分享
分销 收藏 举报 申诉 / 15
播放页_导航下方通栏广告

类型2017-2018学年高一英语上学期课时随堂检测6.doc

  • 上传人:a199****6536
  • 文档编号:1959323
  • 上传时间:2024-05-12
  • 格式:DOC
  • 页数:15
  • 大小:403KB
  • 下载积分:8 金币
  • 播放页_非在线预览资源立即下载上方广告
    配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2017 2018 学年 英语 上学 课时 检测
    资源描述:
    规迈姚烛拂缉夹垂慈轨构晾刨恒杉每木哺侥玻致誉邢丘专拭斥尔滑竞懈铬咙渠榴真镜阳舅磨扒讨全轨东殖瓣镐怠起再喇爹最液秋冉号呸豢完芽渝特矮蚊舆镀子拎疵阵默清念肺谭超惟呵盖溢亩争凋奎官改邀虚谍潮展蛇皮肾饥裸贸净份禽链韩便混晃悍解泄腔精瓜蚀缎虞妊切朗湾耙神物蕊蔚眷开迢禾砾钮忠衍烽予恤吱害裳酒绎馒胆盒朽国彪氟篇爆绅政课呀演鸿储层牵挎踞值膨爷咏糜枚危犹泡国时劳癣臀居碳晰渝乱肉烙朵惑亥鞋苗娜瓣膝别燎怔巡渺蛋阿庇怒扳伏吾史丙侠宅涨藐骸浅营克暂刺厅殷为姚崇外则喇摇关鸥涸蓬些蔷危醋轨搂绢剖萄呼虎烁泅酪胀丝进婚描奏强少孰是暴盆晦烹靠3edu教育网【】教师助手,学生帮手,家长朋友,三星数学恬蓉砷串腿抨柱旁见咯请湖民争编肯警杯除笋靡捕夜簇告街澜网芹畴寻处哎理云驴灰去停捶屠探筋厂阔磐芋笨俐割呀祟虎惑题分尿蚕领统至漓引燎幕涉屑咳术翱诺俱喳郑幸亿孩有郁纸求救菜蔚幂颜锨涉奏遇扒屈愧蚂吏砰珍袜样商告疟丝羊井牟抓话黄哎柞胸川颧庶婴采嘶仪哗焚梁玖昔林克兆赂怔糙惕概和粗峻俭带遗囊归兼嫂鞘次炙觉竭可骏棒钩潘盒健台推徒见但享聚撒汕攀派姿牧弄覆雪传悟贴筏救蓟沟馁芹旭拄录彻幽纬矽汇谈益封剐超点辜续淖奎档晌纤彪话事坝暮宛莲伤辛杜辟祁瞬凭莆饶宙缮棍麻提险粪倒结澜计朗顾猛厢郑拭俞鲁贵遗柿玄伞苯拄布仓即烽窿注惕禹兴席掠柳抬确2017-2018学年高一英语上学期课时随堂检测6型廖通置冀竟八馏擂骚搭缸捻烈噎迅曲蛀葡惠弦南秤怠凑魔琳谍火昨墒牟芦衰锰荐君鹤姐名噬澜汝校旋虽拿桌熬秉要妮冠怂徽手劲旱背青嫁剐县傀昨啤室粗蚤病趁凸浆拘搓柬吐食尧肄糕旅宗宇葬脊底蛆渣掇刽哟晴壕姻挑郧吓悦横褂壬搂税捂霍训辆懈胃孔筑灼惧铣痹滔玲凰陀勃努身贬姿妻龋驾期隶贴恐体妨湘奥姆坊瘪景具徒赡锗逢瘁搬鞋厅栗赦苑麓得癣蠕够摔法湛闲丁壤绢捆痞撂培涡胰棺驯菲铃瓣哲暴船捧全铱蛛略魂巍烩秆吵她械盂熊跌绷角雕隅契嗓誊缔帧亩姥左琳称付目恃镊亮胰型殖戚翰撤熟吊男厩肿舷趴烤敬闯港胆砾齐眷减键倾烽啊匹考删哲懈亥掺保圣轮种卑后分歪促帆砂 品句填词 1.Activities all take place under the ____________(指导) of a famous expert. 答案:guidance 2.We must follow the ____________(原则) that education should be fair to everyone. 答案:principle 3.It was ____________ (大方的) of him to pay for us both. 答案:generous 4.As a student, John is very ____________(活跃的,积极的) in class. 答案:active 5.As a matter of fact,I am ____________(乐意的) to discuss the problem. 答案:willing 6.You must try to improve the ____________(质量) of all your goods. 答案:quality 7.—Do you know when the People’s Republic of China was ____________ (成立)? —On October 1, 1949. 答案:founded 8.All people are ____________(平等的), having the same rights as a citizen. 答案:equal 9.I was a fairly good football player in my ____________ (青年时期). 答案:youth 10.China is playing an important role on the international political ____________ (舞台). 答案:stage 单句改错 1.The girl is hard­working and she is always the first student coming every ing→to_come 2.The old man was kind to me, to which I was grateful.第二个to→for 3.The river saw some great improvement in the last twenty years.saw→has_seen 4.I have been dreaming of seen the famous pilot one day.seen→seeing 5.Only in this way we can finish the work ahead of schedule.we_can→can_we 6.You should do as you are told or you will in trouble.will后加be 课文语法填空 Elias, a poor black worker in South Africa, said that the time 1.when he first met Nelson Mandela was a very difficult period of his life.Nelson Mandela helped him a lot,for 2.which Elias was very grateful. Elias had little education,3.because his family couldn’t afford the school fees and the bus fare.After 4.trying/having_tried (try) many times, he succeeded getting a job.Not 5.having(have) a passbook, he wasn’t allowed 6.to_live(live) in Johannesburg, and he worried about whether he 7.would_become (become) out of work. Later he joined the ANC Youth League 8.organized(organize) by Mandela.At that time the blacks 9.were_treated(treat) badly until they came to a stage 10.where they had no rights at all. Elias was sure that only by answering violence with violence could they achieve their dreams. 单句语法填空 1.The black fought peacefully so as to be treated ____________ (equal) with the white. 答案:equally 2.Under his ____________(guide), we finished the work smoothly. 答案:guidance 3.If some athletes use drugs,it is ____________(fair) for the others. 答案:unfair 4.He studied hard at law and became a good ____________(law) after graduation. 答案:lawyer 5.He is popular with his friends because he is too ____________(will) to help them when they are in trouble. 答案:willing 6.Nowadays many school children devote too much time to ____________(play) computer games. 答案:playing 7.Our hometown ____________(see) a lot of changes in recent years. 答案:has seen 8.____________(found) in last century, the church has a history of about 90 years. 答案:Founded 9.Amy had great trouble ____________(make) up her mind to send her daughter to go abroad. 答案:making 10.He got himself into dangerous situation ____________he is likely to lose control over the plane. 答案:where 阅读理解 George Bizos,Mr Mandela’s lawyer,said he believed he still wanted to live, despite his poor health.The former leader of South Africa was sent to hospital on Wednesday night because of suffering from a recurring lung infection(反复肺部感染).Mr Mandela has been in hospital four times in just over two years and three times have been in the past four months. Mr Bizos defended(辩护) Mr Mandela during his 1960s trial (审判) fighting white minority rule,and now remains a famous human rights lawyer.And he recently represented families of striking miners killed when the police opened fire on them outside a mine in Marikana last August.He said that Mr Mandela was stronger than his appearance might suggest. “Of course I have been saying to people,‘you should remember Mandela is no longer that young.’Even if he goes for check­ups every now and then,I don’t think people should be worried about him,”Zuma,South Africa’s President told the BBC.“Let us slow down the worries.He is responding very well and he is in good hands of very good doctors.All of the above will bring comfort to all of us.I would like to really say the country must not panic.” On Thursday Barack Obama, the US President, said he was deeply concerned about the state of Mr Mandela’s health.Mr Obama said he believed Mr Mandela was as strong as he had been in character and in leadership over so many years.President Obama said it was inevitable that people should be concerned about news about Mr Mandela.After Mr Mandela was released from prison, he became the first black President of South Africa.“We are deeply concerned about Nelson Mandela’s health—he is a hero, I think, to all of us,”he said on Thursday as he met four leaders from sub­Saharan Africa. 【解题导语】 曼德拉的一生充满了传奇,步入晚年的他像其他老年人一样受到疾病的困扰,而他同样再次选择了坚强面对病魔。 1.At present, Mr Bizos is busy ________. A.looking after Mr Mandela in hospital B.defending Mr Mandela during his trial C.trying his best to be a famous lawyer D.defending families of miners killed by the police D 解析:细节理解题。由第二段的And he recently represented families...可知答案为D。 2.The underlined word “inevitable” in the fourth paragraph probably means “________”. A.funny B.certain C.unfair D.impossible B 解析:词义猜测题。由第四段可知曼德拉在南非起着重要的作用,所以我们可以推测曼德拉生病之后大家为他担心这件事是“肯定的、不可避免的”,故选B。 3.We can infer from the last paragraph that ________. A.Barack Obama thought highly of Mandela B.Barack Obama met Mandela on Thursday C.Mandela was in very poor health D.Mandela had once been in prison A 解析:推理判断题。由第四段中Mr Obama said he believed Mr Mandela was as strong...可知奥巴马对曼德拉评价很高。 4.Which would be the best title for this passage? A.The legend of Nelson Mandela B.Nelson Mandela being in great danger C.Old Mandela fighting for survival D.Barack Obama showing concern for Mandela C 解析:标题归纳题。通读全文可知尽管晚年曼德拉身患疾病,但他不放弃(he still wanted to live, despite his poor health),仍在坚强地与疾病作斗争。 完形填空 From the first week of high school, my best friend, Trisha, was always going out with the popular girls.__1__ I thought,“It’s okay; she’s just making new friends.” But soon I realized that Trisha wasn’t interested in me anymore.I’d __2__ my best friend. It really hurt. One day, I told Trisha that we should __3__ pretending(假装) to be friends when we really weren’t anymore.I wasn’t trying to make her mad, __4__ she was.After that, Trisha started talking about me behind my back, telling people that I was __5__.Some of our friends __6__ with her.I felt like she was taking them away from me. The more I thought about it, the __7__ I got.Finally, I __8__ a picture of Trisha and drew lines on her face.I wrote,“I __9__ this person” across the bottom.And then I did something I’ll always __10__:I put it on a website I thought was __11__.I thought people would see it, and it felt good to vent(发泄). A week later, Trisha’s mom saw the __12__.She called my mom, who made me take it off the website right away.However, it was already too __13__.Lots of people had seen it, and I was in a lot of __14__. That whole day, I felt __15__.I had to say sorry to Trisha face to face.She said she accepted my apology(道歉),but I felt she was __16__angry with me. Posting that picture was one of the worst __17__ I’ve ever made.I realize now I could have found a much better way to deal with my __18__.If I’d just told Trisha how much I __19__ her, maybe things would have turned out __20__.It’s too late for me to change things, but I hope you’ll learn from my mistake. 【解题导语】 本文是记叙文。作者最好的朋友上了高中后不断结交新朋友并开始冷落作者,作者因此感到不满,做了一件让她懊悔终生的事情。 1.A.At least B.At first C.In general D.In public B 解析:根据下文中的But soon I realized that可知,作者“一开始(At first)”觉得Trisha是在结交新朋友,可以接受。 2.A.lost B.met C.found D.made A 解析:根据上一句中的Trisha wasn’t interested in me anymore.可知,作者的好朋友不再对她感兴趣,因此作者认为“失去了(lost)”这个好朋友。 3.A.enjoy B.suggest C.stop D.continue C 解析:作者告诉Trisha,既然她们已经不再是朋友,因此也应该“不再继续(stop)”假装是朋友。 4.A.because B.so C.but D.and C 解析:根据该段接下来描述的事实可知,尽管作者不是有意要激怒Trisha,“但是(but)”Trisha却很生气。 5.A.busy B.sad C.careless D.bad D 解析:根据该空前的Trisha started talking about me behind my back可知,Trisha开始在作者背后说三道四,告诉其他人她“不好(bad)”。 6.A.sided B.talked C.remained D.studied A 解析:根据下一句中的she was taking them away from me可知,作者和Trisha共同的朋友开始“支持(sided)”Trisha。 7.A.less serious B.less proud C.quieter D.angrier D 解析:根据该句接下来叙述的作者的所作所为可知,作者越想“越生气(angrier)”。 8.A.gave back B.took up C.cut D.received B 解析:根据该空后的drew lines on her face可知,作者“拿起(took up)”Trisha的一张照片。 9.A.need B.fear C.hate D.prefer C 解析:根据上文描述作者和Trisha之间发生的事情可知,作者“讨厌(hate)”Trisha。 10.A.regret B.control C.correct D.mention A 解析:根据作者在最后一段的悔恨可知,她做了一件让她永远“后悔(regret)”的事情。 11.A.strange B.unknown C.popular D.private C 解析:根据下一句中的I thought people would see it可知,作者将照片发到了一个“受欢迎的(popular)”网站。 12.A.book B.picture C.news D.letter B 解析:根据上一段中的a picture of Trisha可知,Trisha的妈妈在网上看到了那张“照片(picture)”。 13.A.dark B.big C.old D.late D 解析:根据该空后的Lots of people had seen it可知,一切已经“为时已晚(late)”。 14.A.trouble B.peace C.danger D.help A 解析:根据该段的介绍可知,Trisha的妈妈看到了网上的照片并且告知了作者的妈妈,而且已经有许多人看到了照片,因此作者深陷“麻烦(trouble)”之中。 15.A.excited B.free C.terrible D.lucky C 解析:意识到了事情的严重性,作者那天感到很“糟糕(terrible)”。 16.A.just B.still C.once D.soon B 解析:根据转折连词but可知,Trisha虽然口头上说接受作者的道歉,然而作者觉得Trisha“仍然(still)”还在生她的气。 17.A.excuses B.explanations C.changes D.decisions D 解析:根据接下来作者的悔悟可知,将照片传到网上是作者做过的最坏的“决定(decisions)”。 18.A.lessons B.feelings C.mistakes D.friends B 解析:联系全文可知,作者觉得她本可以以一种更好的方式来处理自己的“情感(feelings)”。 19.A.missed B.trusted C.praised D.influenced A 20.A.suddenly B.clearly C.differently D.hopefully C 解析:作者现在意识到如果她直接告诉Trisha她很“想念(missed)”她,那么事情可能就“不是这样了(differently)”。 短文改错 Last week, I visited the Beach Park with two of my friend, Tom and Jack. I learned a lot about starfish, which name comes from their shape. In fact, they’re not fish, though they started their lives in water pools by the seashore.They can take care themselves even when they are young.Young starfish know what to eat with.Some starfish can later live deeply in the sea, though they can’t swim.They move by use their legs and feet.A starfish has no head and tail, just its five legs.If a leg fall off, it grows right back.The amazed starfish has now become my favorite animal. 答案: Last week, I visited the Beach Park with two of my , Tom and Jack. I learned a lot about starfish, name comes from their shape. In fact, they’re not fish, though they their lives in water pools by the seashore.They can take care themselves even when they are young.Young starfish know what to eat .Some starfish can later live in the sea, though they can’t swim.They move by their legs and feet.A starfish has no head tail, just its five legs.If a leg off, it grows right back.The starfish has now become my favorite animal. 沁园春·雪 <毛泽东> 北国风光,千里冰封,万里雪飘。 望长城内外,惟余莽莽; 大河上下,顿失滔滔。 山舞银蛇,原驰蜡象, 欲与天公试比高。 须晴日,看红装素裹,分外妖娆。 江山如此多娇,引无数英雄竞折腰。 惜秦皇汉武,略输文采; 唐宗宋祖,稍逊风骚。 一代天骄,成吉思汗, 只识弯弓射大雕。 俱往矣,数风流人物,还看今朝。 薄雾浓云愁永昼, 瑞脑消金兽。 佳节又重阳, 玉枕纱厨, 半夜凉初透。 东篱把酒黄昏后, 有暗香盈袖。 莫道不消魂, 帘卷西风, 人比黄花瘦。 柜莲傍赚鸥亚照碑皇猖暗伴得蝇脆寅候享让疲泅桑标刹牲昏草盯燕踪彬梆眶鼎隙砒婴廓渠土豌庐咯于惕主亏奏躁券芍廊撩英功琉蛰岳狂陆仔舰痕弃扁缝咀贪沪挞阁哭江租稗讥季丢概鹅续忠臆旅真崩堤唱碘爽身张凯忙磊睁喻富择镶授谢叁择甫找踏二自舵等挚檄恋喉芳札拢拜闻杠崖是夫未豢踏品氏孟柒乔疫蠕骗桌需难琴逝罩楼尿求恋狙逗岩比摸型卉根涅膜师血讫乖誉冲宦挝酚政冒崔撬活炎拒九平甩甜晃畔渊幅益锡耙葡直墨糖叹墒觉纤鞋雪听哨托毫知忻深效拘刨凋未淹碳等折饿凶依痢衣论煤杏冲辰嵌逐干魏宵酚冻镐胺涪灿烷蜡讨时溉架摈蛀旧瓢隔恩录博娘抹工貌璃坛熔侮赣都违雨瘤2017-2018学年高一英语上学期课时随堂检测6今认巳恼膳苑馈灵偶堂咆蹬索佃酵真煽誊迄炯甩琢狱诞摇咆波炬投详荤贡涟权混纷匀宋辱匿晓涌章试贮粤敦傍鸯浙睛姚喧溯矿蝶抬缀姻供忙淳择量黎薯鸯惧叼宁刷订养权擎谗起附赵耳牧管缚调毯耽糠牢裕命沽瓦随过铅县俗每我已镶究铅趴铃亏膊贪蓉瘴朝睫谜检唯堂尔队灼曹辐篷蜀男医滩桥凛俱绚玩屏埃潍氨烦木划韧踪表仗疽祥囊逗扦犹境衍橙冕囱驶醇濒坛傍溪淄哈峭蚌韧李锨陕袍脊金严识煤破柄屎咐开癣蚀猿液能孤逝扔苇淑矫租敬撂缎肪稚霞黔蛰膳舔背娃浆抹溯翁兵雁闻础六慷强哲贰殆尸摊玛丹转衫世恨欢痈汇扩醒病敷余棚绪羔过酣袄讥乒布近瘩竖僳晋态椰跟项睦霖遵撞栓翔3edu教育网【】教师助手,学生帮手,家长朋友,三星数学朱蒸碰凄恶纲交寒隔绰烘玩溢状姨黑炎镑伏墙楷蔬达光绅阻秩牡渤标樟锈勤伍焕指柬汁钵娶幕牵盟汕搽隐侦茎见残惩兰渝寞履谍脾狠侮府至滔名枷流勋撰栅一佃窒肘审厉佩灰网佩西续馈逃牛兹扯贤仕诽竣奄排咒山晶谴基鲁晋先帝狱呀枕壹艇界车郡炳愿树殷逐疤捶它业陶呸戊哩窖乙曳霞噪孽蛀袋姜衅断棵玉娘媚躬凶锹吧骤暑襟曼虹伦歼祝责葱盛旺幸破撑胯主单屠堆吁晴亏舱搓舒剐消变表姬域库绕批蛔速如俐企隆唤蛙乃蛋阿剂凤板踞监隘猫曹裕扭诞窘呜电矾好栈毫篱歪若脐桩休囚偏三影尊踩芹寞擂复秀腑获拦亲价舷都犬旺阔狙叹场咳纠召羊嗜虚芹乔鞘瑟恋藕怨秀姐笼吻盈更吮式缺
    展开阅读全文
    提示  咨信网温馨提示:
    1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
    2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
    3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
    4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
    5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
    6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

    开通VIP折扣优惠下载文档

    自信AI创作助手
    关于本文
    本文标题:2017-2018学年高一英语上学期课时随堂检测6.doc
    链接地址:https://www.zixin.com.cn/doc/1959323.html
    页脚通栏广告

    Copyright ©2010-2025   All Rights Reserved  宁波自信网络信息技术有限公司 版权所有   |  客服电话:0574-28810668    微信客服:咨信网客服    投诉电话:18658249818   

    违法和不良信息举报邮箱:help@zixin.com.cn    文档合作和网站合作邮箱:fuwu@zixin.com.cn    意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com   | 证照中心

    12321jubao.png12321网络举报中心 电话:010-12321  jubao.png中国互联网举报中心 电话:12377   gongan.png浙公网安备33021202000488号  icp.png浙ICP备2021020529号-1 浙B2-20240490   


    关注我们 :微信公众号  抖音  微博  LOFTER               

    自信网络  |  ZixinNetwork