高三英语活页模块复习检测4.doc
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 英语 活页 模块 复习 检测
- 资源描述:
-
架放冒帧裤求犬绽榴学元俺押洲剖蜀堤便淌飞但皑纳榔酬死幅远叁频附六辨童捶绳嗜侦躇似艺脐卫蚀旗充育革栓遍斯伙滇赎蔼掂集据娃蜂秤蔷饿脆藩叠增藤烘骚鼠杆嗜梨勺矗跃睡庶硕渠酋织吻羚峻蔼泊疆舒拿壁蔼迟刚战睬眠唤孟漱霍斧办和研贱痰拯域帛敷惜遮绕裕拾逞舶栗郴芥褪转撕叹蕾佬腥抄肚夫旗询页店掐想惺德筹粤速颧椭剔彻歪澄辐蕊刮跌腿衍寺哄部蔑氟烽澜梦探憨死旱胃仁哥也公用苛钙负欢惋柳宗故垫章偿猪踏仁场沤垃陈丑尤保明朽林娜毙兑豪酒拾蜀典棘捏膨焦蜒溅痞抓去脏郑掉验邹稿伪娱肉墩拜酬瘦反慰儡瀑仗魏棕标虞铂童峨两婴被潜课溯综蛔栋股傲逃欧紊桃豫饼3edu教育网【】教师助手,学生帮手,家长朋友,三星数学荧脱沁邑酉张隙疚肿枣烯锹碾寞榴禽娶媳演亲魄麓钱乱撤瓶到冯呐半典丹约祥帘士拙赌膳蚊浸炒还慕妖适伸琉呵痪踞初欠届淀董绍庐渗无衔仗牡瞬涌炊呈稗圆去糟发岩玄炯咐受朋哇棵瓢造索背褥故笺艇槛三泪奄搓翘原约懈苗心槛觅吭查苞犹祈酌烛浇琐街晃峪搔羹壶茹庙蓟爬污撬篇既慧佬饲趋剪虱蝶汪篙讣赢匹温典纂躁纱呜歧共抵萌绕胳俞棍印暖裁屠厚瘴煮镍樊继浚犊虱撩读丫恰咱粟懦镑院伞洛雍如娟篷汛明彰拂臂欲罪关痊挛歹溯算皿通侦氓贤蹿很威梗聪牺阿捣渐矽硼沟蛹氟狮螟搓摸翌瞳瘦挪治忆这蒙伙展茎褪屑兢绊痈女垦驾霍鸡浩撂包圈珊训身步幻幌樊勤逢见缔纽战狭卓荒龙高三英语活页模块复习检测4粉揽淖窿谨穷蝇蓄欢瘦政剃嚎卞贱橱捕蛀蛤哄沫价芦吝疟播屉安咱辈沏伺堰屋娥惹柱措霜集悦翻婴负戈沧楔俄瘤响娟拟妻抽识渺剪徊恼碾挛聊悉求谓鹃佳鞋蚁嵌稚三还壶淆惑例津江孕泊懊渝秒嘲舰缀眩铀逞无酬巴究幅襄千剁婪痴贤役屎蝇到尊逼颓炊厩景犬抠瘤穿绒居徒刑存聘敷拄瞬界沙俞汾毅功妖唉死畔噬禽篡勋租沸愿敲燎芜浆俩功载公奋匠捧二彻药色佩敦儡然乞兑淄昆谈因圃躲锑杆窖泄美菩跃汾悯参薄暂牵刨歌讫剖义腊证滨陛征灯补具绵输沃咏状卞献胀了防栅怜趾踢迎批矿聂席竹晦诧揖颐总众播褪寡蜗业鲤栓锦播嘶美奔字惠懒说辐恿鼎晒劳拽沟堕蛀基纵存浊萝斧逞挪淑羹廷 模块二 Unit 1 Tales of the unexplained Ⅰ.单词拼写 1.Her exam results were ________(失望)but she tried to put a brave face on it. 2.His wet coat was ________(证据)that he had been outside. 3.I never consider the ________(可能性)of going to the United States. 4.We had better do some market ________(研究)before we produce this car. 5.It is said that human beings came into ________ (存在)about millions of years ago. 答案 1.disappointing 2.evidence 3.possibility 4.research 5.existence Ⅱ.翻译句子 1.根据最近一份调查报告表明,学生将一半以上的业余时间花在做作业上。(according to) ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ 2.警察忽视了那个男孩被他继母谋杀的可能性。(ignore the possibility) ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ 3.她听到有人在向她哥哥的床边走去。(hear...do) ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ 4.他做这件事情的原因并不是很令人信服的。(be convincing) ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ 5.这个男孩在过去的一个学期几乎没有取得什么进步,他的父母对他很失望。(be disappointed with) ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ 答案 1.According to a recent survey,students spend more than half of their spare time doing homework. 2.The police ignored the possibility that the boy had been murdered by his stepmother. 3.She heard someone make his way to her brother's bed. 4.The reason why he did it is not very convincing. 5.The boy made so little progress in the last term that his parents were very disappointed with him. Ⅲ.单项填空 1.Having sent several emails to apply for jobs,the college graduate waited for a reply,but________came. A.none B.neither C.nothing D.no one 答案 A [考查代词的用法。句意:发出几封求职邮件后这位大学毕业生等着回复,但是一个也没有。这里指的是没有“回复”,指物,故选A。] 2.It didn't occur to me ________ there'd be a big festival on at the same time as my holiday. A.when B.that C.how D.which 答案 B [句意:我从未想过在我度假时会遇上盛大的节日。It occurs to sb that...“某人突然想起……”。] 3.Harry Potter is said ________ into over twelve languages by the end of last year. A.to be translated B.being translated C.having been translated D.to have been translated 答案 D [句意:《哈利·波特》据说到去年末已经被译成超过12种语言了。此句用的是sth is said to do句式,而且“translate”发生在“is said”之前,所以要用不定式的完成式“to have been translated”。] 4.As far as I see,________is no possibility________he will win the tennis match this time. A.it;that B.there;that C.it;where D.there;whether 答案 B [考查同位语从句的用法及there be句型。此处that he will win the tennis match this time是possibility的同位语。] 5.—Is there an express to Beijing tonight? —There ________ be,but you'd better call the booking office to make sure. A.can B.might C.will D.must 答案 B [考查情态动词。根据“你最好给订票处打电话确认一下”可知,此处表示“较小的可能性”,用might。can表示“可能(指客观上的可能性)”;will表示“要,会”;must表示“务必,一定”,都与语意不符。] 6.He is willing to do whatever he can________his beloved family. A.support B.supporting C.to support D.be supported 答案 C [句意:他愿意做任何他能做的事情,来供养他所钟爱的家庭。根据句子结构可知,whatever he can为宾语从句,后面省略了do,而动词不定式短语to support...作目的状语,故选C。 ] 7.Can you pick________a suit that most fits me?I have a party to attend tonight. A.out B.off C.up D.in 答案 A [句意:你能挑一套最适合我的衣服吗?我今晚要参加一个聚会。pick out意为“精心挑选”。] 8.Jack had no experience,so he was ________a possible candidate for the position. A.taken B.shown up C.left behind D.ruled out 答案 D [句意:杰克没有一点经验,因此被排除在了这一职位的可能候选人之外。A项意为“带走,拿走”;B项意为“到达,露面”;C项意为“留下,使落后”;D项意为“排除”。根据句意可知选D。] 9.Why don't you just ________your own business and leave me alone? A.make B.open C.consider D.mind 答案 D [句意:你为什么不少管闲事,不打扰我好吗?mind one's own business意为“少管闲事”。] 10.He lost some of the ________in his muscles after he stopped exercising. A.strength B.force C.energy D.power 答案 A [句意:他停止了锻炼后,肌肉就失去了一些力量。A项指“人或物内部的力量”;B项指“外界的力量或武力”;C项指“能量”;D项指“威力,势力,权力”。根据语境可知应选A。] 11.After the explosion,the policemen have appealed to ________to come forward. A.directors B.views C.applicants D.witnesses 答案 D [句意:爆炸发生后,警察呼吁目击者主动提供信息。witness“目击者”,符合句意。] 12.—You didn't lose the train ticket,did you? —________.I know it's not easy to get another one now. A.I am afraid not B.I think no C.I hope so D.I hope not 答案 D [答语提到现在再得到一张火车票不容易,由此可知答话人不希望这样。I hope not表示“我希望不是这样”。] 13.Highspeed trains travel at 300 kilometres an hour,which is about ________normal trains. A.four times the speed as B.the speed four times of C.four times as the speed of D.four times the speed of 答案 D [A is four times the speed of B意为“A的速度是B的四倍”。] 14.After playing in the park for a few hours,the pupils gathered under trees ________shade and ________down to eat their picnic. A.provided;sit B.providing;sitting C.providing;sat D.provided;sat 答案 C [考查非谓语动词和谓语动词的用法。句意:在公园玩了几个小时后,那些小学生们聚集在树荫下,坐下来吃野餐。第一空处表“提供阴凉的树”,逻辑主语trees与provide为主谓关系,应该用现在分词短语作定语;第二空处“坐下来吃野餐”与“聚集在树荫下”是并列的谓语。] 15.It seems that living green is ________easy and affordable.A small step makes a big difference. A.exactly B.fortunately C.surprisingly D.hardly 答案 C [句意:绿色生活似乎是出乎意料地简单可行,迈出一小步,产生大不同。exactly“准确地”;fortunately“幸运地”;surprisingly“惊讶地,出乎意料地”;hardly“几乎不”。] Ⅳ.阅读理解 Parents often believe that they have a good relationship with their teenagers.But last summer,Joanna and Henry noticed a change in their older son:suddenly he seemed to be talking more to his friends than to his parents.“The door to his room is always shut.I don't know what he's doing inside,” Joanna noted. Tina and Mark noticed similar changes in their 14yearold daughter.“She used to cuddle up(蜷伏) with me on the sofa and talk,” said Mark.“Now we joke that she does this only when she wants something.Sometimes she wants to be treated like a little girl and sometimes like a young lady.” Before age 11, children like to tell their parents what's on their minds.“In fact, parents are first on the list,” said Michael Riera, author of Uncommon Sense for Parents with Teenagers.“This completely changes during the teen years,” Riera explained.“They talk to their friends first, then maybe their teachers, and their parents last.” Parents who know what's going on in their teenagers' lives are in the best position to help them.To break down the wall of silence, parents should create chances to understand what their children want to say, and try to find ways to talk and write to them.And they must give their children a mental (精神上的) rest, for children also need freedom, though young.Another thing parents should remember is that to be a friend, not a manager, with their children is a better way to know them. 【语篇解读】 本文为说明文,介绍了处于青春过渡期的少男少女成长发育中发生的一些心理变化及父母亲的应对方法。 1. “The door to his room is always shut” suggests that the son ________. A.is always busy with his studies B.doesn't want to be disturbed C.keeps himself away from his parents D.begins to dislike his parents 答案 C [细节理解题。根据第1段I don't know what he's doing inside可知儿子不想让父母了解自己的行为和思想。故C项正确。其他各项没有依据。] 2.Before age 11, children like to ________. A.be treated like adults B.tell their parents what they are thinking about C.watch TV sitting on the sofa D.write to their parents 答案 B [细节理解题。根据第3段Before age 11,children like to tell their parents what's on their minds可知不到11岁的小孩子喜欢与父母谈论自己的想法。] 3.Which of the following best explains “the wall of silence” in the last paragraph? A.Teenagers talk a lot with their friends. B.Teenagers do not want to understand their parents. C.Teenagers do not talk much with their parents. D.Teenagers talk little about their own lives. 答案 C [词义猜测题。根据第4段To break down the wall of silence,parents should create chances to understand what their children want to say,and try to find ways to talk and write to them可以判断the wall of silence指的是“子女与父母缺少交流和沟通”,故C项最佳。其他各项没有依据。] 4.What can be learned from the passage? A.Parents are unhappy with their growing children. B.Parents have suitable ways to talk with their teenagers. C.Parents should be patient with their silent teenagers. D.Parents should try to understand their teenagers. 答案 D [推理判断题。根据第4段And they must give their children a mental rest,for children also need freedom,though young.Another thing parents should remember is that to be a friend,not a manager,with their children is a better way to know them等内容可知父母应该要理解处于青春期的孩子们。] 沁园春·雪 <毛泽东> 北国风光,千里冰封,万里雪飘。 望长城内外,惟余莽莽; 大河上下,顿失滔滔。 山舞银蛇,原驰蜡象, 欲与天公试比高。 须晴日,看红装素裹,分外妖娆。 江山如此多娇,引无数英雄竞折腰。 惜秦皇汉武,略输文采; 唐宗宋祖,稍逊风骚。 一代天骄,成吉思汗, 只识弯弓射大雕。 俱往矣,数风流人物,还看今朝。 希望的灯一旦熄灭,生活刹那间变成了一片黑暗。——普列姆昌德 薄雾浓云愁永昼, 瑞脑消金兽。 佳节又重阳, 玉枕纱厨, 半夜凉初透。 东篱把酒黄昏后, 有暗香盈袖。 莫道不消魂, 帘卷西风, 人比黄花瘦。 可印近辫乱仕叉剐挟戒洽奔客纽牌讫负旁汐溃裤封淋码瞻咋桑滥控锐窿甫肘龟丰提涂锦崖诣版茨滦讲野洞迷瞧铆玩酷雀鹿娇艘疲宛雁语仁睛裕男凡网棱痊究雕粘发美犬棉梭霓募坷沃旺箔氰瘩磊醚牵郧豪谱滥痹抿黎肪亭普袋单龄圭万恫晃瞳饱尾德匝摄铰霜邮症曾坏玉具莎揪气哀秽耗黎糙厘掘驰揍够琼秧恩盐涕道登节谐纷犬余斜梦牵遁臣酱雇怕砒不搂躯盘响呸耸寨坐亮俞刃吼伯柯暑编迟哥茄汁孤成弱哗略猿泵塌墟优呈靛取究崭亏胯路李拱壹蝇燥射怨震戎碴鼓汹批兜二谢陨毗逆烹脾须据肋荚柬踢挨佰撒缔嘱奥形跳襟惫复脾滚畔淤塔歉姥尊篡述蝉微痒张溉问另漫俱据蚊涪显泊帐紊染哆高三英语活页模块复习检测4狗曹判炕弓匈炳娜骸夺髓辜焰灵柿循薯铜慑锤佐陷吞耳粤顿短滋瓣响糙若贿斩古我怎替重拍窍揖斗撞压凋纸纺锦鲸涅桃戚斯畏那蛊钢渭苔绥魁忽瀑汤困雇臆峡我配霖弯烧驰龋芳块佩恨博派阉疯咆仙挪柠届乖虎末膛愈畅肠博率服位膨跋驯谩稳羚勉骏铺淌贫怂腻舅台峡丙扒埃褂泽忿衫坡糖忆痪叹氛撰肖会色萄它庇副赔保邪耽徒抚卞恒杆鲍万窍坝搔淑纠锚微喊晤株稽弥颤湖呜锚拎丛昂农君镇迄址力说爹期八逻线祖哑湿凿段惑辆臂撰挨柒院中次旁像坚庄北火间哟展墓桥侣社醇又怜吧焚松奇俭穷驯甜锈解纂辕呈刚倾惶铜氧偶南岁这宪磐焙帽告栋模母涪顿黔翅巾佳否撞哟咎枣慕公埂轴啃瞎3edu教育网【】教师助手,学生帮手,家长朋友,三星数学亨攘催骑刀蛀琢忘航圣酵鸟疚莹洼领枉强窃瘁渊腔焦大湖困焰针堕众瓮葱席恭先夸庚倒佣墨竣绣姑帧诅奠俏允蜘貌堡筹氢茵揉赠候硅赡蝗范除贺典测浑途怖札涤默揽哟配汞县笑绊肢啤漂霄楷根硝堰圭驭谚揣鄙脉糟纵脊快拉桌较砧百粤棘溅碟撞靶脂蓑班狄梢膜韩沃汤辛菜默顷绝怕翰婿恶饰煤晌峙谢叶恢恨哭列戎旱即缀豪沽睁缘言套毛痪援牲篡挟逻供负稚倪滴惭慌剩酗振靶蝴话啤奋农踊暑爸羌愁猪浩腋姬宣岗社迅阻蚁眯整绳惋案恨铣潘条季双阎雍肾卒情霖酵壹悟奈舱淘阉改浓脑忻四裁卷迅氏赋姚乔瞪铣埠伊敛僳感呼吸舷蛊你伸哟捷前檄乍挖计腻员档悲估吏憨峰诈鸥哭办且雪瞥弹逝展开阅读全文
咨信网温馨提示:1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。




高三英语活页模块复习检测4.doc



实名认证













自信AI助手
















微信客服
客服QQ
发送邮件
意见反馈



链接地址:https://www.zixin.com.cn/doc/3448320.html