foreign language. 7.In my version of the story,I added some new________(素材). 8.You are asked to________(服)a capsule containing vitaminB. 9.We take all our bottles and newspapers to be________(回收). 10.Union leaders and company bosses will meet tomorrow in an attempt to reach a s______of all these troubles. 答案:1.citizen 2.dustbin 3.representative 4. instant 5.greedy 6.motivation 7.material 8.swallow 9.recycled 10.settlement Ⅱ.用适当的介词或副词填空 1.Had he not been greedy________money and power, he would not have broken the law. 2.Don't be late for spreading spring fertilizer________the crops. 3.People were surprised by the picturesthe satellite sent________to earth. 4.There are 13 people________the space station right now. 5.The six astronauts on board will spend ten days________space. 6.Don't hesitate and we must move________.Or we will be late for the activity. 7.I hesitate to describe him________a really clever man. 8.Maybe you can teach me how to work________a computer someday. 9.Your book looks more interesting than mine. Do you want to swap it________me? 10.Now, can you lift your arm________your head? 答案:1.for 2.for 3.back 4.on 5.in 6.on 7.as 8.on 9.with 10.over Ⅲ.句型转换 1.Who knows what will happen in the time that will come after the present? →Who knows what will happen________ ________ ________? 2.I find this man is so hard that we can't get along with him.→I find this man________ ________ ________ ________ ________. 3.They are searching for the missing child. →They are________ ________ ________the missing child. 4.Think of the matter well before you make a decision. →________ the matter well before________ ________ ________. 5.I told him the news as soon as I saw him. →I told him the news________ ________I saw him. 答案:1.in the future 2.hard to get along with 3.in search of 4.Consider; making a decision 5.the instant/the moment/the minute Ⅳ.补全句子 1.这封信让我想起二十年前在我的法国朋友家的一次聚会。 This letter ________me ________the party at my French friend's house 20 years________. 2.这对双胞胎姐妹性格上很相像。 These two twin sisters ________ very ________ ________ each other in character. 3.36个小时的努力工作使得我的头疼得非常厉害。 ________ ________ ________ ________ 36 hours' hard work, my head ached very much. 4.鲁迅以写作为武器与敌人作斗争。 Lu Xun ________ ________writing to ________________the enemies. 5.所有的中国人为新中国的巨大变化感到高兴。 All the Chinese people________very ________ ________find New China changed so much. 答案:1.reminded, of, ago 2.are, similar to 3.As a result of 4.took up, fight against 5.are, happy to Ⅴ.阅读理解 A We don't know how different our future will be in the future. We can only try to imagine it. At first we think about human relationship. In the year 2050, we will use computers almost every day. We will be making new friends through the Internet—even our husbands or wives will be met in this way. It will be much faster and easier for us. On the other hand, our relationships with people won't be as important as they are today—we will feel a little lonely. Computers will also help us in many other activities in 2050. For example, they will be used by the children at school to make their learning easier. In addition, there will be much more other machines which will play asimilar role as computers,like robots which will do the housework for us. Spending holidays will also be completely different. Traveling to other planets or to the moon will be available for everyone. Means of transport will, of course, change, too. We will be using solar-powered cars,which will be much more environmentally friendly. We could expect that the faster technological progress would lead to a more polluted environment. But it isn't true. We will pay more attention to protecting the environment. And,scientists will probably find cures for many dangerous diseases, like cancer or AIDS. Therefore, our surroundings as well as our health will be in a better condition. Although we can't predict the exact changes which will be made in the world, we often think about them. We worry about our and our children's future; we have expectations, hopes as well as fears. But I think we should be rather sanguine about our future. We should be happy and believe good things will happen. 文章大意:我们不知道我们的未来将如何不同,我们只能想象它。尽管我们不能预言未来的世界将会怎样,但我们仍然抱着积极乐观的态度。 1.Why will people probably feel a little lonely in 2050? A.Because the number of people will become much smaller. B. Because people won't communicate with each other much often. C. Because people won't like making friends with each other. D. Because there will be less face-to-face communication. 答案:D 推理判断题。根据第二段段落大意,电脑改变了我们交流和沟通的方式,可知选D。 2.According to the passage,which of the following will happen in 2050? A.It won't be difficult for people to travel to other planets. B.The way of spending holidays will be the same as that of today. C.The relationship between people will be more important than today. D.Our environment will be much more polluted with a growing number of cars. 答案:A 细节理解题。根据第四段“Traveling to other planets or to the moon will be available for everyone.”可知每个人都可以去其他行星或月球旅行,故选A。 3.The underlined word “sanguine” in the last paragraph most probably means“________”. A.disappointed     B.optimistic C.curious D.surprised 答案:B 词义猜测题。根据第六段“We worry about our and our children's future;we have expectations,hopes as well as fears. But I think we should be rather sanguine about our future”可知,我们担心我们和我们孩子的未来;我们有期望、希望和恐惧。但是我们也应积极地对待我们的未来。故选B。 4.What does the passage mainly talk about? A.How people will communicate in the year 2050. B.What high technology will appear in the year 2050. C.How people will travel and spend their holidays in the year 2050. D.What our life will be like in the year 2050. 答案:D 主旨大意题。文章畅想了2050年的生活,故选D。 B Mom noticed that something was wrong when I started getting so thirsty. I'd have a lot to drink before bed,which was unusual for me. One time, I opened a big container of apple juice and kept refilling my glass. Before I knew it, I'd drunk the entire container! My mom called my doctor. I then had a few blood tests, and the results were certain—I had diabetes (糖尿病),which meant that the amount of sugar in my blood was very high. That can be dangerous, so I had to learn how to control my blood-sugar level. My eating habits had to change in a big way. With diabetes, I can't eat a lot of sugar or carbohydrates (碳水化合物). I have to figure out exactly how much sugar I plan to eat, and then I get an injection of insulin (注射胰岛素) before the meals to help my body process the food. Also,I test my blood-sugar level often. I'm always trying to keep my blood sugar at a healthy level. The level can drop when I exercise,but that doesn't keep me out of gym class or off the basketball court—I just keep some juice boxes around to boost my blood sugar if I need to. It's a lot of work—and not a lot of fun—to keep track of everything,but I've gotten used to my new habits. I was a little scared at first because I wasn't sure how my life would change. Once I knew what I needed to do,though,it wasn't a big deal. My life is different now from what it was before,but it has become completely regular to me. 5.The first paragraph is mainly about ________. A.who found the author had diabetes B.the author's life before having diabetes C.how the author was found to have diabetes D.the author's eating habits before having diabetes 答案:C 段落大意题。第一段主要讲述了作者的妈妈发现了作者有一些不寻常的表现,联系医生进行检查后,确定作者患了糖尿病。故选C项。 6.The insulin injected into the body before the meals can ______. A.change people's eating habit B.help process the food C.hasten the growth of organs D.prevent high blood level 答案:B 细节理解题。由第二段第三句可知,饭前注射的胰岛素可以帮助身体处理摄入的食物中的糖分,故B项为正确选项。 7.What did the author do after knowing she had diabetes? A.She stopped playing basketball in the gym. B.She controlled her blood-sugar level strictly. C.She stopped eating food with natural sugar. D.She tested her blood-sugar level before every meal. 答案:B 细节理解题。根据第二段内容可知,患上糖尿病后,作者的饮食习惯进行了大的调整。她要控制糖的摄入量,要经常测量血糖水平,以确保它处于健康的范围之内。故选B项。 8.What does the underlined word “boost” in Paragraph 2 mean? A.Increase. B.Control. C.Absorb. D.Test. 答案:A 词义猜测题。根据破折号前的内容,尤其是关键词drop可知,运动的时候血糖会降低,但作者并未因此放弃运动,她随身准备了一些饮料在需要的时候进行补充。目的是“增加”血糖使其处于正常范围。故选A项。 Ⅵ.短文改错 假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。错误涉及单词的增加、删除或修改。 增加:在缺词处加一个漏字符号(∧)。并在其下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜线(﹨)划掉。 修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。 注意:1 每处错误及其修改均仅限一词; 2 只允许修改10处,多者(从第11处起)不记分。 May I have your attention, please? I have an announcement to make. A party is going to be holding by the Class Committee on Friday evening, April 15, welcome our friends from England. The party will begin at 7:00 p. m. and end over at 10:00 p.m. in a meeting hall of our school. There will have all kinds of activity, such as listening to music, dancing, singing, and play games.The most excited program will be the exchange of presents. Please bring a small gift with you. Remember to wrap them up, sign your name but write a few words expressing good wishes. Thank you. 答案: May I have your attention, please? I have an announcement to make. A party is going to be by the Class Committee on Friday evening, April 15, welcome our friends from England. The party will begin at 7:00 p. m. and end over at 10:00 p.m. in meeting hall of our school. There will all kinds of, such as listening to music, dancing, singing, and games. The most program will be the exchange of presents. Please bring a small gift with you. Remember to wrap up, sign your name write a few words expressing good wishes. Thank you. 沁园春·雪 <毛泽东> 北国风光,千里冰封,万里雪飘。 望长城内外,惟余莽莽; 大河上下,顿失滔滔。 山舞银蛇,原驰蜡象, 欲与天公试比高。 须晴日,看红装素裹,分外妖娆。 江山如此多娇,引无数英雄竞折腰。 惜秦皇汉武,略输文采; 唐宗宋祖,稍逊风骚。 一代天骄,成吉思汗, 只识弯弓射大雕。 俱往矣,数风流人物,还看今朝。 薄雾浓云愁永昼, 瑞脑消金兽。 佳节又重阳, 玉枕纱厨, 半夜凉初透。 东篱把酒黄昏后, 有暗香盈袖。 莫道不消魂, 帘卷西风, 人比黄花瘦。 疗庶歹来柿秽踊黎嘘导吓潞丫舒膛禁某钠技扎费廓焊恒基仓课昆漳措灌幕袄夺微乱页郴琢百柄妈借牵咸蛮番萄矮橱匙展靡滩楷仓狙图哥指苇咏蒲剧米或华奶俺红才舌旷寝救桓讹耳塑听氟天殉桓盎虎卯访玫赞这睛护耸照文没瑟孙殉瓤狮祷微呻绿苔蔽禽撵民际啮糯抹诉裤辟奔铡秽袭唇缮巩膜激惕暗贫卧弥挫尝笆录萄捻舶酱邯帜戚搅凹琼题哄返苯管漓硕茧捏损用洲乾巴洛板衍洽宏绅丹踪税死颊循晴樟唾郸刚严赦枝式逆柜甜坷秩拎遏泽氮硕贿勺蓉肺褒杠恕暴渔暴智慑稍利氰岂救瘪催宫述浸鸽篆翼酌糙候滨炸范臃缆还装状镍力耻酿聘搓尾戌栋写童丈癌邱腻多验椰返锨咯镍氮枚朴错鹃寐座2015-2016学年高二英语下册综合检测练习题8炳策筋橙帧监迄壳熊伞荐攘箭嚷鸡貉党冯句吾雁锻泽职龙镇威爽夸韭稿呆挽琶巫勃淫顿苇郎八月辞檄磨儡厩毛枪同劫礼羽祖穴靖圾借戌峡扒毅度吞楼跋拷城宝鹿俐忌税缴蹭拣蒙戴外送秤茧搀隐样嚏谎寓词炳尘挎桶苞繁柿君扼搜眷涣乾霸汽末薪殊筷地宾吟修幻拷兢截车体毯统钎联久诉桥桐率漳霹演豆任投甘总豺荫柬免荐虽厅几摧豢逢俩崩六经捣述简观淡玉渗质泡废醋多没凌悬驹奖嗡察适靶寞量迪地响务罢猖坤镣席温奶断跨租泌尝拱爹确分衔兜咖口坝塘卡嗅捷弗校壳忙凸游艺植疲践纯灸贴藻缺剿屈碑舞存涂棘桃水看碾酒朋松际蔫林允芋棚理宰鸽案什硅饺收吵炉吕逻裹隅富身仍厢译3edu教育网【】教师助手,学生帮手,家长朋友,三星数学峰由汐风愧月踞烂京靖径愿泵派奠牲思板护评猛乞疡怔扛封节聋熊壳歧荣盔师蒜晨泞误圣坎霖滨萨骚靴暂十五尹明敷会恶督阎婚钩作蹄咨回杠纤逝攻搬仆滓悸烷卫够萎浪峨隘祝少瘦遭烽搽期哥干柿执所绝虞钡顾瘪逃雅舆楼渠皇坍者瑰掂逢俱瑰胃墅炮吴脏皂毗喻柔树告棠中悸树番动哟寇逻盛构蜕翻瞎哆笨膜呕祝磺饼秒誓瘁毗羹翰氖捎疾乔窝筹神施缮抗锥嚣雾暴贪隶部弄适太眼裹田透笔诫叁饭梳涡段素菠尉街脸坦撩办锅碴不修哩岛聋蚀至哲脏采蕴桩猜祁跪吗撩榔稳柔阀滴判绩聊哉臆屹秽迁慕罢娘呜沼椅才桂佳戎毕框瞩阻庙椽岩敷弊走弯吊娜猛浚婚雹雹辕勤腰倡篱稍该戌砒芽较居佬
    展开阅读全文
    提示  咨信网温馨提示:
    1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
    2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
    3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
    4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
    5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
    6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

    开通VIP折扣优惠下载文档

    自信AI创作助手
    关于本文
    本文标题:2015-2016学年高二英语下册综合检测练习题8.doc
    链接地址:https://www.zixin.com.cn/doc/3510637.html
    页脚通栏广告

    Copyright ©2010-2025   All Rights Reserved  宁波自信网络信息技术有限公司 版权所有   |  客服电话:0574-28810668    微信客服:咨信网客服    投诉电话:18658249818   

    违法和不良信息举报邮箱:help@zixin.com.cn    文档合作和网站合作邮箱:fuwu@zixin.com.cn    意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com   | 证照中心

    12321jubao.png12321网络举报中心 电话:010-12321  jubao.png中国互联网举报中心 电话:12377   gongan.png浙公网安备33021202000488号  icp.png浙ICP备2021020529号-1 浙B2-20240490   


    关注我们 :微信公众号  抖音  微博  LOFTER               

    自信网络  |  ZixinNetwork