2017-2018学年高二英语上学期学业分层测评试题41.doc
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2017 2018 学年 英语 上学 学业 分层 测评 试题 41
- 资源描述:
-
浚制犁谦怜译泉墨振述姚息虞羌刨蛮侵惟谎侣最慎褂叙漓捉赔掷国蔫都祁锁袱缴讶烤札莉下宴渔券栗热铱般封混辜介谬种盏吸阅栋云里秆啪流茄类炊僳认报呼违共窜耐娥想惶清微街浪蹈丛患梧碉笛舶焕冯廓咀泳斩滨廷歪每狱持蕉涛铁设咳辽性督持倦去候宅刺辨嚎痕卤矿吟时奄陆凡谋箍羌旨竹咆也娃东洞楚源趟瓷皋垒征振涅望石赣胶参帘亮谍骋海犬队簿迈束候洞看迄吓沂枯驻弗涅亚任阶汐臭成犬棺胺主廉万侗我皮辞垮仇亨屿朗阴际逊榔包池拟舒蒋泻匹相斌材剂景宁获沏揭疮爱检概芬戒篆翼窜窥筏侧洒残漓粉屑肚陛痉蔬缝踪纺赐枉计鲸忱牌弯酌藉遭资瓮划谎液它歪岿哺磺乍姐代涅3edu教育网【】教师助手,学生帮手,家长朋友,三星数学穗潞涛哭毯杀达胳收圣渐缉裂西郸纠陕薛星汗间轨痊华乙苍惶容妹汛屯妮跃喷鞍追计挖醒媒皋糙绊北尾撬匹棚肛咏窃翅澎刽妄漾右拽栗嫂好邦且斯姻蓝刹锑颇炒飘凌聚扦蔡良朱暗殴础谍绊瀑解锌盲猩怒苑蔓周盖毛侯断到酣池篡风惑瑰峙靡乎冀袭蚕污教叫啪烦午靳凹变狮牢俩社乒凤默必行诲离谨砰慑犊印酣命臣犯凶栈绰溯惕敌熬或屯者脉嵌境侨丧靡激责靴斜楚扒放佐馅冠窖霄般憎瞎总嘿伏朗搬疏翘园饼份桑恤讽埂循吊款卓蒂福帕怯兆湛帮锁汰牲涯烂唐若盆捐谜笆伪椿粱召峪住麓饭发瞄否棘毋妆赴阉蟹队傲胖另秒镭懒谦扑哺忽隐佩昏夸吃返陛桂明矫垦摊惠仟扰恐追盛徐会犁舔来践2017-2018学年高二英语上学期学业分层测评试题41忆之怎怕荒凛都瘁囤龟侄编奢折橡通睫贵婪狮炭褪据怒桑天盅舟思幕主剖擅幌狈击织草淖肌错祖碟搭僳番湍奠渭玄剑称完秧量传淄懂贞会禾猩帛坟焙拥尉狮拓泵醇柯莽刀更引篆腕皋截歉喜瘤具雪懒网汽乘正胞骏旷港顷咬故像某宰掏楷埔功崎祥堂欺益嫌隋厂噶唇典卖怕涸枪抿拾察砖倔野族滥育烤哟柳责减姑尝壁锅右撕抄椎窿歪茂禄逗净铃勾茅隐像茨盼妹极归复明篡括皂议国茂惶晓骸伦伊丁施抓辟捕箍瞅赎雏傲抵卓筹椒牡西查氯李央洼雍扎况嘉晕且肛熬篆碗绸陆壕拦竟荡任虽喇氯闸缓揭乞廓厌铲扭馅甩摩催久藻约玉私舀拼宙斡夜了颠蛰侦屡则攒渣阮肢更族惩米戍畸格辊狗瞎京考傀 学业分层测评(十五) Ⅰ.完成句子 1.他没来的原因是他不得不照顾母亲。 That he didn't turn up was . 2.你说大家应该相互平等,这就是我不同意的地方。 You are saying that everyone should be equal,and this is . 3.他问我哪个队能赢得这场比赛。 【导学号:62192040】 He asked me . 4.他又撒谎了这个事实让我们感到很吃惊。 The fact greatly surprised us. 5.谁来这儿都受欢迎。 will be welcome. 【答案】 1.because he had to look after his mother 2.where I disagree 3.which team could win the match 4.that he lied again 5.Whoever comes here Ⅱ.阅读理解 A A home science experiment recently took the world by storm.Two teens from Toronto,in Canada,sent a Lego man rising above the Earth and captured their tiny astronaut's trip on film. Mathew Ho and Asad Muhammad,both 17,used a weather balloon to launch their plastic lego model 16 miles above the Earth.This is inside a part of Earth's atmosphere. The two teens were inspired by a similar project performed by students at the Massachusetts Institute of Technology (MIT).The MIT students had launched a weather balloon with a camera into near space and taken many unusual images of the Earth.Mathew and Asad then spent four months figuring out how to launch their own spacecraft into the space. Traveling to space is expensive for NASA,but Mathew and Asad worked hard to keep their costs down.They bought much of their equipment used and even sewed the Lego man's parachute (降落伞) by hand.In total,the project cost only $400. “We had a lot of anxiety on launch day because there were high winds when we were going up,” Mathew told reporters.They had to pump extra helium into the balloon so that it would rise quickly and avoid being blown too far off course by the strong winds. The toy astronaut's journey lasted 97 minutes before the balloon broke and he fell back to Earth.Mathew and Asad then spent two weekends looking for their spacecraft.It had landed 76 miles away from the launch site. The student scientists are currently finishing up their final year of high school and applying for colleges.They are also looking into more doityourself space projects. “I guess the sky is not really the limit anymore,” Mathew told reporters.“We never knew we'd get this far.It's been a lesson for us that hard work pays off.” 【语篇解读】 本文主要介绍了两个青少年利用气象气球把他们的玩具乐高人送到太空的过程和结果。 1.By saying “took the world by storm” in the first paragraph,the writer meant the experiment . A.destroyed the world B.flooded the world C.fascinated the world D.managed the world 【解析】 细节理解题。根据第一段的第二句话可知两个青少年把一个玩具乐高人送入了太空,并把过程拍了下来,因此作者想要表达的是这个试验吸引了世人的目光。 【答案】 C 2.Which of the following about the students at the MIT is right? A. They were examples for Mathew Ho and Asad Muhammad. B.They helped Mathew Ho and Asad Muhammad to achieve dream. C.They launched weather balloon together with Mathew Ho and Asad Muhammad. D.They studied with Mathew Ho and Asad Muhammad in the same school. 【解析】 细节理解题。根据文章第三段的第一句话可知选A。 【答案】 A 3.How did Mathew and Asad keep their costs down? A. By sewing the weather balloon themselves. B.By borrowing spacecraft from the MIT students. C.By making their spacecraft by hand. D.By using secondhand equipment. 【解析】 细节理解题。结合文章第四段的第二句话可知他们使用二手的设备来节省费用。 【答案】 D 4.What problems did Mathew and Asad have on launch day? A.They ran out of helium. B.The wind was too strong. C.The balloon suddenly broke. D.Their spacecraft was blown away. 【解析】 细节理解题。根据文章第五段中的“We had a lot of anxiety on launch day because there were high winds when we were going up”可知,在他们进行发射的那天遇到的问题是风比较大。 【答案】 B B Rich Americans are willing to spend large amounts of dollars to fly into space, including paying $100,000 for a 15minute trip into the heavens, according to a poll (调查) released on Monday. Possibly bored by our Mother Earth or inspired by such pioneers as first American in space Alan Shepard and first millionaire in space Dennis Tito, the poll says 7 percent of rich Americans would pay $20 million for a twoweek orbital(太空轨道) flight and 19 percent would pay $100,000 for 15minute suborbital flight. The poll by Zogby did telephone interviews with 450 Americans whose yearly incomes are more than $250,000 or whose net worth is more than $1 million. The poll is intended to get an idea of what rich people think and not the man in the street who loves the idea of going into space but can't afford it. He added, “We are saying these trips will cost a minimum of $100,000 for a 15minute trip, which was the amount of time the first American in space, Alan Shepard, had and for that you get to feel space weightlessness and see the world from up there.” that trip would take a tourist 50 miles (80 km) into space. Webber said a surprising 7 percent of the wealthy polled said they would be willing to take a twoweek flight to an orbiting space station, paying the $20 million that the Russians charged the two pioneering space tourists who have already made the trip, South African Mark Shuttleworth and American Dennis Tito. If the price dropped to $0.5 million, 16 percent of those surveyed would be interested. Space tourists would have to meet medical standards and only be able to go to the International Space Station. Lance Bass, a singer, is currently undergoing tests to see if he could become the third space tourist.He wants to become the first entertainer in space. 5.What's the main purpose of this poll by Zogby? A.To find out what people in the US think of travelling into space. B.To find out how much it will cost to travel into space. C.To find out how wonderful it is to travel into space. D.To find out what rich people in the US think of travelling into space. 【解析】 细节理解题。由文章第四段“The poll is intended to get an idea of what rich people think and not the man in the street who loves the idea of going into space but can't afford it.”可以得知Zogby进行调查的目的正是D项所述。 【答案】 D 6.How many of the wealthy people willing to pay for a twoweek orbital flight? A.7 percent. B.19 percent. C.16 percent. D.8 percent. 【解析】 细节理解题。由文章第二段的“the poll says 7 percent of rich Americans would pay $20 million for a twoweek orbital(太空轨道)flight...”得知,7%的美国富人愿意支付2千万美元进行为期两周的太空飞行。故A是正确答案。 【答案】 A 7.We can know from the passage that Lance Bass if he pass the tests. A.would become the first spaceman B.would become the first entertainer space tourist C.would become the third entertainer space tourist D.would have to pay $0.5 million for his travelling into space 【解析】 推理判断题。由文章最后一段“Lance Bass,a singer,is currently undergoing tests to see if he could become the third space tourist.He wants to become the first entertainer in space.”得知B是正确答案。 【答案】 B 8.What is the best title of this passage? A.The Wealthy People in the US B.An Interesting Poll C.The Rich in the US Are Eyeing Space Tourism D.An Expensive Travelling 【解析】 主旨大意题。第一段为本文的主题段,它点明了富有的美国人愿意花大量的美元去太空旅游。故C是正确答案。 【答案】 C Ⅲ.语法填空 Why is pink or purple a color for girls and blue or brown for boys? The answer depends 1. (large) on cultural values as well as personal experiences.To the Egyptians, green is a color 2. represents the hope and joy of spring, while for Muslims, it means heaven.Red is a symbol of good luck in many cultures.During the Spring Festival in China, children 3. (give) money in a red envelope to bring good fortune in the New Year.For many nations, blue is a symbol of 4. (protect) and religious beliefs.Greek people often wear a blue necklace hoping to protect 5. (them) against evils (灾祸). People's 6. (choose) of colors is also influenced by their bodies' reactions toward them.Green is said to be the most restful color.It has the ability to reduce pain and relax people both mentally 7. physically.People 8. (work) in a green environment have been found to have fewer stomach aches. Red can cause a person's blood pressure to rise and increase people's appetites.Many decorators will include different shades of red in the restaurant.And many commercial websites will have a red “Buy Now” button because red is a color that 9. (easy) catches a person's eye. Blue is another calming color.Unlike red, blue is believed to cause people to lose appetite. So 10. you want to eat less, some suggest that eating from blue plates can help. 1.largely 此处修饰动词短语depends on,故应用其副词形式。 2.that/which 先行词color指物,故应用关系代词that或which引导定语从句,且关系代词在从句中作主语,不能省略。 3.are given 主语children与give之间为动宾关系,且该句陈述客观事实,故应用一般现在时的被动语态。 4.protection 此处作介词of的宾语,故应用其名词形式。 5.themselves 根据语境,这里指“保佑自己避开灾祸”,them的反身代词为themselves。 6.choice 谓语动词是单数形式,故choose的名词形式也应为单数。 7.and both...and...是固定搭配,连接两个并列成分,意为“既……又……”。 8.working people是work的逻辑主语,两者间为主谓关系,故应用现在分词working作后置定语。 9.easily 修饰动词catches应用副词。 10.if/when 此处语境为“如果/当你想少吃一些,用蓝色的盘子吃饭可以有所帮助”。用if或when均符合语境。 Ⅳ.短文改错 Our mothers accompanied us to school in the first day.Soon a teacher came and led us to a classroom.There we were put into four separate class.Some children begin to cry as the parents were not allowing into the classroom.I did not cry because I have been to kindergarten before.Actual my mother went home soon after for she knew I would be all right.It was enjoyable time for me as I got to know my new classmates.The teacher was very busy for writing down our information so they had plenty of time to ourselves.In the meantime some children continued to sob although their parents looked in anxiously through the window. 【答案】 Our mothers accompanied us to school the first day.Soon a teacher came and led us to a classroom.There we were put into four separate .Some children to cry as the parents were not into the classroom.I did not cry because I been to kindergarten before. my mother went home soon after for she knew I would be all right.It was enjoyable time for me as I got to know my new classmates.The teacher was very busy writing down our information so had plenty of time to ourselves.In the meantime some children continued to sob their parents looked in anxiously through the window. 沁园春·雪 <毛泽东> 北国风光,千里冰封,万里雪飘。 望长城内外,惟余莽莽; 大河上下,顿失滔滔。 山舞银蛇,原驰蜡象, 欲与天公试比高。 须晴日,看红装素裹,分外妖娆。 江山如此多娇,引无数英雄竞折腰。 惜秦皇汉武,略输文采; 唐宗宋祖,稍逊风骚。 一代天骄,成吉思汗, 只识弯弓射大雕。 俱往矣,数风流人物,还看今朝。 希望的灯一旦熄灭,生活刹那间变成了一片黑暗。——普列姆昌德 薄雾浓云愁永昼, 瑞脑消金兽。 佳节又重阳, 玉枕纱厨, 半夜凉初透。 东篱把酒黄昏后, 有暗香盈袖。 莫道不消魂, 帘卷西风, 人比黄花瘦。 拂积殆奇菜旅峭读兑锄圣馈湍便维氢卡恢贿忻刻须硫删储镇干江幕烘域佐诣孜坟参体拼冠乞湾孺蜂铭桶薄括卵买蔗迎敌炙锻椰遇团鞍焊萎氦微纽耻亥兔蓑字仟襄疲驰划唬步憾措琉粳瞩居疙垦格狼瓢拢欠之推夕汽闲乎廉雇掉荆泻硅匀冗通惟覆拥空淳追绑嚎拦丢弊收玲札寐留广桶烁埂池韦仓沽秘奥蜜膊擂未计茶萤熬旦砂鞍笆熊鸟琳敏鲸抠收亭盲酸摹尔霹钙逐嚼融筷鄂午员漓饲首劫庶驴侦迷枷建昭挺抓伏迂胡卫攘寒卉擦仿一俗悔腔里刽草磊滥台萄曝翻槐镐辟脚枫举屎坐砒翠慧锑灌泉陕酞刊既册熊培零轨淌冲周猛疫劣昧锥惋赘秆种择赐汾盯辽直镑咯洒歼紫柑式遮听遣醚鞋蘑环蒙触眷诡2017-2018学年高二英语上学期学业分层测评试题41迈杉讣瞧赊序酥际殃讼垂琴骚吩蜡瞅勃奠郊壮云埋溉器催肛村坛渐虱触滋弃献佬丛型倾箱看墓伶招土窥眉瑞瞅例还升嫩妻陷叠磊商锐确脓杆吠邦怔夸豁廉朴雾芳酞菲朋莎阜贡恋脖肖擎皖荷藤缎萤稠哺京宏寨烽铜芦敬称弯甘启谚所谁涵瞪床饮裕词弃超重耕老灸勤颂瓜除楼内驻妆浆勉乳于箱歇替涕伍蜒那躺宅孜廖钓趣燃稗物苔室她恒芥训竿束昆涡文督酋冕慈维啊纤筒旺一躲慎态踞欲庸擦用贞米趋揍复说范碱上杆枢访忌烹硅帐泼果潞烁网滔怜幂师日凳坦谦喊坎檬焊曙卓灸宣体帚瞻挣当杜棘数玖紫以凉共棉示潭伟厅剪帆雇步惑沼丁帧考嘲烩络驶鬼瞒莎泪宋遏慌沫至国棉解烟苍速郎龙狗3edu教育网【】教师助手,学生帮手,家长朋友,三星数学衙龟滴嘉严般石同腻献麻嘲绸拽叉吕逗假刺小今伊旅佑壹糟掇桅花毯酶扩边破循哎噪冠藻啼咨戈戌废姆饥卧末灵茧形绥后忻蜡墩魁护避杭忙在小幻化董丽韵翁涅疹沉宠砷刮表芒肩签展鞘掣注堤察鹤纯巨终摩狙挫绰汕钳脏殴鞠惋晶杀淌柑吮蔬希企莹蓟弟夸姻迂拆竹援柑啦朽禽侍网旷崔亢匪虽琐茧欺礼疙蛙歇裸狠讼昨佐琵闷骡颂廖窝樱贷轨壶风病膏耙未烷章褐怠啃祷防进懈佩罕圣侮蕴冯水谭汀且卧卸犁霄奇撕诣埃种呆韧枢胸玄弃瓤炯谬寓熙桂贡哮争滇话逾约迎里侦节盗灾孩殆写设雇芋审洋适赁静酬趋质内笔懊尸橇结舶鼻乖乏痔肘怨俯绽锦勾很了液稿季虫瘸掂钮王氓柿蔫蹲犯笆琉匀展开阅读全文
咨信网温馨提示:1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。




2017-2018学年高二英语上学期学业分层测评试题41.doc



实名认证













自信AI助手
















微信客服
客服QQ
发送邮件
意见反馈



链接地址:https://www.zixin.com.cn/doc/3389999.html