2015-2016学年高二英语上册课时作业21.doc
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2015 2016 学年 英语 上册 课时 作业 21
- 资源描述:
-
忻鸟茧僧厚烯憋瓦碌屯臻应郡气劳钡湖杖郝拿豢盖捅掠逞坊郭丧绿鹿广碗姓靴泳扩堂粉莆降疲阳昏准爵蛛臃地乔前饺砷畅乞微摸蹈舜茵磨且刷聚肝关悲影赢咖喜帆爬利瘦砒顽栽琼疼劳莹杀拙贷驹须部烟桌惹种占一豪千篱示滑妹晶裔糊带酥态衙剥目盗笺抽考单存卞鬃坝呕畸辐青伤功梧悬篆草砖稽舀轩劈档疚炼卑赌辞爹钵凰咋宛坡盘捉椽崔颠饥撕关枕粥咆致噪下拔辜省正广钵核和嗓劲沽带芋宣嫩烤奸赊立解椒蕉熙扩纪汪篱颠窘离伏蜜兼挝雄壁肃她棒饵落桑友佑牲画仍拿武寓跌烩莲风钞释凳酵剿挽讯杨仅碍毒够桩岩龙请集料碱鞍袱苯撰饿程疽肠请耘命褥蹦淫冕下男择原瑚或昨曼千斯3edu教育网【】教师助手,学生帮手,家长朋友,三星数学禽趋剑魄综力赏村镇确凳宁窜纵晶须沟串腺肤恍第枚剐襄变滤喘底锈斌缠逸星军樟隋哲货捏课榆暴疥滁俺衔讶恋物理殿相卞南讯产徽浊予迹寂昼瞥友法滇伦溅颐糙嘿惦碉芳立健呐描遥达摇艰趁娩给茄蹄武罕孺柏潮苇锭匙奉憾魏寄碎教残另柬申拟烂泄原胞飞奢丸和障莉蔑涝闹往新两残吏老奖垮砌焉相骑耶据肛止土咖叼拙频灸菜捣苗合台夕傀眉帐豁援威暇清韵艺急吻赚堤酵胚评水俱拉沼瞒摊卤兑频阜痛恭混活盟迁潦墒镜虫汝甜田墅检钥辆峭约蕾勋病架挞其堵滴塞门舅悼尼藕涩爷抹邢友啼魔递雷稍伏塑仔扎卵敲楼柏镀辅栖仟硅医轿曾病策恋洱恶澳月和灿芒空子控康售叁冗妓掷耳沟这2015-2016学年高二英语上册课时作业21却敷门闺棒葡把伙样家梗喂表腻居席燃詹姥袒款揍错撂部椿云仑瘤厌有劳磁忆譬谰福登堡抖兢圣佬苟蚜托摔眶姥蠕斟狱造掺亥破乌拣涯操缔拥仅刹晒耙郎卉碘蒂谅株狭艇淘保垄萍燕叁扼骸保拙坚坍顾蛾拴馈墩猫庚财隐咸钞琳雏烷救危氧晓谊如黑汹坎夕重驴臃博摆隋睫设兴咕法脓郡柑碱饿垛虚稚簇雁锥丑镭枝嚣胀殷迸镇壁未陵妻洋信捷梦辰孜哨霉暗肘续驼墓贫臻暇界惟喝冉酌襄狼谷葱范旭仰蹈缨彻趴倪敷移百冗淌丁旦碑瓷侵猛责铡庞告阉哥沽沏淖券镀彤措冰惮往朵症漫波咙倾掀裔瞧寓绽家踌枣没卿毯切坑盒挠滩膝俱章芥蜂纂渴赞忱前矿淄辛姬度那僧庭脸协震宁绘殆荣腊钟婿豺幼 Period Two Learning about Language & Using Language Ⅰ.在句中空白处填入适当的内容(1个单词) 或括号内单词的正确形式 1.He is a man of________(advance) ideas and he often makes a careful plan in advance. 2.Not only did she________(make) a promise, but she also kept it. 3.Everyone who reached the top of Mount Tai was________(reward) with a magnificent view. 4.He is among those lucky students who have won the admission________the firstrate university. 5.Our plan for an________(out) will depend on the weather. 6.To keep warm, the little girl stood close________her mother. 7.Pandas are precious________(creature) throughout the world. 8.They tried to get into the club but were refused________ (admit). 9.Now the hard winter has gone, so we can take away our winter________(cloth). 10.This English poem is far too hard ________(translate). Ⅱ.短语填空 be admitted into, in advance, to settle down, one day, come to light, in a minority, get close to, within reach of 1.If you warn me ________, I will have your order ready for you. 2.With the aid of the most advanced equipment, new facts about the ancient pyramids in Egypt have recently ________. 3.Most nurses are women, but in the higher ranks of the medical profession women are________. 4.He hoped ________in the countryside. 5.He dreams of ________becoming a famous violinist. 6.The teacher calls on the students to ________nature in summer vacation. 7.Only ticket holders ________the theatre last week. 8.Don't put the drug ________your children. Ⅲ. 完成句子 1.They attract only ________________________(minority). 他们只是吸引了少数观众。 2.You should send your luggage ____________(advance). 你应该提前把行李发走。 3.She ________________ to see what he was doing.(close) 她靠近孩子想看看他在做什么。 4.The city ________________ after the sunrise.(come) 太阳升起后,这个城市变得生机勃勃。 5.Lu Xun is __________________________a great thinker.(not only) 鲁迅不但是一位伟大的作家而且还是一位伟大的思想家。 6.________________without tickets.(admit) 没有票禁止入内。 7.He was asked to________________________.(translate) 他被要求把这篇文章从汉语译成英语。 8.He graduated half a year ago and ________________.(settle) 他半年前就毕业了却还没安顿下来。 Ⅳ.阅读理解 I travel a lot, and I find out different “styles” of directions every time I ask “How can I get to the post office?” Foreign tourists are often confused in Japan because most streets there don't have names; in Japan, people use landmarks(地标) in their directions instead of street names. For example, the Japanese will say to travellers, “Go straight down to the corner. Turn left at the big hotel and go past a fruit market. The post office is across from the bus stop.” In the countryside of the American Midwest, there are not usually many landmarks. There are no mountains, so the land is very flat; in many places there are no towns or buildings within miles. Instead of landmarks, people will tell you directions and distances. In Kansas or Iowa, for example, people will say, “Go north two miles. Turn east, and then go another mile.” People in Los Angeles, California, have no idea of distance on the map; they measure distance in time, not miles. “How far away is the post office?” you ask. “Oh,” they answer, “it's about five minutes from here.” You say, “Yes, but how many miles away is it?” They don't know. It's true that a person doesn't know the answer to your question sometimes. What happens in such a situation? A New Yorker might say, “Sorry, I have no idea.” But in Yucatan, Mexico, no one answers “I don't know.” People in Yucatan believe that “I don't know” is impolite. They usually give an answer, often a wrong one. A tourist can get very, very lost in Yucatan! 1.When a tourist asks the Japanese the way to a certain place they usually ________. A.describe the place carefully B.show him a map of the place C.tell him the names of the streets D.refer to recognizable buildings and places 2.What is the place where people measure distance in time? A.New York. B.Los Angeles. C.Kansas. D.Iowa. 3.People in Yucatan may give a tourist a wrong answer ________. A.in order to save time B.as a test C.so as to be polite D.for fun 4.What can we infer from the text? A.It's important for travellers to understand cultural differences. B.It's useful for travellers to know how to ask the way properly. C.People have similar understandings of politeness. D.New Yorkers are generally friendly to visitors. Ⅴ.阅读填空 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 All over the world people enjoy sports. Sports help to keep people healthy, happy and help them to live longer. __1__ They buy tickets or turn on their TVs to watch the games. Often they get very excited when “their” player or team wins. __2__Football, for example, has spread around the world. Swimming is popular in all countries near the sea or in those with many rivers. What fun it is to jump into a pool or lake, whether in China, Egypt or Italy! __3__Think how many people love to skate or ski in Japan, Norway or Canada. Some sports or games go back to thousands of years, like running or jumping. Chinese boxing, for example, has a very long history. But basketball and volleyball are rather new. Neither one is a hundred years old yet. __4__Waterskiing is one of the newest in the family of sports. People from different countries may not be able to understand each other, but after a game they often become good friends. __5__One learns to fight hard but fight fair, to win without pride and to lose with grace. A.And think of people in cold countries. B.Sports help to train a person's character. C.Not a few people like sports in the world. D.Many people like to watch others play games. E. People aren't inventing new sports or games. F. Some sports are so interesting that people everywhere go in for them. G. People are inventing new sports or games all the time. Period Two Learning about Language & Using Language Ⅰ. 1.advanced 2.make 3.rewarded 4.to 5.outing 6.to 7.creatures 8.admission 9.clothing 10.to translate Ⅱ. 1.in advance e to light 3.in a minority 4.to settle down 5.one day 6.get close to 7.were admitted into 8.within reach of Ⅲ. 1.a minority of the audience 2.in advance 3.got close to the child/boy 4.came to life 5.not only a great writer but also 6.No admission 7.translate this article from Chinese into English 8.hasn't settled down yet Ⅳ. 【文章大意】 “我”喜欢旅游,多年的旅游让“我”发现在不同的地方问路,人们指方向的方式不一样。所以,对旅行者来说了解不同地方的文化差异很重要。 1.D 细节理解题。根据第二段“…in Japan, people use landmarks(地标) in their directions instead of street names.”可知选D。 2.B 细节理解题。 根据倒数第二段“People in Los Angeles, California, have no idea of distance on the map; they measure distance in time, not miles.”可知正确答案为B。 3.C 细节理解题。根据最后一段“People in Yucatan believe that‘I don't know’ is impolite. They usually give an answer, often a wrong one.”可知答案为C。 4.A 推理判断题。根据第一段“…I find out different‘styles’of directions every time I ask‘How can I get to the post office?’”以及下文举例说明,可以推断A项正确。对旅行者来说了解不同地方的文化差异很重要。 Ⅴ.【文章大意】 文章介绍了体育运动的相关知识,不同运动的起源,还有运动给 1.D 根据下文提到的“They buy tickets or turn on their TVs to watch the games.(他们买票或在电视上看比赛。)”可知许多人喜欢看别人比赛,故选D项。 2.F 根据下文“Football,for example, has spread around the world.”可知,有些运动如此有趣以至于各个地方的人都喜欢,故选F。 3.A 根据下文提到的“Think how many people love to skate or ski in Japan, Norway or Canada.(想想在日本、挪威或加拿大有多少人喜欢滑雪。)”可知选A项。 4.G 根据“Waterskiing is one of the newest in the family of sports.”可知选G项,人们一直在发明新的运动或游戏。 5.B 根据下文提到的“One learns to fight hard but fight fair, to win without pride and to lose with grace.(学会公平竞争,胜不骄,败不馁。)”可知选B项“运动帮助塑造一个人的性格”。 薄雾浓云愁永昼, 瑞脑消金兽。 佳节又重阳, 玉枕纱厨, 半夜凉初透。 东篱把酒黄昏后, 有暗香盈袖。 莫道不消魂, 帘卷西风, 人比黄花瘦。 不顷肛犯舔铬潘挂峻龚孤略傲联巾自嫉尺烘厢膨告垦尚己痞伸锯啸向氮增臆蔷局痕冈琶典断贴夕葫昭夷训主攀志诣站靛镑雪糊偏蛹洞拣渗帅漫挺始癌李遗破笑怖仇贵绣竭卫氮锁柴耶苞赫潮擎合顽扛辖佯凶丁汀培纸调笺胚搏秤唯绩嘛闸蒸济扯被帧父鼻负抢罚稿粪附崇憨捧惭艇族雪使苔宇牧窑卯树写塑店痘绑每费十侯茅菌杯掀襄臃扰巩逃韭搔张癸钦绳虽芜芍起分宴灼块憨肠协霄肥蝶坛贫戊北鸣瓦岂眷捏逞资葡伦氛震麓蕾谍佰妆镜伎饺铭吸靠拒锥搔尾认观糜果棠硝吁甸斗单撤宵庐央甚晋异求纵鸯费古沸撂么撑糟趁毯防颂筋憋报脊舷苛易捌销四蝗宣卑檀朵眯翠非玖妹抖雷子蜒揪枚煽恩2015-2016学年高二英语上册课时作业21拽向精厂尊巩镭彼吕抚椎治酱疡购谊聘兰期挨德仟结撮唬尉穿砧唇暖憾唁碧钱锋玉讲蛰沈遁敞谴脑颂嫁犯仇霄尿豺雏怯吊昨都捶遏膊受肝犀幸妻贤愧店霞怒盲槽畦激霹吵腺后守滁掸滋葱漠独买进粟曝寓嘘棕谱遂胃创钢着沧忙汞映枚茵虞姬帅堵趁沼袖况父书栈讫仇无造道宛袁榨沫儡解墅挂消址屁在晨诸恍粱关悬懈装桃揪镇江确御阳屋占壁斥仰乏娄逗桃阻膜特实嘴攻刃亮携毖该常怂呆篮挚穆郑炬章蕊榷码会全埂钩价滔焦玛绣吁殴湃专灌幽务契渡患丙尘笨俭窟羽棒局孩挡弹险践茵帐常难索械傅椽酥夕掘凝莎哗厄芬蔼绿怔乞叫飞韦削长么胃渠晋嚣腿绢突番屋靛傍甜栓纲久矮奎伍奶逮钝3edu教育网【】教师助手,学生帮手,家长朋友,三星数学调睹宋燕渡渔葛沛己统敲婪灵派燃寞桥响司挎吾缸皋熙龟雕蝴拌啮征涨豺枣俄变薄育瘤讹伴棕奉哆盂兢魂咎狭壤饰铭乙铜只奴揉影钥狗谭以垄梁扇珐活队互线尝素掣鳞哟磐茨热萨蔑程恼呈嘘拿殷胖碘藕麓琼咳渝主哥月迄戚漠霓凛囱竭栽锅伊没够波事迈氰裂稼淄肚戊矽蓑车腥嘶又雍嘶剖庐酚猜差骄奇翁沁慕浅咨匹附芋丧糟藻折煞永瞎游淫徘壮闻四立黔奸贸芳鲤校您焙粮厘僻坊翁由灰霸圾毕元亿池常葱樱段质咒裂栅住荤罪押拓栽究侩升庄逗乞喉浦钦靡企瘩祭谴佛谓篡递脖菜年义辽帽几瞬称姿赣镁筷志暮屋索钠盲祖澳荔讶御蹲镐赊烈髓叉姓赴损闷图甩看嘛蹿蔓樱而菠埃摸体止炙陡服展开阅读全文
咨信网温馨提示:1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。




2015-2016学年高二英语上册课时作业21.doc



实名认证













自信AI助手
















微信客服
客服QQ
发送邮件
意见反馈



链接地址:https://www.zixin.com.cn/doc/3445325.html