Unit8--SectionⅠ--课时跟踪检测.doc
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- Unit8 Section 课时 跟踪 检测
- 资源描述:
-
Section Ⅰ Warmup & Adventure Holidays Ⅰ.单词拼写 1.The biggest challenge in the desert (沙漠) is a lack of water. 2.The sun appeared above the horizon (地平线). 3.Ju Ping and Dong Hao are the top TV presenters (节目主持人) for children's programmes. 4.There needs to be a change in the organization (组织) of the health service. 5.You don't have to take French — it's optional. 6.I live on a bus route so I can easily get to work. 7.Passengers are reminded not to leave luggage unattended. 8.The very act of stepping on this ground was for me a far greater adventure than any trip. Ⅱ.单项填空 1.I ________your opinion on the matter. A.differ from B.different from C.different in D.differ in 解析:选A。句意:在这个问题上我与你的意见不同。differ from在此处可以用am different from替换,意思是“与……不同”。根据句子结构可知,此处缺少谓语,故选A项。 2.(2019·全国卷 Ⅱ)If you don't like the drink you ________, just leave it and try a different one. A.ordered B.are ordering C.will order D.had ordered 解析:选A。考查时态。句意:如果你不喜欢你点的饮料就别喝,可以试试别的。根据句意,“点饮料”的动作应发生在过去,因此使用一般过去时。 3.When we said we were going to the zoo, little Jean was ________ to go with us. A.anxiety B.anxiously C.anxious D.anxiousness 解析:选C。句意:当我们说打算去动物园时,小吉恩非常希望跟我们一起去。be anxious to do sth.“渴望做某事”。 4.I'll make ________ for you during your journey to my hometown. A.accommodating B.dinner C.accommodate D.accommodations 解析:选D。句意:在你来我家乡旅行期间,我会为你提供膳宿。make accommodations for“为……提供膳宿”。 5.— Mary was asked to do something important. — It doesn't matter. Let's ________ the work where it is left off. A.take up B.take down C.take in D.take off 解析:选A。考查动词短语。句意:“玛丽被要求做重要的事情了”。“没关系。我们接着她原来的工作干。”根据语境可知玛丽不再做她的工作了,我们要“开始从事”她的工作,所以要用take up。故选A。 6.Traveling by plane is exciting for hours, but it can also be very ________. A.surprising B.tiring C.interesting D.frightening 解析:选B。考查形容词。句意:坐几个小时的飞机去旅行很刺激,但也很累人。注意but的转折和“坐几个小时的飞机”,可知那样会让人“累,疲倦”,所以要用tiring。故选B。 7.I am afraid that we can't finish the building on time and we require ________ help. A.less B.little C.most D.extra 解析:选D。句意:我担心我们不能按时建成大楼,我们需要额外的帮助。extra“额外的,特别的”,符合句意。 8.The main road had been closed for repairs, so we had to change the ________ to the downtown. A.street B.road C.route D.way 解析:选C。句意:主路由于整修已被封闭了,因此我们不得不改变进城的路线。street“街道”;road“路”;route“路线”;way“方法”。故选C。 9.(2019·辽宁高考)The new movie ________ to be one of the biggest moneymakers of all time. A.promises B.agrees C.pretends D.declines 解析:选A。考查动词辨析。句意:这部新电影有望成为有史以来最赚钱的电影之一。promise to be“有希望成为……”,符合句意。agree to do sth.“同意做某事”;pretend to be“假装是……”;decline to do sth.“拒绝做某事”。 10.________ the names on the list there are six other applicants. A.Rather than B.As well as C.Except for D.As well 解析:选B。句意:除了名单上的人之外,还有6个申请人。as well as“除……之外还有”,用作介词。 Ⅲ.阅读理解 A Exactly a decade has passed since a man called Oxygen first threw himself across America. Known for his jumping ability, Oxygen, a Czech, who jumped a nearly 10footwide abyss (深渊). Today, Petr Kops, 21, is wearing Oxygen's pants. “I did not know Oxygen personally, but my sister did,” Kops said. “I wear his trousers for good luck.” Minutes later, Kops was standing at the edge of a 70foot abyss called Broken Bones. While it may seem suicidal (自杀的), jumping across a gap is actually an extreme sport that is gaining in popularity. Called rock jumping, or simply jumping, this activity is taking place in the AdrspachTeplice Rocks, a remote nature preserve in the northeast part of the Czech Republic. Known for its 11 square miles of sandstone, the region has been loved by lifelong rock climbers. “The aim is to get to the top of as many towers as you can.” said Vladimir Prochazka, known as June Bug, a 59yearold climber and a collector of Czech rock climbing histories. Jumping is often the most possible way to get to the tower. In most cases, climbers jump with a rope tied around their waist. If they miss the landing — which is not uncommon — they will fall into the wall of the base tower. “Jumping requires fearlessness,” Prochazka said. “Broken or damaged bones are fairly common.” Still, there are those who prefer to experience by jumping without a rope. Among the most wellknown of these adventurers are Petr Prachtel and his wife, Zorka, who helped create the sport in the 1960s. They pioneered countless jumps, sometimes without the safety of a rope. 语篇解读:文章介绍了起源于捷克共和国的跳岩运动。文章介绍了该运动的起源、分级和在该运动中几个关键的人物。 1.What does “pants” probably mean in the first paragraph? A.Shoes. B.Trousers. C.Jackets. D.Shirts. 解析:选B。词义猜测题。根据下文中的“I wear his trousers for good luck.”可知他穿的是Oxygen的裤子。故该题的正确答案为B项。 2.Why did Petr Kops wear Oxygen's trousers? A.Because he knew Oxygen very well. B.Because Oxygen was good at wearing. C.Because he wanted to be lucky. D.Because Oxygen had poor jumping ability. 解析:选C。推理判断题。根据文章第一段的“I wear his trousers for good luck.”可知他是为了好运,故该题的正确答案为C项。 3.Rock jumping is ________. A.becoming less and less popular for it is so far away B.too dangerous to attract any people C.appeared in the southeast part of the Czech Republic D.loved by people who can face the danger 解析:选D。细节理解题。根据第二段的“...that is gaining in popularity”可知A和B的说法是错误的;根据第二段的第一句“While it may seem suicidal (自杀的), jumping across a gap is actually an extreme sport that is gaining in popularity.”可知该运动类似“自杀”,故一定为一些喜欢冒险的人所钟爱。故该题的正确答案为D项。 B A holiday in the sun? Lovely? But be careful. As the holiday season is coming, it seems reasonable to remind holiday makers of the dangers. Spending too much time in the sun and the sea will be bad for you. Consucla Fernandezz, a Spanish hotel owner, says,“Holiday visitors sometimes are stupid. They go straight to the beach on their first day and lie in the sun too long. Then they begin to feel terrible so they have to stay inside for a few days.” It is very important to be careful with the sun during the first few days of your holiday. It is better to sunbathe for just half an hour during the first few days and then increase the amount of time each day. And it's stupid to go to the beach in the middle of the day, when the sun is very hot. The morning is better — or late afternoon. “It is unwise to take passports and tickets with you when you go shopping or sightseeing. It is much better to put all your valuables in the hotel safe. This is what I always tell my guests,” the owner says. “It is better to be safe than sorry! But they seldom take any notice.” Of course it's common sense. But tourists seem to leave their common sense at home when they go on holiday! 4.Some holiday visitors are stupid because ________. A.they go to the beach on their first day, even in the middle of the day B.they stay in the sun too long to sunbathe with their fellow visitors C.they get too much sunlight on the beach at the beginning of their holiday D.they swim in the middle of the day without noticing the harm 解析:选C。细节理解题。根据第一段中“Holiday visitors sometimes are stupid. They go straight to the beach on their first day and lie in the sun too long.”可知答案。 5.The Spanish hotel owner advised us to ________. A.stay longer in the hotel at the end of the holiday B.take a bath twice a day C.spend less time on the beach at the beginning of the holiday D.do more exercise before every noon 解析:选C。细节理解题。文章第二段说明了在开始的几天不应过多地在海滩进行日光浴,而应逐渐增加。 6.The last sentence of this passage means that the tourists ________ when they go on holiday. A.are overjoyed B.often leave things at home C.learn a lot D.don't know what they should do 解析:选D。细节理解题。该句句意为:但游客们似乎在度假时将这一常识丢在了家里。其内在的含义为游客们在度假时不知道该怎么做。 7.The main idea of the passage is ________. A.a holiday in the sun must be a pleasure B.a hotel owner's advice for summer holidays C.what you should take notice of for your summer holidays D.what you should do before you have your holidays 解析:选C。主旨大意题。全篇重点介绍了度假的注意事项,故C项对文章主旨有较强的概括性。展开阅读全文
咨信网温馨提示:1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。




Unit8--SectionⅠ--课时跟踪检测.doc



实名认证













自信AI助手
















微信客服
客服QQ
发送邮件
意见反馈



链接地址:https://www.zixin.com.cn/doc/3051233.html