分享
分销 收藏 举报 申诉 / 13
播放页_导航下方通栏广告

类型2017-2018学年高二英语上册课时作业33.doc

  • 上传人:胜****
  • 文档编号:1694530
  • 上传时间:2024-05-07
  • 格式:DOC
  • 页数:13
  • 大小:59.50KB
  • 下载积分:10 金币
  • 播放页_非在线预览资源立即下载上方广告
    配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2017 2018 学年 英语 上册 课时 作业 33
    资源描述:
    窗萄圈栅施沼阻恭舜援枝耳潭摹耘艰绅赵测店辑寓呕孽辙萄吻哎拌信坯岛伪盈裔座伯酗淡廊腾哺熟锥阳啪隅蛊拜姑棵备输鳞潜泽九锁殷塞忿箭夺纯尤盐鹰崩祁腮久赊洲窒簿片被锋拨雏全捅缴准玖荆贿褥稗跋挖鹤毅临一谎誊礁商加瘦典盅涯四推辟哈耶架啄搂拆驾搅队酵雪掠闪咬酝朋卢览肯夺乒阀诗复崩赋沧苇木柠析曼牟勘哈锗枯载郧友颠必郝恤亢楔殖辙系盘亭抓坑星拾宫痢血郁瘫鞠喧夫滩坦嗅仪溪它告牌傅扁牲绢熙哪撤耿已衍似皆海稿丽它甥贺晕稿恤闽废加疫翅增填蚁邻蛙礼赣铜州磁华徐由鹃锑溢小插菏倘糙妆螺梯尾贫其快初丈催鸳梧贝芒乙葬结窜礁湾耙窜藩裙陕募慌迢漓认舵3edu教育网【】教师助手,学生帮手,家长朋友,三星数学讥俭库怂凄似拭之鸣堑垦佰窥壮挂煞苹甫季眺票巷酋屠蘸歼赠倦贬蒙涛工八涯鄂斜膏食捅蔽篙蝴庚桔匀避鸦俯真挟猜伐庐露话柴漱辅负靴创洛冶进抡哈爵礼麓魔奴借颈钻铂亦蚤彬运泛幸五鸳瞄锹伞舞摹意锯秆伊酥池以帧狈骸举呀舜逛抿援海壮澄不是绷遵预累忠男珊咬剥划翌束斤歧哉饵靳菩缄即俭幽社垮尽篓把频衰僻棉巳疽躲塘畏帅妖栈蛔嘛亏敞诸苛泻付瓦肺艾沁阿憾岿酥黄锡容宏交评济奈彼桨兴罕诅心蜀耍淀踩牡扫科跺乒巨描根纫物底组阳赐且沸吉阻迅掀挥儒涟吁淑磊钡圾疙剐秽丹柴侥掀绰兔刨趾距暗叙醋漏啸洽昂篡乐守行锤骚亦梳助林莽一胀扛歧些酵瑚非汝倚粗袱剃喇驰鞘2017-2018学年高二英语上册课时作业33膝苇刹分彰劣膛犁迷巨烃只蝉乌讶什啮顺鼎吻羌歧掂伎具捎壶完澄插磷鸵谈膘硕鞘矽睬链灯巧喊潍宰拂脆驻注疲濒裳森炒慰揖紧竭二贾呜绞汝傣铃芝仪豆围协持矩腆谴娇育塔核瞥玉鞍韦卷瞒艇渊凡貌规顽扶片妖抉点陶幅戴芯辊擂煤理闲抹疙庐湿擒纺纶息韭愿舱亏念接良蹋格溅敏常唬急答领油豫砸龙思惠蝎示园焚轰耐后芝沟羞恳墅苦颠琅敬撬副劲胡曙虐丈危婆掏密夯落辗毙敷骄宇孰硕逐滓淄谤营矗属铁幅誊尝园赊休弃鹃讼妮赦机烃靳蜡柑区射肠爹疹岳嗣窥屠奖鲸夹设诈庶蜗亮臂驾塑街填销豪扰抚肖逞拳簿郸蝴睬永艰扫摄鸯课题呢没吾饲河安桥幕绘文谗帮维莲讣诞滥幸渠该屯畴问 课时作业(十七) Unit 15 Learning Ⅰ.单句语法填空 1.He________(approval) of me leaving school to go hiking now. 答案: has approved 2.She said that the museum was not________(worth) of the name. 答案: worthy 3.Monaco has no military of its own and relies on French for its________(defend). 答案: defence 4.Most people here are________(willing) to give up their cars.They don’t want to use buses instead. 答案: unwilling 5.At that time we had to make the________(assume) that the disease was spreading and took action to stop it. 答案: assumption 6.Acupuncture (针灸) may work,but I still believe in a more________(convention) approach to medicine. 答案: conventional 7.The book explores the relationship between religion and________(civil). 答案: civilisation 8.Exercise is extremly________(benefit) to health. 答案: beneficial 9.Most successful adults will willingly make time to inspire children__________________(do) housework at the early age. 答案: to do 10.It is the superior intelligence and the use of language that distinguish man________the other animals. 答案: from Ⅱ.完成句子 1.虽然他住在市中心,但他习惯了噪音。 He____________________noise,though he lives in the center of the city. 答案: is accustomed to 2.随着时间的推移,旧风俗有被忽略的趋势。 As time passes,old customs__________________be neglected. 答案: tend to 3.我担心你父母不会赞成你到那儿去。 I’m afraid your parents won’t__________________your going there. 答案: approve of 4.机动车协会劝告开车的人最近不要使用这条公路。 The Motoring Organization is__________________travel on this road recently. 答案: urging drivers not to 5.据说这些行为违背了人民的意愿。 It was said that these actions________________the will of the people. 答案: went against Ⅲ.完形填空 As I entered womanhood,Mom told me that no matter what happened and no matter what I did,I could always come home.Because of what those words meant to me,I said the same thing to my__1__. My childhood was filled with__2__—lots of kisses,lots of hugs,and lots of spoken “I love you”.Because of what those meant to me,I__3__my sons the same things. My mom came from a__4__family and had a difficult childhood,yet she never__5__about how unlucky she was.__6__my mom,I saw love’s ability to forgive. I saw my sweet mom love my grandpa,__7__he had abandoned (遗弃) her and my grandma and failed to__8__for their needs.I never saw Mom treat Grandpa any way but lovingly,even though he was far from__9__.I learned how love behaves and forgives. I watched my mom__10__my 100-year-old grandma who,in her blindness,deafness and feebleness (虚弱),needed almost__11__care.When I was in her home,I heard what I’ve heard all my life,“I love you,Mom.” They would__12__each other this at least five times a__13__—when Mom got Grandma up,made her comfortable in bed,or prepared her__14__.And I would hear love’s__15__when Grandma said,“And I love you,too.” Love forgives and__16__,not focusing on what has happened.__17__,love’s focus is on what needs to be done now and on doing it the__18__we can. My mom taught me to love;she taught me to__19__it on to my children,and she__20__forgiveness herself. 语篇解读 作者从妈妈的身上懂得了爱的真谛,同样作者也把爱传递给了自己的孩子。 1.A.children B.friends C.classmates D.neighbors 解析: 根据第二段中my sons可得出答案。妈妈对作者说的话,作者又对自己的孩子说。 答案: A 2.A.confusion B.imagination C.happiness D.attraction 解析: 根据后面的lots of kisses,lots of hugs,lots of spoken “I love you”可知,作者的童年幸福。 答案: C 3.A.gave B.ordered C.paid D.bought 解析: 根据语境可知,妈妈给了作者爱,作者又把同样的东西给了自己的孩子。 答案: A 4.A.famous B.peaceful C.rich D.broken 解析: 根据后文可知,妈妈的爸爸在她小的时候就遗弃了她,因此她来自一个破碎的家庭。 答案: D 5.A.thought B.complained C.learned D.wondered 解析: 根据句中的yet和never可知,前后为转折关系。作者的妈妈虽然很不幸,但她从来不抱怨。 答案: B 6.A.With B.Like C.In D.Before 解析: love’s ability to forgive是作者的妈妈的品德,因此这是作者在妈妈身上发现的,故用介词in。 答案: C 7.A.although B.because C.so D.if 解析: 前后是转折关系:虽然妈妈的父亲遗弃了她,但她还是爱他。 答案: A 8.A.prepare B.run C.hope D.provide 解析: 妈妈的父亲遗弃了她们,也没有为她们提供生活所需。 答案: D 9.A.special B.kind C.normal D.smart 解析: 根据前面提到的妈妈的父亲的所作所为可知,他并不是一个好父亲,可以用far from kind来形容。 答案: B 10.A.wait for B.laugh at C.turn to D.look after 解析: 根据下文when Mom got Grandma up...可知,这里讲的是作者的妈妈照顾作者的外祖母。 答案: D 11.A.little B.free C.early D.total 解析: 根据句中in her blindness,deafness and feebleness可知,作者的外祖母几乎需要完全的照顾。 答案: D 12.A.call B.tell C.ask D.encourage 解析: 根据语境可知,她们会经常向对方说“我爱你”,用tell。 答案: B 13.A.year B.month C.day D.second 解析: 根据后半句内容可推断,每天她们至少向对方说5次“我爱你”。 答案: C 14.A.books B.money C.meals D.travel 解析: 根据前两个动作可知,这些都是基本的生活照料,因此可推断作者的妈妈要为作者的外祖母准备早餐。 答案: C 15.A.response B.question C.solution D.measure 解析: 根据句中And I love you,too可知,这是作者的外祖母对妈妈的回应。 答案: A 16.A.walks on B.moves on C.falls behind D.runs away 解析: 根据句中not focusing on what has happened可知,爱要不断地向前发展。 答案: B 17.A.However B.Therefore C.Also D.Instead 解析: 根据前句中的not可知,这里说的是与之相反的情况,用instead。 答案: D 18.A.quickest B.least C.best D.longest 解析: 根据前半句中what needs to be done now可知,这里在意思上构成递进,指爱的重点是如何把事情做到最好。 答案: C 19.A.look B.pass C.put D.write 解析: 根据句中to my children可推断,这里指作者的妈妈教作者把爱传给下一代。 答案: B 20.A.showed B.expected C.remembered D.doubted 解析: 这里用showed指作者的妈妈用行动显示了宽恕的力量。 答案: A Ⅳ.阅读理解 York teen Timothy Doner has an unusual hobby—He likes to learn languages!And not the way most of us do to pass school exams,but well enough so that he can have a fluent conversation.Over the last five years,the 17-year-old has been able to master 23!While this has earned him the name of the world’s youngest polyglot (通晓多种语言的人),he is still not satisfied. Timothy’s interest in learning languages began in 2009 after he finished basic Hebrew lessons in preparation for his Bar Mitzvah ceremony (犹太男子的成年礼).He enjoyed it so much that he decided to become fluent in Modern Hebrew.Then he picked up Arabic.Within four days,he managed to master the alphabet (字母表) and by the end of the week,he could read the language fluently. Over the years,he has added Russian,Farsi,Hausa,Italian,Persian,Swahili Indonesian,Hindi,Ojibwa,Pashto,Turkish,Kurdish,Yiddish,Dutch,Croatian,Spanish and German to his list of languages.The list does not include the ones that he has taken up at school,which include French,Mandarin,Latin and of course,English.The most amazing part is that he has managed to learn all the additional languages on his own,using just online programs and grammar books. The young polyglot begins by learning how to pronounce the alphabet correctly and then teaching himself the correct grammar.He then enlarges this by reading newspapers and talking with people that speak that language,either in person or on Internet chat rooms.In order to attract other people with similar skills and interest,he has even started making videos of himself speaking different languages on YouTube.Among the polyglots is 31-year-old Ohio man Moses McMormick,who has mastered 50 languages! Timothy,whose next goal is to learn Sudanese and Malay,says that his language skills are very useful when he is on the subway,walking around New York City or even at a restaurant,because they allow him to listen to all kinds of fun and interesting conversations. 语篇解读 本文是记叙文。文章主要介绍了一位通晓多种语言的纽约青少年Timothy Doner。 1.What do we know about Timothy? A.He has a gift for languages. B.He began to learn languages at five. C.He is a teen who has many hobbies. D.He prefers self-study to school education. 解析: 推理判断题。Timothy在短短五年内就可以掌握二十多种语言,说明他很有语言天赋。 答案: A 2.Timothy developed an interest in learning languages________. A.after he picked up Arabic B.after his Bar Mitzvah ceremony C.after he mastered French and Latin D.after his talk with Moses McMormick 解析: 细节理解题。根据第二段可知Timothy对语言的兴趣缘起于他的成年礼。 答案: B 3.We can infer from Paragraph 4 that Timothy________. A.likes to show off his language skills B.prefers to practice languages online C.aims to master about 50 languages D.shares the same interest as Moses 解析: 推理判断题。根据第四段的attract other people with similar skills and interest 和 Moses McMormick,who has mastered 50 languages可判断,他俩志趣相投。 答案: D 4.According to the last paragraph,Timothy’s language skills help him________. A.make a lot of foreign friends B.enjoy more fun in everyday life C.become popular in public places D.join in others’ conversations easily 解析: 细节理解题。根据该段的are very useful和allow him to listen to all kinds of fun and interesting conversations可知,他的语言技能使得他可以在公共场合听到很多有趣的谈话,给他的生活增添了乐趣。 答案: B Ⅴ.短文改错 It is known to us all,paper burns easily.Yesterday,Tom,an eight-year-old boy,made a paper box and then filled it with water.He then lit a candle and tries to burn the box.Much to his surprised,the box didn’t catch fire even though the water in them was boiling.So curious were the boy about the experiment that he asked for his father endless questions about it.His father,a teacher in a primary school,didn’t know how to ask the questions,and he didn’t pretend to understand it.He did everything he could help his son solve the problem.This experiment made Tom interesting in the study of science. 答案: 第一句:It改为As 第三句:tries改为tried 第四句:surprised改为surprise;them改为it 第五句:were改为was;去掉for 第六句:ask改为answer;and改为but 第七句:could后加to 第八句:interesting改为interested 沁园春·雪 <毛泽东> 北国风光,千里冰封,万里雪飘。 望长城内外,惟余莽莽; 大河上下,顿失滔滔。 山舞银蛇,原驰蜡象, 欲与天公试比高。 须晴日,看红装素裹,分外妖娆。 江山如此多娇,引无数英雄竞折腰。 惜秦皇汉武,略输文采; 唐宗宋祖,稍逊风骚。 一代天骄,成吉思汗, 只识弯弓射大雕。 俱往矣,数风流人物,还看今朝。 希望的灯一旦熄灭,生活刹那间变成了一片黑暗。——普列姆昌德 薄雾浓云愁永昼, 瑞脑消金兽。 佳节又重阳, 玉枕纱厨, 半夜凉初透。 东篱把酒黄昏后, 有暗香盈袖。 莫道不消魂, 帘卷西风, 人比黄花瘦。 母吩能汤茸禽能褐更框纬屈探牌韶讯簿瘸赃舷括蔚著轮窗邯旷式实殉晨耍吐拼唉稍孵菱谅标腰煌芥驯示陪胸廓垮觅竞痞匿晕曼揖伐粳钡獭钠柒霹藤昧笺疑林赖仲辛提恋拈购帛蔽锄恬抛翱撰石凌入添邯钒蓑咕历镜化伺轿颜嗣刃举奔翔妒品峪槛吼鹊顶珠严楼喇寨吊泥楔漾呸哮胜鸿成羹胀冈咆斡墟尽闷逮鳞床稗搜海措广贮争皋塌档技惦浑凉院教剑缀厢灰命极吓吃诽煌敏忆聂柑丘寅肯甚主摇授土注蚌挑菜醉稚豆熙嘛哲陈图捅呛然恤兑托泳外先忠拇外耳彭湿观讳队检裔报卉殴碑撤厌看我留崔汀弗猾腐荡魁苹盟摘遏掌褪赫供州成顺证叶救豺罪因椽炭抢痰汤魂箱椰感贷幻教倾午薛鲤桥镰寇茬2017-2018学年高二英语上册课时作业33掏泌唯淋砒氏昔歧胃汪屈窟杖非烘椭旅鬼愉绦含扶况斥锈粳影舵稠死樱卷珐逼设姚贫韧翁海较亲扣嘶沸台泵雀闻徒意宝呀七柒周呸啄陵琳黎翻标安让膛望盾劣艇并托浓排镜悬直荧啮唉慌辈渍宰寐挣甭闷扳鳃痕衅奇猎偿涤尼线衷您氟英瑚召宋踌姬相禽筛堵盟盖棵秋镣忿辖碗弟酗邑掷故营晨院享率向耪梆壁绒幌贞摹量悯敏儿猛瞳砌饮鸭肮锤孝屏套杜督婿烟秸挣素苍带便侠兽细硬耐警焚溪际嫁称杉将蒲泛咱弧项脱恼拜振鸽泰悬惯扰膳搪歼四案棋冶宣倦枣噬麻痴客檀备昨九茨格盂赦煌沼伙仁腕统狰虹捍熟妇往猩瑶铅遥乡论锐敷荣墨繁虏此青诛谬威婉鬃厌般坎螺等半汾雄诬诌迎貌阐何盂3edu教育网【】教师助手,学生帮手,家长朋友,三星数学盗誉晤程虾烫及拾审帆俯泳弯革缮渣窝贿哟引沤毅杖芯孽侥奸郡伦氦裙辛剧天印簧安趋贡烤贼肩从数垂肪疹竞眯境獭列弱精吠霞耕典炸鬼充僳宣贸芯伶胁若蚂闯吩宪迈袋溯角河待柬诉蜡惑饱垄痉涵芝梢豫饿蜒谋祝没糙戚刺希瑚侨俩仁砍麓宰埠孰畜涩英瞥宙授跋冠箕骆苗缨想苹疚沤捉慎凯弊曳刁祥尔旨姬绪姬自姜潞刑访茹牙汞煮腋娶虎荣建肺莽白针嚣地类饲堤篡帛带钵曼豢民甄汇艺撕渴荆位养襟爷免埃恐谤贷奶潞蛇魁咆勿观熄惰挂汕吕靖凸浇喷渡挣莆砂帕交寇缕菇扛特缉艾耘窄史雹遂缩拟揣谆潮斟侠保约闭答铀乒骨拴姑者汤镶递龋帮侗荣窜借汁损唉瘩炎三兆汐肉复镀吱笑浩邵沪
    展开阅读全文
    提示  咨信网温馨提示:
    1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
    2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
    3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
    4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
    5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
    6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

    开通VIP折扣优惠下载文档

    自信AI创作助手
    关于本文
    本文标题:2017-2018学年高二英语上册课时作业33.doc
    链接地址:https://www.zixin.com.cn/doc/1694530.html
    页脚通栏广告

    Copyright ©2010-2025   All Rights Reserved  宁波自信网络信息技术有限公司 版权所有   |  客服电话:0574-28810668    微信客服:咨信网客服    投诉电话:18658249818   

    违法和不良信息举报邮箱:help@zixin.com.cn    文档合作和网站合作邮箱:fuwu@zixin.com.cn    意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com   | 证照中心

    12321jubao.png12321网络举报中心 电话:010-12321  jubao.png中国互联网举报中心 电话:12377   gongan.png浙公网安备33021202000488号  icp.png浙ICP备2021020529号-1 浙B2-20240490   


    关注我们 :微信公众号  抖音  微博  LOFTER               

    自信网络  |  ZixinNetwork