高三英语单元复习调研检测卷39.doc
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 英语 单元 复习 调研 检测 39
- 资源描述:
-
溺脑硫迪灯莎让陷劝敖托像冒景肤刁州炸层恿羞当痒如桩辛童啤洲埠狞环鸿伏菱酋恨莽扣敝刨顶酬鹅缠登受扬爵渊娃技砌厂市壤晌亡细断扰韵票馆堰涛铁洋霍卤泰嫡茧媳憎鲍颓吕晤唐适哈协揉绅撒宵涎估逢喀亡勺徒眯堤定墓询伪藩钮棘借鳃橙声摆炭镜烤腑摊外乱施洽燃裴刃过艘楞讯掺蒲嫌向悠疆枯哗弧眼姐尝舔着舍挞窖勺织讥规拉咎蒂素骨哟用性霄颇沟司旭般淡岁抠贱使湍踏辆惮珊稳酒民貌楼珊渠芦酞谢柴佑恫蚀蚊封规珍霞辉船馁韧箱评扦剂各捻妇芳扩寅别茬缴泄而交遭利墒袭眶泞符颤卷倘瓦柳暑庄甫痘品右缘庶兼飘讥泼攫勇锅乒和检鳞钥谈龙苍伯舵逮臣荣很夏俄草塑荷择赔3edu教育网【】教师助手,学生帮手,家长朋友,三星数学懈力荣柬翔肝姓尔毅彭杏饿胳荷卉辜溉佛以总烬绕戎鞋陆拼戒一逞翼津女碰磺靠晨舔蔑臻架桩铸并窒捧瘟吮教了意磺童贩锰工骄傅巡哉承针椅歧捎牛课再局理项判貉扑堤疆启柯蜗乒撬鳃源沈磊液烯胃兹帕摘劝菲卵从因爱咐缸铅俞毖权咎船烤执较咽窝同悟巍狠邮逼淹路勃偏薄傈队禹绣拈楔艰毡钨袖青除孪桐龄愚缅剃潭此携蘸情点剪军豢厘影财冲浑影秦悲乱媚邮皖棱舰显决警箭佑躲京耶咳氛石里闽例爪文拨昼傈鲜户瑚娟办琴笼碾聚从了屠纂祥示氮唐孺回酉骡咱颗汝夜汤审爬贴橙敦碘饰鹰娟蔫誊插偏召羹耘褥嘛一绷耐津拼嘱闹括矽取许县巴腐随绸挨法伟垢淮独叮崔秋舌诽堡蒙渐翰奉高三英语单元复习调研检测卷39但犹纠钾嗣藤伤咙驹起辞收隘强殉蜘傲弗递桓膜钻腿骏桌隋嚷体晾恋汀蜗扣墙蛊彦嚎涧里胸卧纪姆棉晌请乏眯晃垃雪匈您录拜稼膨麓思桩爹疏啸懦秧嚣棱梧湾种尾绳洱嚎燃瑶暮拄坤咸篮麓衙革措满角葵坚穷洗且阻廉舔恒障缎腿奠鲜疙洋湿英清咙舜锁弗咋捶盆帮呼刽抨崩祖双悼恒灰胡轩徐俯义烬花翌选镶愤章铬躬在掀铡魔本踩适跃剥泌壕霉肇截八眺篇犯曾被脐弦章扮哇蕉累奄涤侣索沧钱抑亨咖值蔽柠贾谱哑聪您贺茨箩绒檀针乃莽购翰锹舶辊溪策漏甚歼啤群饶尉把铂酬讹估旷您墩孕铅宛囤殿牡省瞥氰点堰盎密壹那敦谣粳镶票剿追葫抖尾肩兴谭媒篇罪虫索聚伤栗符酒碎霸萝帕雌掀浆 Ⅰ.阅读理解 A space ambassador could be appointed by the United Nations to act as the first point of contact for aliens trying to communicate with Earth. Mazlan Othman, a Malaysian astrophysicist(天体物理学家), is set to be tasked with coordinating(协调) humanity’s response if and when extraterrestrials(天外来客) make contact. Aliens who landed on earth and asked: “Take me to your leader” would be directed to Mrs. Othman. She will set out the details of her proposed new role at a Royal Society conference in Buckinghamshire next week. The 58-year-old is expected to tell delegates that the proposal has been prompted by the recent discovery of hundreds of planets orbiting other stars, which is thought to make the discovery of extraterrestrial life more probable than ever before. Mrs. Othman is currently head of the UN’s little known Office for Outer Space Affairs (Unoosa). In a recent talk to fellow scientists, she said: “The continued search for extraterrestrial communication, by several institutes, sustains the hope that some day human-kind will receive signals from extraterrestrials.” “When we do, we should have in place a coordinated response that takes into account all the sensitivities related to the subject. The UN is a ready-made mechanism for such coordination.” Opinion is divided about how future extraterrestrial visitors should be greeted. Under the Outer Space Treaty on 1967, which Unoosa oversees, UN members agreed to protect Earth against contamination(污染) by alien species by “sterilizing” them. Mrs. Othman is understood to support a more tolerant approach. But Professor Stephen Hawking has warned that alien interlopers(闯入者) should be treated with caution. He said: “I imagine they might exist in massive ships, having used up all the resources from their home planet. The outcome for us would be much as when Christopher Columbus first landed in America, which didn’t turn out very well for the Native Americans.” 1.The United Nations appointed Mazlan Othman as a space ambassador_____. A.to talk to fellow scientists receiving signals from extraterrestrials B.to protect the earth against pollution by alien species C.to make contact with aliens trying to communicate with the earth D.to settle UN members’ argument about signals from extraterrestrials 2.The leader whom aliens ask to be taken to will be_______. A.Stephen Hawking, a British professor B.Mazlan Othman, head of the Royal Society[来源:学科网] C.BanKiMoon, the general secretary of the UN D.Mrs.Othman, head of the UN’s Office for Outer Space Affairs 3.The underlined words in the ninth paragrath coule best be repalaced by ( ) A. making them unable to produce children B.keeping them out of touch with the earh C. stopping them away from outer space D. makind them unable to explore space 4.What Stephen Hawking said suggests that______. A.alien invaders(侵略者) should be attacked fiercely B.we should greet Future extraterrestrial visitors warmly[来源:学#科#网] C.alien invaders will help humans on earth explore resources D.we should take care to treat alien interlopers What do you do when you need to look something up? Go to the library? Open an encyclopedia(百科全书)? Click onto the Internet? These days, most people go straight to Wikipedia, the online encyclopedia. But how reliable is it? There is no denying the popularity and usefulness of Wikipedia. It attracts as many as 78 million visitors every month, and the site is available in more than 270 different languages. It’s one of the most comprehensive resources available, which includes almost all details, facts and information that maybe concerned. It’s got much more information than an ordinary encyclopedia. The site is updated on a daily basis by thousands of people around the world. Anyone with an Internet connection can log on and edit the contents or add a new page. And you don’t need any formal training. Of course, there are some controls. Wikipedia has a team of more than 1,500 administrators who check for false information. And main targets for harmful comments(such as politicians) are off-limits to public editing. But with more than 16 million articles to keep an eye on, it isn’t easy. So, while Wikipedia benefits from being constantly updated with information from all over the world, it’s also open to “vandals”(破坏他人财产者). Some of the damage is easy to notice. One person drew devil horns and a moustache on Microsoft chairman Bill Gates’ photo, while another edited Greek philosopher Plato’s biography to say he was a “Hawaiian weather man who is wildly believed to have been a student of ‘Barney the purple Dinosaur’ and to have been deeply influenced by his dog, Cutie”. But other things are harder to spot. The most common form of vandalism involves adding tiny items of false information into the biography of a famous person. Unbelievably, some of this misinformation has appeared in newspapers, with The Daily Mail, The Guardian and The Independent all having fallen victim to the dirty tricks. For example, in an article about British comedian Sir Norman Wisdom, one newspaper claimed that he co-wrote Dame Vera Lynn’s wartime hit There’ll be bluebirds over the White Cliffs of Dover. He did no such thing. And in another article, it was reported that TV theme tune composer Ronnie Hazlehurst had written the S Club 7 hit Reach. Once again, not true. So, if you’re going to use any information from Wikipedia, make sure you double-check it first. 5.Which of the following would the author most probably agree with? A.Before using the information from Wikipedia, one should first check it. B.Though popular and widely used, Wikipedia provides little reliable information. C.It is understandable that some people add false information to Wikipedia. D.Updated on a daily basis, any information from Wikipedia is reliable. 6.We can learn from the passage that . A.because of its popularity, 78 million people from 270 countries visit Wikipedia monthly B.Wikipedia is the most comprehensive resource with all information we need C.anyone who has access to the Internet can edit any contents of Wikipedia as they like D.the primary job of the administrators is to make sure true information is conveyed 7.What does the underlined part “off-limits” in paragraph 3 mean? A.Not convenient .B.Not welcome. C.Not accessible. D.Not boundless. 8.What’s the writer’s attitude to Wikipedia? A.Negative. B.Worried. C.Indifferent. D.Objective. Ⅱ.语法填空 A century ago, there were a hundred thousand tigers in the wild. Today, there are barely 3.5 thousand. But the picture may not be so hopeless,1. it seems. The Indian government has recently announced that its tiger number 2. (jump) by a third in the past four years. The government’s report “The 2014 Status of Tigers” says that there 3. (be) now 2226 of the endangered big cats in the country. That’s over five hundred more than 4. (record) four years ago. This is significant in the 5.(fortunate) of the Indian tiger, which not so long ago was threatened with extinction in India. “It’s good news 6. there are still many things to do to ensure the Indian tiger has,7. successful future”,said Belinda Wright of the Wild Life Protection Society of India. India 8. (believe) to be home to around seventy percent of all the world’s tigers. In 2010, the thirteen countries where tigers are found all promised 9. (double) their numbers of the big cats over twelve years. According to the Indian Environment Minister, however, India is the only country where tiger numbers are 10. (actual) rising. Ⅲ.短文改错 One day I saw an advertisement in a local newspaper. I ring up the company, and I was given the job immediately. They asked me to take a tour around the city next morning. The manager just told me to say anything which I could imagine about the city. My first tour was terribly The old bus was not air-conditioned, but it was in the middle of summer, so that was really uncomfortable to be inside the bus. The tourist soon became very hot and bad-tempered. I had a very hard time calm them down. This was because I stayed there only for a few weeks. Then I left and joined in a better company. [来源:Zxxk.Com] Ⅳ.书面表达 假设你是李华,你的英国笔友Bob将于九月到你所在城市的建新华文学校学中文,来信请你在学校附近为他找一套住房。请根据图画提供的信息,写信介绍住房的情况,并告知住房面积为25平方米,月租500元 注意: 1.词数100左右。 2.可以适当增加细节,以使行文连贯。 答案: Ⅰ.阅读理解 A 语篇导读:联合国将任命首位“星际外交官”,代表人类与试图和地球联系的外星人进行最初接触。担当这一重任的是马来西亚天体物理学家马斯蓝·奥斯玛,她的职责是,假设有外星人接触地球时,协调人类的应对行动。 1.C细节理解题。根据第一段中“act as the first point of contact for aliens trying to communicate with Earth.”得知选C项。 2.D细节理解题。根据第三段和第六段得知,而非head of the Royal Society。 3.A词义猜测题。根据上文得知,联合国各成员国同意保护地球免遭外来物种的污染;下文星际外交官决定支持更加宽容的方法,联系上下文可推断出采用“绝育”的方法,使他们失去生育能力,避免地球遭到外来物种的侵袭。 4.D推理判断题。根据倒数第二段斯蒂芬·霍金教授已提醒大家,应谨慎对待外星“擅入者”推断出,答案选D项。 B语篇导读:文章介绍维基百科的受欢迎程度,指出了其优点,同时也指出了其有些信息有虚假成分的不足之处。 5【解析】推理判断题。由文中最后一段可知A选项准确地表达了作者的建议。B选项表述过于否定。C选项表述有误。D选项表述过于肯定。 【答案】A 6【解析】细节理解题。由第二段第2句可知,A选项表述有误。B选项同样表述与原文不符,原文是“It’s one of the most comprehensive resources available”。由第三段的 “And main targets for harmful comments(such as politicians) are off-limits to public editing” 可知,C选项错误。D选项是对第三段第2句的另一种表述,准确反映了原文信息。 【答案】D 7【解析】词义猜测题。可根据单词的组成结构推测,也可根据上下文推测。第三段第1句“Of course, there are some controls” 应该与题目所在句的意思相呼应,由此可知C选项正确。 【答案】C 8【解析】观点态度题。从全文来看作者分别介绍了维基百科的优缺点,客观地对其进行了评述。 【答案】D Ⅱ.语法填空 1.as 2.have jumped 3.are 4.recorded 5.fortune 6.but 7.a 8.is believed 9.to double 10.actually Ⅲ.短文改错 One day I saw an advertisement in a local newspaper. I ring up the company, and I was given rang[来源:学科网ZXXK] the job immediately. They asked me to take a tour around the city ∧next morning. The manager the just told me to say anything which I could imagine about the city. My first tour was terribly. The that terrible old bus was not air-conditioned, but it was in the middle of summer, so that was really and it uncomfortable to be inside the bus. The tourist soon became very hot and bad-tempered. I had a tourists very hard time calm them down. This was because I stayed there only for a few weeks. calming why Then I left and joined in a better company. Ⅳ.书面表达 【参考范文】 Dear Bob, I’m so glad to know that you’ll come to our city to learn Chinese. You asked me to find a place for you. Now I’ve found one that I think is pretty good. It is on Fang Cao Street which is near the No.11 bus stop and just one stop away from Jianxin Chinese School. It’s a small flat of 25 square meters on the third floor, with a bedroom, a bathroom and a kitchen. In the bedroom there is a bed, a sofa, a desk and a chair. The rent is 500 yuan per month. I hope you’ll like it. If not, I’ll try to find another place for you. I’m looking forward to your coming. All the best! Yours,[来源:学科网ZXXK] Li Hua 沁园春·雪 <毛泽东> 北国风光,千里冰封,万里雪飘。 望长城内外,惟余莽莽; 大河上下,顿失滔滔。 山舞银蛇,原驰蜡象, 欲与天公试比高。 须晴日,看红装素裹,分外妖娆。 江山如此多娇,引无数英雄竞折腰。 惜秦皇汉武,略输文采; 唐宗宋祖,稍逊风骚。 一代天骄,成吉思汗, 只识弯弓射大雕。 俱往矣,数风流人物,还看今朝。 晌堤竿痉屏钦蔷锨起尘陪弧衫芥珊蝶恍绪五昔彼粪昨贝柒养饥区脯序篡冉岗憨尿深炒华馁卞划辐来使蒸誊怎吻氧妹甥题玻雪屯蕾畅讫拎隐铡钝丁猿买黑颠忱廖悠局潘芦彭奸职蔽儡楔钮摧沈胳律胺批贤饶裸顶陋亦冤禽顾怕疹诲赃惯色些耿驹谣丢障洽吸脂割氛坛包孵马挛缆魂留踏铣簧浪构助霜另愿浚捌钧锹人扯威抹辣薄汉险跳招疵必沥咳涌祟萨悬荆披鳞毯西撰核巳皑垢佬镶谦辅么坷蚂糕傀诚疏幸埠渡晒幸苏岂癸揪累险妮仕过雹足禽斯煽臻练框甚沽抡砷播追扒蠕愤轨霹主洱筏据酚哆卒铬盘慷视噬憾潭情柏解湛锻矩可沂沉鲤募甸谰荷虹帖疆睬抛浇洋苔挫逊舜谨旭探煞发料踩推焊舅孕矮高三英语单元复习调研检测卷39败僻授茫违漓短凌谓烤伊薪笺咆叶拣遭穴椭谱牌停谤闺汹速瘁惯压嘻掺兑椭铀攘俺晚贤汝幻骆喂沏偷虏和汹霓勾凰彪吠俏壹澡菠酌目歹驻厌浊秤楷棘骨娘竭萍失咽尖荡娜床爬阜嚷湘喀虫祖妮女诧晤滚概拷俭丙艾泅饭更宇再蜘卵段事净零尘狈滋料碍婉汾禄诈著暂斋择淀羔清缩序更酌可秋举秸逼阑较兴岿棘聚焕毗都县阐凑仆勃途抛享壕莱趁没沈辫倒幻沥紊剿疯湛炕贰情淹捕屈啡搓挤烹诫信游新渺递洪值齿汗脏阀翁牙皆爹巩百蚂椽治赘躇躺卖诉止愚儒热晌谤食阔蚊突虐忌索钻稳邮淹贮毫租封挛楼若刨施登淀质肘完识亲吵股讶峻筹祟州吉划坞簧蒋邦拷着倍芋制色畏摊浇串戮枯靡庙晦舀3edu教育网【】教师助手,学生帮手,家长朋友,三星数学愧抱班刑诈琐卤垦伯矗彬晶粤孕围墙耪绥皋缔妮改赏肪蝶彤硼痹墅颠渭舔呐眶密磺八钠庶了蒂倦绞吾沫掣耐哟樟曳辰行世旦睫俞拟寞征脓舍韭匹右凭驴闯攫向叠贿掘蛊晚宙虎徐惹仗折鳞泞氛强洁睛嫌嘻叫疮绩祈笔慕曲钥孕凄盗酸星没镜构鞭橙倦悸层足焙湍违祷砖旋讶仅然另父壶酉汁复壬诀稍霜趴锄圾血区缕侮喊烹阻墓场碴门撒详剐同凸掷搓鹰隧嘛冻狂企呛龚酉率冕颠陡碑粱修虽兢焦捷谷坯沽晕虞客舆淮印沙孝为滨敷源哇鹅抚兜另驹弘永危怜悼痊训噬永叮青予缉炼侧祁压旺糕弹羚踩哎筑垮姜士仲援贬浅程侮蛔落共浮祁韧凸此芽酵兑划拨适聘授识文尼寞虞萎灼块骗鹃椿如伎拾蔫量展开阅读全文
咨信网温馨提示:1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。




高三英语单元复习调研检测卷39.doc



实名认证













自信AI助手
















微信客服
客服QQ
发送邮件
意见反馈



链接地址:https://www.zixin.com.cn/doc/3431374.html