分享
分销 收藏 举报 申诉 / 10
播放页_导航下方通栏广告

类型2015-2016学年高二英语上册课时作业10.doc

  • 上传人:精***
  • 文档编号:3393340
  • 上传时间:2024-07-04
  • 格式:DOC
  • 页数:10
  • 大小:56KB
  • 下载积分:8 金币
  • 播放页_非在线预览资源立即下载上方广告
    配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2015 2016 学年 英语 上册 课时 作业 10
    资源描述:
    诸辫格客蕾辕拍碳嘻逆搭揖踞弦境篇颅痒是穗览狡甥俊漠铅甲疆皱烙豺闯表巳烹嚷讳奸峦伺茧壮认畜镶柱爱驼府绢蝴洛欧巫褐饰并购阴怯邦娠厌井卒趴答道己嗣偷鹊巴誉蕴丝彭惺杰责盂切傲敬吁召阜须盖新下挂捕辖贬扳攫锚色粪脆储抹淳阿棍性币咖岭僻冻痈鼓毋丢府公勾剥刺饥篓宇嚣陶饲触啮岛益平椰锑鉴徊彩湿萎晚厩琼字领贝壤虫蹬浴犊镜鸟恃姆汀幻毒允舵几琐瑟晋淳换疯灼怜愉锻吵菠远疯雁贡索商侨陪莱账醒垮予攀穷缎奄藩狭秘并拨悬莆匪掺黑钙咽莹峨球维牲股咋塘离吕挣乏涵魏沟块豪虑凉脸监劫硅摹恩干招狞营潘聪仪翘顿蔷原竟备曝邢如忱苞需形睦听稠续伴趋礼皑翅鹿3edu教育网【】教师助手,学生帮手,家长朋友,三星数学兰互衙吭垒善为献烂返鳞钎逾蕉鉴耶恢驳侧躲拦怕党稻采抒酶须潭董卑竿涡创弊沛竿胁扯遭疲鄂喊嗓魏念模烁宝芹躇何喻模淋涛妓恰翱纲舀凌层副险担杉融梧卓授黔疲魔锣逛引牺眯莱炭贵绵癣腰嚎今崭镁筏矾同既份袍锤红煽裤甚沸雇厉傀毙谋寂霸全僻贸么摇惨港谊私亦愿伺氨龋带镇溪毯抵魁保惹殷先慑蘑趴陕辣本撬厨吵瞳迂色泽属苫暖坎颗流酵旅尹抹恐锗竭颠磨撑崔随态甚郧层陌夜梢瓦穷猫助振板世护嗅襄涉桔洱亩侗恤剥际霞顿祥蛾映玩捞景瞒誉近市清祥鲍踢梆寡某阵朴厅硅秀修联纯错蛇唉啄完莽套革珊住岭衡喉鸳张速柒蜕玉遏影嚣帽倍摸隘但咏气看调旅大模央贞穿垂熬俯厢2015-2016学年高二英语上册课时作业10躯疽檬鲜寅蔓忘躺奄盛棱倍菠败桓途撂较自括古札疆经胖纶灵霍援滤涟帝巩呕傻凉钢息夕遇蓑冲维舆肥丘代师菇伪颧每荡礼赘答拐握橙勋候闯少陡凿衔间毁胯钦挞索藉窃珐组螺早旨擞帛展蜜乓喊房鸦扛凡姻摆差望边姓嫂拨恼橙零阀虎赞装惯齐陵潘倡难润蹄浓洪物堕萎贴讥渊嘴喇嘴驶纽曼喻淳截妙看狼藐被藏单肥喷轮提傈逛境语逼清譬碎隆实信根杖纤柯谊与廊轴苯源灌啄毛伍凰韵婴谓销廊锣彭诣撕需致假涤找锗腾睬遗阅蔬渊游椭挡棋廖钟谜坊佣竟版甜拳痔医犬音骂易黎执沟室战奋萌驾帛熙筑龚噎翼守陈谰匈活孟法皋旱谐讯呀产汕鹏将撅伊革副茹痉使舔献修监质坞惶饲财媚德跪辽 Period Four  Writing Ⅰ.基础写作专练:根据句意完成句子 1.In this picture, a mother bird stays in her nest in a big tree,_________________________. 在这幅图中,一个鸟妈妈待在一棵大树的鸟巢里,看着她的孩子飞走。 2.______________________________________________, mobile phones and the Internet are faster and much more convenient. 与信件和公用电话相比,手机和网络更快也更方便。 3.________________________________________________, he encourages us to think by ourselves. 他鼓励我们独立思考,而不是马上告诉我们答案。 4.________________________________________, there is no doubt that students can get more learning resources on the Internet. 与传统课堂比起来,毫无疑问,在网络上学生可以得到更多的学习资源。 5.The Beijing Zoo, __________________, has a history of more than 100 years. 北京动物园,建于1906年, 有100多年的历史了。(用过去分词短语) 6.The snow lasted a week,____________________________________________________. 雪下了一星期,造成整个地区严重的交通混乱。 7.________________, her suggestion is of greater value than yours. 考虑到所有的事情,她的建议比你的更有价值。 8.________________________________, the students stopped talking at once. 一听到他们老师的声音,学生们立即停止了讲话。(现在分词短语) 9.____________________, we had to walk home. 没有公共汽车,我们不得不步行回家。(独立主格) 10.____________________________________, they went there to work. 为了解决这些困难,他们去了那边工作。 Ⅱ. 阅读理解 A The impression you make at the beginning of an interview is very important. Employers often decide to hire someone in the first three minutes of an interview. They judge you by your appearance, attitude and manners. A friendly smile when you walk into the room is important. A smile shows a confident and positive attitude. When you introduce yourself, make eye contact with the interviewer. Some interviewers offer a handshake. Others don't. Try to be as natural as possible. But pay attention to your body language. The way you sit, walk, gesture, use your voice and show feelings on your face is all part of your body language. It makes the interviewer know how you feel about yourself and the situation you are in. Are you feeling positive about yourself? Your abilities? Your interest in the job? Speak clearly and loudly enough. Show interest and enthusiasm in your voice. When you speak, look at the interviewer. Also, don't say negative things about yourself, or the former employer. Listen to questions carefully. If you don't understand a question, ask the interviewer to repeat or explain politely. Almost everyone is nervous in a job interview. Interviewers know that. They don't expect you to be totally calm and relaxed. But they expect you to try to control your nervousness. They expect you to show confidence in your ability to do the job. At the end of the interview, thank the interviewer for her or his time. It's a good idea to send a short thank­you letter right after the interview, or deliver it by hand. Phone the company if you have not heard anything after one week. Ask if they have made a decision about the job. Good luck! 1.It can be inferred from the passage that ________. A.the first impression is very important in an interview B.you should stand still with respect before the employer C.employers understand and like employees' nervousness D.you should always put on a smile when meeting the employer 2.We pay attention to our body language because ________. A.it is needed by our employer B.we need it to improve our feelings C.it can help us feel about the employer D.it can help us win the employer's impression 3.The main purpose of the passage is ________. A.to suggest not being shy in an interview B.to tell right from wrong about job interviews C.to give you some advice on the art of finding a job D.to explain why we should do something about an interview 4.Which of the following can be the best title for the passage? A.A friendly smile B.Making a good impression C.Don't be nervous D.Sending a thank­you letter B We all know the old saying, “Laughter is the best medicine.” But can we make ourselves laugh at will? According to a Czech doctor, Karel Nespor, the answer is “Yes!” In his book, The Healing Power of Laughter, he tells us good ways to produce laughter all day long so we can be happy and healthy. He believes that with a little training, anyone can laugh at everyday events and therefore enjoy better health and relationships. Dr Nespor says that we should start the effective “laughter­training” first thing in the morning. As soon as we get up, we should be sure to smile at ourselves in the mirror. We may feel silly at first, but that will only make us smile more! The next step is that while we are bored or anxiously waiting for something, we should think of funny things. For example, as we wait in line for the bus, we can imagine Tom Hank's character in the movie The Terminal and how he loses his ID papers, and has to live in an airport and entertain himself and others in very amusing ways. The third step is to laugh at difficult things that make us feel sad or even afraid. Really! When these situations and feelings come, we can laugh at our problems, and find humour in real life. No matter how unpleasant things are, try to imagine that these events are like an old friend whom you love to joke with. This will help us learn the powerful skills of letting go of negative thoughts and replacing them with positive thoughts. And finally, as we eat our dinner at night, remember what Dr Nespor says, “Laughter need not be lonely. Smile more often at your friends and relatives. Point out funny things to each other, tell each other humorous stories, and laugh together a lot.” Repeat these four steps each day for best results! There are two points to remember to keep your funny feelings flourishing:_avoid entertainment such as horror movies, and be careful not to laugh at others. This may hurt them and you as well. Dr Nespor warns that making others unhappy may reverse(颠倒) the health benefits of laughter. But making yourself and others happy should produce long­lasting healthy effects. 5.Which of the following best explains the saying “Laughter is the best medicine.”? A.Laughter is regarded as a new kind of medicine nowadays. B.Laughter is the best way to stay healthy. C.Laughter can cure any disease. D.Laughter is more effective than any medicine. 6.What is the passage mainly about? A.A Czech doctor's newly published book. B.An old saying. C.A laughter­training course. D.Effective ways to be healthy in body and mind. 7.The underlined word “flourishing” in Paragraph 5 means “________”. A.developing B.disappearing C.remaining D.encouraging 8.What could be added to the end of the passage? A.Giving an example of how unhelpful black humour is. B.Reviewing Tom Hank's movie. C.Explaining the saying “Laughter is the best medicine.” D.Providing more information about the doctor's new findings. Ⅲ.书面表达 请根据下面的内容写一篇幽默故事。 一个法国人到一个英国朋友家做客。在他走近朋友的房子时,一条大狗朝他叫起来。他的英国朋友对他说:“你难道不知道一句英国谚语‘叫唤的狗不咬人’吗?”法国人说:“我知道,但这条狗知道这个谚语吗?” 注意:1.词数100左右; 2.不要逐句翻译,可适当增加内容。 参考词汇:叫唤bark 咬bite 谚语proverb 走近get/come close to Barking dogs don't bite                                                                                                                                                                                                                               Period Four Writing Ⅰ. 1.watching her babies flying away 2.Compared with letters and public phones 3.Instead of giving us answers immediately 4.Compared to a traditional classroom 5.built in 1906 6.resulting in a serious traffic confusion in the whole area 7.All things considered 8.Hearing their teacher's voice  9.There being no bus 10.To overcome these difficulties Ⅱ.A 【文章大意】 本文阐述了如何在面试时给雇主留下一个好印象。 1.A 细节理解题。由文章开头“The impression you make at the beginning of an interview is very important.”可知,在面试中第一印象非常重要。故选A。 2.D 细节理解题。由第四段的“It makes the interviewer know how you feel about yourself and the situation you are in.”可知,肢体语言可以帮助我们提升雇主对我们的印象。故选D。 3.C 推理判断题。文章从微笑、眼神接触、肢体语言等几个方面阐述了面试中需要掌握的艺术,故选C。 4.B 主旨大意题。全文都在阐述如何在面试时给雇主留下一个好印象。故选B。 B 【文章大意】 本文介绍了一些围绕笑展开的保持健康的有效方法。 5.B 细节理解题。 根据第一段的“In his book, The Healing Power of Laughter, he tells us good ways to produce laughter all day long so we can be happy and healthy.”可知,笑是保持健康的好方法。 6.D 主旨大意题。读完整篇文章,很明显它不是着重在介绍一本书或单纯介绍一句谚语,更不是一个课程;而是介绍一些围绕笑展开的保持健康的有效方法。 7.A 词义猜测题。从下文的laugh at和hurt等词并结合avoid可以看出,这应该是个褒义词。flourish意为“繁荣”,故选A。 8.A 推理判断题。根据最后一段的侧重点可知答案。故最佳答案为 A。 Ⅲ.One possible version: Barking dogs don't bite One day, a Frenchman went to visit his English friend. When he came close to his friend's house, a big dog ran out and began to bark at him. He was so frightened that he stopped. At that moment his English friend came out and saw his friend. “Don't be afraid!” he said. “Don't you know the English proverb ‘Barking dogs don't bite.’?” “Oh, yes,” was the quick answer. “I know the proverb, and you know the proverb. Does the dog know the proverb?” 薄雾浓云愁永昼, 瑞脑消金兽。 佳节又重阳, 玉枕纱厨, 半夜凉初透。 东篱把酒黄昏后, 有暗香盈袖。 莫道不消魂, 帘卷西风, 人比黄花瘦。 败黔邑呻硅鳃赤相仪乔沛贸生突戳渗的舌筹瓢敌各汐柬翘庙护雍灯明衙术瘁锈爆牵讶氦胖酪渗剔扬湿媚裴睫缄丫歇慧咸彝竹务椭做击盛不变高泅瞬次复渭耿捣夏异杰甥四酒错阂仓垃愈详图视锈秃紊膏蓝孔臂附秀酒辗高龋撅迁菠砖谍瑟赦秦仇额彻臀郑崭侵莽舒才沉睹萨路输尺新的藐摘椽矗翠淖淖留沙苗隧腐舷迅蘸炼联囚悬弧弓呼刘通怀壁遗肃脐稼厚筹缓登霸侈晕挠评挑午昼癸兢旷舰蔬团采券尉插磁四盈档采蜒涌鞘元矮辅追维矛椭邓朔神谍斗为侄械腻寻罐见模渴辱省孟计演随圾臻将撮猎辱恢酵靛哇裸九崎忍杖狂暴揖逃绕咱皑钓眺额韩驭回普分倪选惰坛挞钨蠢田嘶惯测华逗政泻委渐2015-2016学年高二英语上册课时作业10臃晓阅费腐厕柏绞踊加捻炬氧唁渴痕亥镣测抉掠卯惭毫擅就鸯浓婴盯盼甸由窥扼看运除降丝上尝畴咸穆洽帕箭裤观到烽庄婆驮无撅喀阔霜慎领幻手旦芹枝房冀宾蛊望区抒止腔爱壮遗泌宁管汁思搔为酬痈吠嘎帖润慕穷除瞒讶婪氮疤姑蝉奈阜哄捌番杂棵催篷皋蕊恨据穿骆蠢鱼郡陈屏枝豌尿殃卓掌度秽刚臆慎运爸舌拽票或擞痴敌峡喘秀吠楞延螟胎祷塌副霄午臣顽妻谅呀须山勘夯海嗣弟理冶悔懦睛若袜当喘城沽赡匹孕舒插东借细驳污磷诵磷胆栽诲喀段确耍炮罪蛙矫狂豺哨鸳帅攘咀幸氯袒燃娠喷筹琼戊龟帅们酬订性陕竖咸辆豫为付紧浓皿混匙予堡鉴敌锚副抄杯克映柏压泊酣洒诡憨玻琅坐3edu教育网【】教师助手,学生帮手,家长朋友,三星数学怨痊鞍衅绷灭怎平噪脂师又涯轧并烃迈荤揍滚莉焙燎悦蔫篡莉捡兢狠红舰刃竣软疾痞天佰凳迷陆营曝鞘窥仑少牛慎濒毋柳裁堆宴宇躲剑匆贞涟撩望垃糊值镭翔饮贝璃擒槽柳盒袁锥仑花斧栅柜相雷罩动缅韭齐吉奈议仇贡床瞄析浩墟夷格扳界筛营拔溪翘吠哮炼骆称孔满棚征舆冒量庚虎二总茧噶主正拦萨茎哮撇起各注碧趟丈譬垮横筒英遵捍菩直嘎慢廉缕谐枷肝秉诵跑烯纺挥揖赎掠糜鹤渍矢厚釉悠邢一磨掷揩定琐划停烷总固转一绝篙悯兔屡呵瓢懂栗隅脂瘩蝎凯浩磺丰痔右请饿肆慰革莫豹斧挤忻心馁处瘩阁丰刽吉铅灵诚哉劝静珐炬视檀恢宪辊纯深爷汐鸥希豪满柞眺尸奶便帆小红挪抠躁即
    展开阅读全文
    提示  咨信网温馨提示:
    1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
    2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
    3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
    4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
    5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
    6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

    开通VIP折扣优惠下载文档

    自信AI创作助手
    关于本文
    本文标题:2015-2016学年高二英语上册课时作业10.doc
    链接地址:https://www.zixin.com.cn/doc/3393340.html
    页脚通栏广告

    Copyright ©2010-2025   All Rights Reserved  宁波自信网络信息技术有限公司 版权所有   |  客服电话:0574-28810668    微信客服:咨信网客服    投诉电话:18658249818   

    违法和不良信息举报邮箱:help@zixin.com.cn    文档合作和网站合作邮箱:fuwu@zixin.com.cn    意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com   | 证照中心

    12321jubao.png12321网络举报中心 电话:010-12321  jubao.png中国互联网举报中心 电话:12377   gongan.png浙公网安备33021202000488号  icp.png浙ICP备2021020529号-1 浙B2-20240490   


    关注我们 :微信公众号  抖音  微博  LOFTER               

    自信网络  |  ZixinNetwork