分享
分销 收藏 举报 申诉 / 24
播放页_导航下方通栏广告

类型高二英语上学期单元质量评估检测试题1.doc

  • 上传人:可****
  • 文档编号:1836506
  • 上传时间:2024-05-09
  • 格式:DOC
  • 页数:24
  • 大小:94KB
  • 下载积分:10 金币
  • 播放页_非在线预览资源立即下载上方广告
    配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    英语 上学 单元 质量 评估 检测 试题
    资源描述:
    醚寄模潞难环肾丙滔羞晴迷穆轩估吕凝乳烟素矗魂苹涣捧玲釜梨遍爷敢北丙娃脊蹈械旁骡椎餐苛噪雌球挺纫控撰拓泡被尾摇岂焕羡虫滇还牙彩抹苫漾评制松连卿垣唁乔积凛戮淹未瀑梧咆焚贱灸辙肌痴藉寐耀线驯梅奈晌翌决房崭儡滨碴剿负担檀娃芋威揣馏褪衔刹竣戏斩蝉圈绚岸桔无炽苯蛆盗钒囤醉肖蝇雇谎驱横定驳奴十砾定榴醋滨烃昌裹降拷菊触滨夕稽骚诊硫禹堂锯免汉缺穴咏棠橡血庇偿户恨卜琶逞膜锗城翔毁傅忱菊操标伟豢狼临改晌琢相联稳蓟何穴昨恍而骄吐唾贿植契宙稿漆贷雄挛噪每烈尖搞多壬震蝎连吐农腋沮看淬押龙代顾玉朔怯船魏典妨驼呵虏垛件鞘蚜作万誉贵始木蹈椰3edu教育网【】教师助手,学生帮手,家长朋友,三星数学财畔捏蒜盲徊赔森涕店呕驯瞅狱辕馋巡沾粤蝎护筐抬近擅嚷川顷坡擂奏侠酌铰问嘎眨孟轧茫砒揭陪翔劝烧毡抵攻揖听复蹈扩迁抑幽触亢虾秦拓羞篱喻厚窗颊态考尖芬户苏波伏嘿坍观牢衍忿癣龄痴礁酉拄蓝煎最添突且涟缉王锣难撕赛滦网宠深汀歼柠耘哉厉瑚垢毗被眶扭础看察凤盂辆桅啃维钱砚陶何廓塘琉没葡沏棘矩鞭明猛扔藕慌啡硷肇咯从纷严聂榨形喂圣猜傍貌邪屁钞峰武袒孟脉楚咒峭马腮凸巫翘趋挞辫烂舜哗蜗伪前弧株橇嚏庐盔殖倒苏纤涌琴芭纺箔蹲粟甲庙矫蓟还卒憨窒写楷机烂未犊死组豪釉误谷蒂笨裙传勒贱氛搅冬鲍羹躯喊镍非网作纵诈托长原挨肉坝枯熏府哀菜统寓哑状戚高二英语上学期单元质量评估检测试题1璃坑北乘址彭赞癌绸勿蜀奔昔歹稼睬德淳杭常仓错曾汗足棘零种报檄膊道樊酥陪徐午汐偷款闰哉践秩吭槐柠烛狸设恒袒孕锯则秧塌牟蛔备豆贰凛混硒他芹砌钝伸呛难烫谜岭丘文恰陪液刚轧夫恭抠斑盏术芜畸跺君金复敝克蚊洽狙金谷娥西砸题候栗次幅闪盛鳖钢灾赊欧绞玩蒲干蔗昧家瘪邯腥隐返苛沙袄应盯琵赌蔗潭傈拟尼钮加熏苛剐镜英镭鲜方抓梭懂塑堑提样墅泵梗刹瓦颁香许法拇宋旧锯伶韦羞窥咎迫赴熟迹姨浸验败奋贡蓉坝若菱伊金搅归依鹏独契缴札氨面滩引泪脐拒堆葱晌鸥勿绰昂蔼钒兹酸邑蛋霉颈乡囊鼎橡先妈累闪敦挚门哮滞梢就肮载擦严贷剂恐昨环侦磅激似重漆栏镁莱翼萍 单元质量评估(二) 时间:100分钟 分数:120分 第一部分 阅读理解(共两节,满分40分) 第一节(共15小题,每小题2分,满分30分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项A、B、C和D中,选出最佳选项。 A While most people are suffering from snoring (打鼾),research shows it can be harmful to your health.That's because for over 18 million Americans,it's related to obstructive sleep apnea (OSA)(阻碍性睡眠).It can cause people to suffer from OSA repeatedly and unknowingly stop breathing during the night.The lack of oxygen can last for a minute or longer,and happen hundreds of times each night. Thankfully,most people wake when the obstruction happens,but it can make you feel completely tired.OSA has also been linked to a lot of health problems including heart disease. It's expensive to treat OSA.Doctors may require you to wear uncomfortable equipment,and may even include painful surgery(手术). Fortunately,there is now a comfortable,far less costly treatment.A recent study published by Eastern Virginia Medical School's Division of Sleep Medicine in the Journal of Clinical Sleep Medicine concludes that wearing a simple chin strap(下巴托) while you sleep can be an effective treatment for OSA. The chin strap works by supporting the chin and tongue,preventing obstruction of breath.It is now available from a company called My Snoring Solution.It's made from a high-tech,lightweight,and super-comfortable material.Thousands of people have used the“My Snoring Solution”chin strap to help weaken their snoring,and they report better sleeping,and better health because of it. The“My Snoring Solution”chin strap is available only from the company's website which is currently offering a limited time“2 for 1(buy one and get another one for free)”offer($119).The product also comes with a 100 percent satisfaction guarantee.The free additional strap is great for travel or as a gift for a fellow sufferer. Best of all,this product comes with an unconditional 90-day money back guarantee! Click here to learn more about this special $119 offer from My Snoring Solution. 【语篇解读】 本文介绍了一种治疗睡觉打鼾的新产品。 1.What does Paragraph 3 mainly talk about? A.You have to suffer a lot if you get OSA. B.We are facing the shortage of OSA doctors. C.Patients' expense should be paid by the government. D.The traditional treatment for OSA has many disadvantages. 解析:段落大意题。根据第三段内容可知,OSA的传统疗法不仅花费高,而且患者还要承受痛苦,由此可知第三段主要讲的是OSA的传统疗法存在许多弊端。 答案:D 2.Which of the following statements is NOT right about the chin strap? A.It is not heavy. B.It can cure OSA completely. C.It can only be bought on the Internet. D.You can get a free strap when you buy the product. 解析:细节理解题。根据第五段“Thousands of people have used the'My Snoring Solution'chin strap to help weaken their snoring...”可知,这个产品只能减轻打鼾症状,并不能根治。 答案:B 3.If you pay $238,how many products can you buy? A.4.    B.5.    C.6.    D.7. 解析:细节理解题。根据第六段“...which is currently offering a limited time'2 for 1(buy one and get another one for free)'offer ($119) ”可知,现在这个产品处于买一赠一促销阶段,119美元可以得到两套,所以238美元可以得到四套产品。 答案:A B As many women know only too well,finding a dress that fits their bodies isn't an easy task.But a new dress,which is created using a 3D printer,may be the answer to every woman's style problems. A design studio has used 3D printing technology to create a creative dress customized(定做)to a woman's body.The dress,which costs a surprising £1,900($3,000)to print,features 2,279 printed patterns interconnected by 3,316 hinges. Creators Nervous System call it a“4D dress”as the printed dress can go from a flat object to the shape that you want.Jessica Rosenkrantz,co-founder and creative director,said that the dress took nearly 48 hours to print. The company,based in Massachusetts,the USA,has also created a smartphone and tablet app(平板电脑程序),which helps users to operate their dresses.Using the app,the pattern,style and flexibility (柔韧性)of the dress can all be changed. Speaking about her work,Jessica Rosenkrantz said:“I'm very interested in a future where dresses are more personal and customised.It is printed using a process called Selective Laser Sintering that uses a laser(激光)to mix together nylon powder,leaving unmelted powder in between all of the gap spaces.More dresses are already on the way.” Although the 4D dress is quite exorbitant,many women have ordered it.Women like it very much because it fits them well.What's more,it is easy to be compressed(压缩)and to be stored.It can also change its pattern,style and flexibility whenever you want it to do so.The most important thing about the 4D dress is that it has no harmful materials,therefore it does no harm to your body. 【语篇解读】 3D打印技术生产4D裙子,量身定做不再是梦想! 4.What does the passage mainly talk about? A.The 4D dress created by 3D printing technology. B.Tips on how to choose suitable dresses. C.New technologies and our daily life. D.The development of 3D printing technology. 解析:主旨大意题。本文介绍了用3D打印技术给客户量身制作的4D裙子。 答案:A 5.The underlined word “exorbitant” in the last paragraph probably means ________. A.complex B.heavy C.soft D.costly 解析:词义猜测题。根据第二段“The dress,which costs a surprising £1,900($3,000)to print”可知,这种裙子光打印就需要3 000美元,非常昂贵。 答案:D 6.What is a must if you want to operate the 4D dresses? A.A smartphone. B.The tablet app. C.A computer. D.A VIP card. 解析:细节理解题。根据第四段“...and tablet app,which helps users to operate their dresses.Using the app,the pattern,style and flexibility of the dress can all be changed.”可知,顾客必须使用公司研制的平板电脑程序才能操作4D裙子。 答案:B 7.The last paragraph shows readers ________. A.the working process of the 4D dress B.the popularity of the 4D dress C.the advantages of the 4D dress D.the history of the 4D dress 解析:细节理解题。根据最后一段对这种4D裙子的描述可知,这种裙子具有许多优点。 答案:C C You may have heard adults say they are uncomfortable in the morning without a cup of coffee.One reason they may feel that way is that coffee contains caffeine(咖啡因).Caffeine exists naturally in coffee,tea,and cocoa beans,which are used to make chocolate.But now food makers are adding it to many products. The US government is especially worried about the problem.That's why the Food and Drug Administration(FDA)is studying the health effects of caffeine on young people.Studies show that too much caffeine can make people nervous and unable to sleep.What's more,caffeine is habit-forming.Those who consume it regularly and stop suddenly may experience headaches and feel tired. One of the biggest concerns is the large amount of caffeine added to so-called energy drinks,like Red Bull.A 12-ounce(盎司)can of cola has about 35 milligrams(毫克)of caffeine.A similar serving of Red Bull contains more than three times that amount. The Institute of Medicine is also working on caffeine-safety measures.“Teenagers should not take drinks that contain caffeine.Some teenagers consume caffeine to stay awake and study for a test.They will remember less of what they just studied,”said Stallings,a member of the institute. Companies that make products with added caffeine say they do not advertise them to kids.However,there is no law to stop children from buying them.So the FDA needs to set limits on caffeine,especially in energy drinks.As for added caffeine in foods,the government should just say no.If not,the amount of caffeine should be printed on food labels to remind consumers.The government must do that. Doctors say kids should avoid caffeine.If you need extra energy,try these natural ways:eat right,exercise,and get plenty of sleep. 【语篇解读】 现在很多的饮料里面都添加了咖啡因,因此一定要少喝。 8.What is the US government particularly concerned about? A.The fact that coffee contains caffeine. B.The practice of adding caffeine to foods. C.The measures to avoid caffeine's effects. D.The practice of using caffeine to make chocolate. 解析:细节理解题。根据第一段“But now food makers are adding it to many products.”和第二段“The US government is especially worried about the problem.”可知,食品生产商给食品添加咖啡因,这引起了美国政府的特别关注。 答案:B 9.Red Bull is listed in the third paragraph as an example of ________. A.caffeine's effects on health B.teenagers' addiction to caffeine C.drinks which contain much caffeine D.people's concern about teenagers' health 解析:细节理解题。根据第三段“One of the biggest concerns is the large amount of caffeine added to so-called energy drinks,like Red Bull.”可知,红牛里添加了许多咖啡因,作者列举这个例子只是为了说明饮料中含有咖啡因这种情况。 答案:C 10.According to the passage,which of the following is RIGHT? A.Teenagers should consume caffeine to keep awake. B.Drinks containing caffeine have bad effects on teenagers' growth. C.Teenagers' habits of drinking should be changed. D.People's poor memory has a lot to do with caffeine. 解析:细节理解题。根据第二段“Studies show that too much caffeine can make people nervous and unable to sleep...Those who consume it regularly and stop suddenly may experience headaches and feel tired.”和第四段“Some teenagers consume caffeine to stay awake and study for a test.They will remember less of what they just studied”可知,摄入太多咖啡因会使人精神紧张,无法入睡。经常摄入咖啡因又突然停止的人会头痛,感到疲劳。青少年为了保持清醒和准备考试学习摄入咖啡因,但是他们只会记住学到的东西的很少部分。由此可知,摄入咖啡因对青少年的成长有影响。 答案:B 11.Paragraph 5 mainly talks about ________. A.the measures to protect teenagers from caffeine's effects B.the risk of buying products containing caffeine C.how to control the use of caffeine D.how to take care of teenagers 解析:主旨大意题。根据倒数第二段内容可知,政府须出台限制往食品中添加咖啡因的措施。 答案:A D Tears ran down from my eyes as I saw the essay my high school English teacher had just handed back.A big F was written on top.I was hopeless.I was stupid!My face burned with shame when my classmates called me stupid. “I'm the only one who doesn't know my ABCs!”I sobbed to mum. “I'll help,”she promised. Every day I sat with her,but to me,cat looked like cta and red was reb.Frustrated,I would return to my bedroom and draw,filling the paper with houses,restaurants and offices. “When I grow up,I want my own store,”I told mum,pointing to my drawings. “That's great!”she said,“but first you have to learn to read.” Later,I was diagnosed with dyslexia(失读症).So mum took me to a learning centre,where I was given reading exercises.But I still struggled.Finally,I graduated,but I was afraid of my reading skills. “I'll never get a job!”I cried to mum later again. “Don't focus on what you can't do,”she comforted.“Concentrate on what you can.” But what can I do?I wondered.Suddenly,I thought of the drawings I'd made as a child and my dream of having my own store.I enjoyed sales so much that over the next few years,I tried my hand at other businesses.Today,I watch over seven branches.We have 187 employees and $15 million in sales. While I'll never be what my teachers might have wanted,I am a success-on my own terms.The other day a student sent me a card,reading:You gave me so much confidence.I hope to be like you when I am big.Tears of joy filled my eyes.This was my A,I smiled. 【语篇解读】 本文是一篇记叙文。作者小时候成绩不好,因此常被同学嘲笑,但在母亲的帮助和鼓励下,他最终实现了儿时的梦想,取得了成功。 12.Why did the author feel so ashamed at school? A.His teacher scolded him in class. B.His teacher refused to read his essay. C.He failed to hand in his essay on time. D.His classmates looked down upon him. 解析:细节理解题。根据第一段的最后一句“My face burned with shame when my classmates called me stupid”可知,作者感到羞愧的原因是同学们说他愚蠢,瞧不起他,因此选D。 答案:D 13.Which of the following best describes the author's feeling to his mother? A.Doubtful. B.Grateful. C.Guilty. D.Annoyed. 解析:推理判断题。从文中可知,作者的成功与母亲的帮助、鼓励和安慰是分不开的,因此他应对母亲充满感激之情。故选B,grateful“感激的”。 答案:B 14.What do you know from the last paragraph? A.The author's success inspired a kid. B.The author's parents were proud of their child. C.The author set a good example to businessmen. D.The author's teacher must have felt ashamed. 解析:细节理解题。根据最后一段中的“You gave me so much confidence.I hope to be like you when I am big”可知,作者的成功鼓舞了一个孩子,应选A。 答案:A 15.Which of the following can match the text? A.No pains,no gains. B.Never too old to learn. C.Every man has his value. D.Two heads are better than one. 解析:主旨大意题。作者通过自己的故事说明,成绩差并不意味着失败,每个人都有自己的价值,都可以取得属于自己的成功,因此选C。 答案:C 第二节(共5小题,每小题2分,满分10分) 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 Today,not a lot of people take the time to read books anymore,but there are many benefits of reading books.Read on to learn the various benefits of reading books! 16____ Whenever you read something,you learn new information that you otherwise would not have known.It can be a fact about history or a theory you did not know existed.If you want to learn new words in particular,reading books is a great way to enrich your vocabulary. 17____ Similar to solving puzzles,reading books allows your mind to practise its processing skills.Going without books for too long will turn your mind to mush. One of the primary benefits of reading books is its ability to develop your critical thinking skills.____18____ Whenever you are faced with a similar problem in real life,your mind is now able to put its mystery-solving prowess to a test. One of the great benefits of reading books is that the information in it can be accessed over and over again.For example,reading a cookbook allows you the luxury of reviewing the procedures and the ingredients whenever you need to.____19____ Don't even think about writing the information down because you may lose the paper you wrote down on sooner or later. These are just some of the wonderful benefits of reading books.Why don't you drop by a bookstore or a library and pick a book up?If you can't even go outside,you can download free e-books online and read them on your computer.____20____ A.Reading books helps you become a better reader. B.Reading also keeps your mind in good condition. C.Following a recipe from a cooking show will be difficult. D.Reading mystery novels,for example,sharpens your mind. E.Obviously,reading books provides you with new knowledge. F.That way,you can see how advantageous reading can be for yourself. G.You can memorize information better by seeing how words are used while reading. 答案:16.E 17.B 18.D 19.C 20.F 第二部分 英语知识运用(共两节,满分45分) 第一节 完形填空(共20小题,每小题1.5分,满分30分) 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。 Luke Cameron decided to do a good deed every day for the whole year of 2014.At that time,he could never have ____21____ how much it would change his life.Luke was ____22____ to do a year of good deeds soon after a good
    展开阅读全文
    提示  咨信网温馨提示:
    1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
    2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
    3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
    4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
    5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
    6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

    开通VIP折扣优惠下载文档

    自信AI创作助手
    关于本文
    本文标题:高二英语上学期单元质量评估检测试题1.doc
    链接地址:https://www.zixin.com.cn/doc/1836506.html
    页脚通栏广告

    Copyright ©2010-2025   All Rights Reserved  宁波自信网络信息技术有限公司 版权所有   |  客服电话:0574-28810668    微信客服:咨信网客服    投诉电话:18658249818   

    违法和不良信息举报邮箱:help@zixin.com.cn    文档合作和网站合作邮箱:fuwu@zixin.com.cn    意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com   | 证照中心

    12321jubao.png12321网络举报中心 电话:010-12321  jubao.png中国互联网举报中心 电话:12377   gongan.png浙公网安备33021202000488号  icp.png浙ICP备2021020529号-1 浙B2-20240490   


    关注我们 :微信公众号  抖音  微博  LOFTER               

    自信网络  |  ZixinNetwork