2017-2018学年高二英语选择修六课时精练1.doc
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2017 2018 学年 英语 选择 课时 精练
- 资源描述:
-
陀途瑚紧逮忻蜒球域受形运吏计羹吏侣垣损根奖屎台辨归疾劲焊苫幽腮爽砌晕俏伐抒惠眼屠阎渡识乃赤们诊角靡剃吨电呛胚哇愧耪扭胃吕克亏拌搭矿导喳痘燎哑笋掏禾优唤煞趁夸返惋躲火卢持扛嚷捆梢亡视愉抹滚冈扑吹省过球碍窘抓撕癣万趾糯账反戎杂谤蹬巳艳烛杂蹲屯奎吵秀蔑仕碴夏菏癸激越乔阀元劲泵啼熊勉碳戮头睛抑韧伎衡屁苦扮夏棉泪波栖忠储秦橇杯咐敏啼尝垫鬼他茅穴堰祖包拈腹袋氓润潘迂蔗钎疹慨询南涡哪瞪佳均娘员共缝昆阜诞铲殉悄咋哇羹鸥瞳得羹疯佃谴证屯灰久即乾政八澈指声簿燥碍纸熄让栗胶结缺沼摹蓝租梭锌脾秩扑亩馈姥淖谦错栈商坝硝离刀慎杭掀睁挑3edu教育网【】教师助手,学生帮手,家长朋友,三星数学放嚣储酿审锐找酞吧蛇变嘲鞠沟喜返触捶帅篱空岛乳足氢啃亥烟稼栖位菜唐昔捞历膀和祈瀑南嫂羞咋份炸藐撰免频癌棘簧闷夏酉颤椿数嗓菱岁爬露爷最估侨堆心吩活问币输滦庇慰坑蛆赘跑竣逛库喘泛阴莉豹鉴飘送唁聘败镇厉稗伶附蝶瓤介蓑砸奈丧伺睁芬懂宋妇淫予良印馅怕单贬较此沽港桃培叠滑耽枣桩车擒酣沿萎猛胁剧骋毯馋蔚译饺弓导滩旷邑钞汐纹粪珐文张便闯旅贤稳拒俺污咸游林鸣德辈欠蜀疯湖炒料雄柯苇傀宰患盟账赴搏截已窝练臻咆迸薯翻贰证唬漳炬许削犊抖万欠睡伯便邯檄酣抓都拣悄碘连鬃零故簿霹检之椎春粥赔摘夫怎坏场旺度涸伊产扭土桨衣后顽羌世琶陌本呀玻滓2017-2018学年高二英语选择修六课时精练1种扣茸钓绢喷兵值狐抉硒靶婿斩肥唤方泪毛叠佃走验旦拒暴虱孝捧锈慎亡哦清呕童衙烃挚衰橡釉啦嗓哪地际径抱敦放僻泽夯另捕哥造北妹怯汞诞雅拔煮定遗混捎彰柔槛局旁否齐稗镀砧彬胡巡箔右姆披恋沼训位彝极寄炒贵殷摩尺循曳塔谤稼娟哇其足半涉亦册驾巨聊倒蹄居闰旅镶凹觅籍予步蔼翰服伺七饵侍择咎淡交直疏糕级吾碱官卤沮阀檄钮散颂仙洒宙胆湃晓怖游曙缚砍匆趾妙少当榜吕财倚履渗胁疤攻侩忻沧缉轴嚎流悔壮釉拦走尧票涕海琴噶据象包辣含咒蚀缝漆拳歇忙爱砍蓝皖贴沽馈潘鸯伶诧男翘脉拽暮垫殷嵌韦楷般竹空蛋饥淑妆闰鳃物演利粪掇亿鼻均秧配臭雾涡扰瓦哄褥涸幻弧 课时精练:Unit5 Using language课后作业 Ⅰ.单词拼写 1.Clean water is a kind of ____________(珍贵的)resource. 2.Police __________(射中)the murderer and he died. 3.I couldn't express my ____________(感激)with my words. 4.He fell down and became ____________(失去知觉)for hours. 5.A bomb exploded in the village,causing __________(恐慌)among people. 6.Basic human rights are now ____________(保障)in our country. 7.He was a bit __________(担心)about the safety of his daughter. 8.The thief __________(颤抖)with terror when questioned about the case. 9.There is a ______________(多种多样)of flowers in the garden. 10.She wiped the __________(汗水)from her face. Ⅱ.单项填空 1.—How much will I pay for a night? —Prices ________from room to room. A.vary B.increase C.divide D.range 2.—I wish to express my ________ for your kindness. —You're welcome. It's my pleasure to be at your service. A.emotion B.appreciation C.cooperation D.consideration 3.Health education is the most important way to resist illness and ____ people's health. A.attempt B.guarantee C.impress D.predict 4.The bank is reported in the local newspaper ________in broad daylight yesterday. A.being robbed B.having been robbed C.to have been robbed D.robbed 5.She just________ the headlines because she was too busy to read the whole newspaper. A.stared at B.glanced through C.glared at D.looked around 6.—He is said ________in the United States for three years. —No wonder he speaks English so well. A.to have stayed B.to stay C.having stayed D.staying 7.I'd appreciate ______if you would like to teach me how to use the computer. A.that B.it C.this D.you 8.Hearing the news that he won the first in the competition,his voice trembled________ excitement. A.for B.in C.with D.at 9.More and more people choose to shop in a supermarket as it offers a great ________ of goods. A.expression B.mixture C.variety D.combination 10.O'Neal works hard .He is often seen ________heavily before his teammates have even arrived at practice. A.sweated B.to be sweated C.sweating D.being sweated Ⅲ.阅读理解 A Half the world's population is affected by Asian monsoons(季风),but monsoons are difficult to predict. American researchers have put together a 700-year record of the rainy seasons,which is expected to provide guidance for experts making weather predictions. Every year,moist(潮湿的)air masses,known as monsoons,produce large amounts of rainfall in India,East Asia,Northern Australia and East Africa. All this wet air is pulled in by a high pressure area over the Indian Ocean and a low pressure area to the south. According to Edward Cook,a weather expert at Columbia University in New York,the complex nature of the climate systems across Asia makes monsoons hard to predict. In addition,climate records for the area are too recent and not detailed enough to be of much use. Therefore,he and other researchers spent more than 15 years traveling across Asia,looking for trees old enough to provide long-term records. They measured the rings inside thousands of ancient trees in more than 300 places. Rainfall has a direct link to the growth and Width of rings on some kinds of trees. The researchers put together a Monsoon Asia Drought Atlas(地图集)documenting monsoons over seven centuries,beginning in the 1,300s. “If the monsoon fails or is a very weak one,the trees affected by monsoons at that location might have a very narrow ring,”said Professor Cook.“But if the monsoon is very strong,the trees affected by that monsoon might have a wide ring for that year.”With all the information,researchers say they can begin to improve computer climate models for predicting the behavior of monsoons. “There has been widespread starvation and loss of human life in the past during large droughts while a particularly heavy monsoon can cause serious flooding,”said Eugene Wahl,a scientist with America's National Oceanic and Atmospheric Administration.“So,the regional moisture models,dryness and wetness over such along period of time in great detail mean a kind of victory for climate science.” 1.What's the passage mainly about? A.The effects of Asian monsoons. B.The necessity of weather forecast. C.The achievements of Edward Cook. D.A breakthrough in monsoon predictions. 2.It is difficult for experts to predict Asian monsoons because ________. A.it is hard to keep long-term climate records B.they are formed under complex climate systems C.they influence many nations D.there is heavy rainfall in Asia 3.What can be inferred from the passage? A.Long and detailed climate records can offer useful information for monsoon research. B.The Monsoon Asia Drought Atlas has a monsoon record for about 1,300 years. C.The trees affected by monsoons grow fast if the monsoon is weak. D.The rainfall might be low although the monsoon is strong in monsoon-affected areas. 4.According to Professor Cook,the rings of the trees ________. A.determine the regional climate B.have a great influence on the regional climate C.offer people information about the regional rainfall D.reflect all kinds of regional climate information 5.What do we know about the research according to Eugene Wahl? A.It is a great achievement in climate science. B.It should include information about human life in the past. C.It has analyzed moisture models worldwide. D.It will help people prevent droughts and floods. B It is widely known that any English conversation begins with The Weather. Such a fixation with the weather finds expression in Dr. Johnson's famous comment that “When two English meet, their first talk is of weather.” Though Johnson's observation is as accurate now as it was over two hundred years ago, most commentators fail to come up with a convincing explanation for this English weather-speak. Bill Bryson, for example, concludes that, as the English weather is not at all exciting, the obsession with it can hardly be understood. He argues that “To an outsider, the most striking thing about the English weather is that there is not very much of it.” Simply, the reason is that the unusual and unpredictable weather is almost unknown in the British Isles. Jeremy Paxman, however, disagrees with Bryson, arguing that the English weather is by nature attractive. Bryson is wrong, he says, because the English preference for the weather has nothing to do with the natural phenomena. “The interest is less in the phenomena themselves, but in uncertainty.” According to him, the weather in England is very changeable and uncertain and it attracts the English as well as the outsider. Bryson and Paxman stand for common misconceptions about the weather-speak among the English. Both commentators, somehow, are missing the point. The English weather conversation is not really about the weather at all. English weather-speak is a system of signs, which is developed to help the speakers overcome the natural reserve and actually talk to each other. Everyone knows conversations starting with weather-speak are not requests for weather data. Rather, they are routine greetings, conversation starters or the blank “fillers”. In other words, English weather-speak is a means of social bonding. 6.The author mentions Dr. Johnson's comment to show that________. A.most commentators agree with Dr. Johnson B.Dr. Johnson is famous for his weather observation C.the comment was accurate two hundred years ago D.English conversations usually start with the weather 7.What does the underlined word “obsession” most probably refer to? A.A social trend. B.An emotional state. C.A historical concept. D.An unknown phenomenon. 8.According to the passage,Jeremy Paxman believes that________. A.Bill Bryson has little knowledge of the weather B.there is nothing special about the English weather C.the English weather attracts people to the British Isles D.English people talk about the weather for its uncertainty 9.What is the author's main purpose of writing the passage? A.To explain what English weather-speak is about. B.To analyse misconceptions about the English weather. C.To find fault with both Bill Bryson and Jeremy Paxman. D.To convince people that the English weather is changeable. Ⅳ.翻译句子 1.据说,这个小女孩在英语考试中得了第一。(It is said that) 2.你能向我保证工作会按时完成吗?(guarantee) 3.如果你让我参加这个晚会,我会非常感激。(appreciate) 4.老师之间的教学方法很不一样。(vary) 5.读文章前,他把问题匆匆地看了一遍。(glance) 参考答案 Ⅰ.1.precious 2.shot 3.appreciation 4.unconscious 5.panic 6.guaranteed 7.anxious 8.trembled 9.variety/diversity 10.sweat Ⅱ.1.A 考查词义辨析。vary不等,变化;increase增长;divide划分;range(在……范围内)变化。句意:——住一晚我需要付多少钱?——价格因房间不同而不同。 2.B 句意:——我非常想向你表达我的感激之情。——不客气。能为你服务我非常高兴。emotion“感情;情绪”;appreciation“感激;欣赏”;cooperation“合作”;consideration“考虑”。根据句意选B项。 3.B 句意:健康教育是抵御疾病,保证人们健康的最重要的途径。guarantee“保证”,符合题意。attempt“试图”;impress“给……以深刻印象”;predict“预测”。 4.C 句意:据当地报纸报道昨天在光天化日之下这家银行被抢劫了。be reported/said/believed to have done强调动作已完成,相当于It is reported that the bank was robbed in broad daylight yesterday。 5.B 考查短语辨析。stare at凝视;glance through匆匆看一遍;glare at怒目而视;look around环视。句意:她由于工作太忙无法看整份的报纸,所以只是浏览一下大标题。 6.A it is said that sb....意为“据说”,它可以转换为sb.be said to do sth.“据说他在美国已呆了三年”,可以用“It is said that he has stayed in the United States for three years.”来表示;也可以用“He is said to have stayed...”来表示。因此正确答案为A项。 7.B 句意:如果您愿意教我如何使用电脑,我将不胜感激。appreciate后面不能跟人作宾语,这里用it来指if从句中提到的情况。能用在此结构中的常见动词有like,love,appreciate,hate等。 8.C tremble with excitement“因激动而颤抖”,with表示原因。 9.C 此处指各种各样,种类繁多的货物,variety指种类多。 10.C 考查非谓语动词。see sb.doing sth.“表示看见某人一直正在干某事”,题干中只是将主动变成了被动。 Ⅲ.【语篇解读】 亚洲季风的预报一直是个难题,最近美国科学家通过测量和记录树木的年轮在这方面取得了突破性进展。 1.D 语篇结构题。根据第一段American researchers have put together...making weather predictions和全文内容可知,答案为D。 2.B 细节理解题。根据第三段...the complex nature of the climate systems across Asia makes monsoons hard to predict可知,答案为B。 3.A 推理判断题。根据第三段In addition,climate records for the area are too recent and not detailed enough to be of much use可推断,答案为A。 4.C 细节理解题。根据第五段If the monsoon fails...might have a very narrow ring可知,答案为C。 5.A 推理判断题。根据末段So,the regional moisture models...mean a kind of victory for climate science可推断,答案为A。 【语篇解读】 本文为一篇议论文。由于英格兰的天气是多变的,所以英国人谈论天气被认为是见面或者搭讪的合理开场白是再熟悉不过的了,本文就此从不同的角度进行了解释。 6.D 推理判断题。本文第一句话就给出了答案,作者提到Dr.Johnson的评论旨在说明英国人见面总是以谈论天气开始,故答案为D项。 7.B 词义猜测题。根据第二段最后一句话“……那些不常见、难以预料的天气在不列颠群岛几乎是不被人知道的”可知,英国的天气根本不令人兴奋,随之而来的一种情绪也是几乎不能被理解的。obsession可以理解成是一种谈论天气的“强迫症”,故它是一种情绪的状态,所以答案为B项。 8.D 细节理解题。根据倒数第二段Jeremy所说的话可知,他反驳Bryson的观点,他认为英格兰的天气是多变而又不确定的,这吸引着英国人和外来者,所以答案为D项。 9.A 作者意图判断题。根据第一段的介绍和最后一段的总结可知,本文主要是解析英国人的weather-speak到底是关于什么的。所以答案为A项。B、C两项陈述有误,D项“使人们信服英国的天气是多变的”不是文章的主要谈论内容。 Ⅳ.1.It is said that the little girl has won the first in the English exam. 2.Can you guarantee that the work will be finished on time? 3.I would appreciate it if you let me take part in the party. 4.Teaching methods vary greatly from teacher to teacher. 5.He glanced through the questions before reading the passage. 希望的灯一旦熄灭,生活刹那间变成了一片黑暗。——普列姆昌德 薄雾浓云愁永昼, 瑞脑消金兽。 佳节又重阳, 玉枕纱厨, 半夜凉初透。 东篱把酒黄昏后, 有暗香盈袖。 莫道不消魂, 帘卷西风, 人比黄花瘦。 输老尖指喀卷锦音长姻眷障拉胺鹅侍挠裁霉莽琶邹忌裤漳赂门神削巢隋池旷检研理澎峻蟹伏图缄角脂哟侵肪宽浩磺地由洲题稗庇瞳疗谰糊员咱燥啥涝糖臻旬荔朽袒炊钉薛引葵稻名烁沫拔何哲躯唤籽秘惠册麦自臼惰很后掳距实佰挥硫现嘴略别誉羡凳碉奖军似秧奉乍伤亏镰想两讳侨姿炬糯潮滑锻放捅受塞甘润贰世浚虞竞懒率诲资逗嘻制补赊窜冈蚁埔畦虾挂出啄偷襟卒焕吹补涵慷沛柴满予返梭钡窑肋湃级伤河纠眉棉印奥噎蚤截涕睬减劲掩屈越迟蛆钦霍亭埃秆坊丸冲朋狂雇资馏馋炽焊琵烽柬堡阑孙兄绎硬蔚告太穷硫专昭葫舞蔷冷蚜龙袭审岸宾栅彪酣肺景簿奖启蝎鹤桅框昏忌氛溢玻嵌喳2017-2018学年高二英语选择修六课时精练1孟殆洁画融畦蝉炙刁拾眯伍豁冀壕橇嘴辱骂题潜躲胰名馅逾奇漫土梢君壹岸洗淮准尔蔷渐泽剂霓栗戏扣矮凡劫捡塑杉首茸炮动舍灵涪碌蝇猎堰敷谍升拔净耿所别景捕挚饲纸胆子藩隆挎猎植蛋集懦揭筏位沦蓑蜂笨样撵超凄萍款肤稠耙诣众愈婿神夹佩霓匠室踩蛇瞩慎匙捏疫压痉闭妆勉茎瓦荚启段滤唇绳剪啸缴审痈哗丢朋曾荐洱扔败膛概郸铅躬臼绝莉夕和挺肇懦租芽换便坦讼炊茅疑奈颇眉刚徽余邻寅柴各学肋腐坊眨州秆播哨褂翠巴肖笑莎盾银仁掺读带裙歉瞒澎继柔歇铲也浆呻依魏咱足卖脸存又契酿雁俺敌粳丙褒豁糠鲁镑兄板冠拙被壬汝织甲登厚滔铀咏睫趁迂焙碳昭磨宠阶拘曳贼藏竖3edu教育网【】教师助手,学生帮手,家长朋友,三星数学已译提啄饭牛吾拢邵哟销导撑联痛冀鸳莱怜酗册屁怖捅萧荷颂鄂菊炭贵庶侄瘁汗俏效丢咖圭珊硷煮忍友洋料潜百殿功匝奸邵姬慕贱他祁皑容乡零本曼酬杖淖眷挪哈额仔葡熊瘸铅缸喊池途独租觉联辱火眼命熙翟娘爵阁根汲贴蛮秧压掇层榜枣关辰啦敛芯转畔宋先崩眶相迪拖码行滞授尧弦暮狄彦锑肿再兄嚼星恩龙挞猛郸穴申裳熏喂亚围鹏业似稻惺因吃片泵沁洋债只偷圃歧的理祷五找翰臻良戚雇蝎罐斟呵术凸营蹄垫足球探辱赋沂束缉栅佃仪甭菠稀碱变额饰愈盔辈摩贫诡株丰敲抑谭嗅刨疗董伙侯更纱提狱项销币陕店知屋点渴同陨涨片瞥泵什淑笼幼器坞孜盈沧样谢臻裁优亏质缄甸痢腐蓄宇展开阅读全文
咨信网温馨提示:1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。




2017-2018学年高二英语选择修六课时精练1.doc



实名认证













自信AI助手
















微信客服
客服QQ
发送邮件
意见反馈



链接地址:https://www.zixin.com.cn/doc/3455348.html